Αγώνας στη Βουλιαγμένη

O Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ με την συμμετοχή και υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων καθώς και την συμμετοχή και υποστήριξη στον εθελοντικό τομέα του ΚΕΘΕΑ διοργανώνει τον αγώνα 10 χλμ. Run the Lake.

Share

Με ιδιαίτερη χαρά η λίμνη Βουλιαγμένης φιλοξενεί στις εγκαταστάσεις  της τον αγώνα δρόμου με την επωνυμία ‘Run the Lake’. Την αγωνιστική οργάνωση έχουν αναλάβει ο Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ με την συμμετοχή και υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ενώ ο αγώνας τελείται υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων καθώς και την συμμετοχή και υποστήριξη στον εθελοντικό τομέα του ΚΕΘΕΑ.

Ο αγώνας έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Εκκίνηση και τερματισμός από  τη Λίμνη Βουλιαγμένης με διαδρομή περιμετρικά της θάλασσας, στους κόλπους της Βουλιαγμένης και του Καβουρίου.

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκοπός του αγώνα είναι η οικονομική ενίσχυση του ΠΙΚΠΑ για την κατασκευή ειδικού γηπέδου αθλητικών δραστηριοτήτων για παιδιά με αμαξίδια. Προς τούτο το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων από τις εισφορές συμμετοχών και όλες οι χορηγίες θα αποδοθούν για  το σκοπό αυτό.

1.       Στοιχεία Αγώνα

Αφετηρία  και τερματισμός: Λίμνη Βουλιαγμένης

Ημερομηνία διεξαγωγής:  Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Ώρα έναρξης: 09:30

Απόσταση: 10.000 μέτρα   

2. Πληροφορίες διαδρομής

Η διαδρομή έχει μήκος  10.000 μέτρα με εκκίνηση μέσα από τη Λίμνη Βουλιαγμένης και με πορεία αμέσως δεξιά στο αντίθετο ρεύμα της Ποσειδώνος και στα 800 μέτρα πορεία αριστερά προς Λαιμό και αμέσως δεξιά προς Καβούρι. Οι δρομείς διασχίζουν περιμετρικά την παραλία Καβουρίου, ακολουθούν πορεία δεξιά  και επιστρέφουν με κατεύθυνση προς τον Αστέρα μέχρι το ακρωτήρι του Λαιμού  όπου  συνεχίζουν για τον τερματισμό τους απέναντι από την είσοδο της λίμνης Βουλιαγμένης.

Οι τερματίσαντες μπορούν, αν θέλουν, να κολυμπήσουν ‘δωρεάν’, αφού η θερμοκρασία του ιαματικού νερού της λίμνης δεν είναι χαμηλότερη από 23 βαθμούς Κελσίου (εξαρτάται από την εξωτερική θερμοκρασία).

3.       Ιατρική κάλυψη

Κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα εντός των εγκαταστάσεων της λίμνης παρέχεται ιατρική κάλυψη.

4.    Ναυαγοσωστική υποστήριξη

Η Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ.’ (www.pashna.gr) θα παρέχει υπηρεσίες ναυαγοσωστικής υποστήριξης εντός της Λίμνης.

5.       Τροφοδοσία

Σταθμοί με νερό:

Στην εκκίνηση-τερματισμό
Στα 5 χιλιόμετρα
6.    Χορηγοί

Χορηγός αθλητικού υλικού του αγώνα είναι η εταιρεία PUMA, η οποία προσφέρει σε κάθε αθλητή ένα T-shirt. Σχετικό πεδίο για το μέγεθος του T-shirt θα βρείτε στην αίτηση εγγραφής.

7.    Δηλώσεις συμμετοχής  –  όριο συμμετοχών και καταληκτική ημερομηνία εγγραφής

Οι δηλώσεις συμμετοχής γίνονται ηλεκτρονικά από το επίσημο web site της διοργάνωσης www.runthelake.gr, από Δευτέρα 4 Νοεμβρίου μέχρι  την Παρασκευή 6 Δεκεμβρίου 2013 και με ανώτατο όριο συμμετοχών τους 1.200 δρομείς.

Στην αίτηση εγγραφής θα πρέπει να συμπληρώσετε στο σχετικό πεδίο, το μέγεθος T-shirt που θέλετε να λάβετε. Τα T-shirt είναι προσφορά της εταιρείας αθλητικού υλικού PUMA.

Επίσης πληροφορίες παρέχονται στα web sites www.runthelake.gr καθώς και στα τηλέφωνα: 210 3624860, 210 3615417 (10:00 – 14:00) & 6944512088 κος Λέκκας Παύλος Πρόεδρος του ΕΥΚΛΗ, 6944517723 κος Τσαμπρούνης Χρήστος Γεν. Γραμματέας και 6944330451 κος Περαντωνάκης Γιάννης Ταμίας.

8.    Κόστος συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής είναι 7 ευρώ και το ποσό της συμμετοχής κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘’ΕΥΚΛΗΣ’’ στην Τράπεζα Πειραιώς

GR33 0172 0810 0050 8106 2736 052 

Αναλυτικές πληροφορίες δίνονται στην ηλεκτρονική αίτηση.

Για την ευόδωση του σκοπού του αγώνα θα μπορεί ο καθένας να συμμετέχει στο χορηγικό πρόγραμμα ως αρωγός με οποιοδήποτε ποσό επιπλέον του ποσού εγγραφής με συμπληρωματική κατάθεση.  Το επιπλέον χρηματικό ποσό θα αποδοθεί εξ΄ ολοκλήρου για τον σκοπό του αγώνα.

Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λαμβάνετε αυτόματα ενημέρωση στην ηλεκτρονική διεύθυνσή σας για την εγκυρότητα της συμμετοχής σας και για την οικονομική σας υποχρέωση, η οποία θα πρέπει να τακτοποιηθεί σε διάστημα 3ων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα εμφανιστεί μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής και που αναγράφεται παραπάνω. Η κατάθεση πρέπει να είναι ατομική με ξεχωριστό καταθετήριο για κάθε δρομέα και να αναγράφεται καθαρά το ονοματεπώνυμο του δρομέα. Παρακαλούμε όπως κρατήσετε το καταθετήριο και το προσκομίσετε κατά την παραλαβή του chip χρονομέτρησης και του αριθμού δρομέα.

Για πληροφορίες σχετικά με την εγκυρότητα της εγγραφής σας παρακαλώ όπως επικοινωνείτε μέσο email στο efklisrunningclub.gr είτε στα τηλέφωνα του Δ.Σ. ΕΥΚΛΗ που αναγράφονται παραπάνω.

ΠΡΟΣΟΧΗ: προβείτε άμεσα στην εγγραφή σας γιατί λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων οι θέσεις θα κλείσουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα

9.       Δωρεάν συμμετοχές

Χωρίς κόστος μπορούν να συμμετάσχουν οι αθλητές που εντάσσονται στην κατηγορία Α.ΜΕ.Α., λαμβάνοντας όλες τις παροχές και τα προνόμια της διοργάνωσης, συμπληρώνοντας όμως τη δήλωση συμμετοχής και επικοινωνόντας τηλεφωνικά με τους οργανωτές του αγώνα.

10.   Παραλαβή chip χρονομέτρησης & αριθμών

Η χρονομέτρηση θα γίνει ηλεκτρονικά. Η  παραλαβή των chip χρονομέτρησης, των αριθμών συμμετοχής και του πακέτου προνομίων του αγώνα, θα γίνεται από τη Λίμνη Βουλιαγμένης με την επίδειξη του παραστατικού κατάθεσης τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

Παρασκευή 13/12, από 10:00-19:00
Σάββατο 14/12, από 10:00-19:00
11.   Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνω των 18 ετών. Οι δρομείς συμμετέχουν με απόλυτη προσωπική τους ευθύνη. Αποδέχονται πως υπεύθυνα δηλώνουν κατά τους όρους του άρθρου 8 του Ν. 1599/1986, έχοντας γνώση των σχετικών κυρώσεων, ότι έχουν προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις από τις οποίες αποδεικνύεται ότι είναι υγιής για να συμμετάσχουν στον αγώνα,  παραιτούνται δε από κάθε απαίτηση εναντίον του ‘ΕΥΚΛΗΣ’, για τυχόν βλάβη ή ζημία από οποιαδήποτε αιτία.

Επίσης, ρητώς αποδέχονται και παρέχουν τη συναίνεση τους στη λήψη φωτογραφιών υλικού βίντεο και στην προβολή του γεγονότος, του ονόματός τους και της εικόνας τους σε οποιοδήποτε, ενημερωτικό έντυπο, μέσο μαζικής επικοινωνίας και κοινωνικό δίκτυο εφόσον το επιλέξει ο ‘ΕΥΚΛΗΣ’  για την προβολή της διοργάνωσης.

12.   Έπαθλα

Διπλώματα και μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν
Κύπελλα στους 3 πρώτους νικητές των κατηγοριών αντρών και γυναικών
Μπουρνουζοπετσέτες σώματος της λίμνης Βουλιαγμένης θα δοθούν στους 3 πρώτους νικητές των κατηγοριών ανδρών και γυναικών
Κάθε συμμετέχων θα λάβει την κάρτα μέλους της λίμνης Βουλιαγμένης με την οποία παρέχονται εκπτώσεις για την είσοδο στη λίμνη, για τις αθλητικές δράσεις και για τις παρεχόμενες υπηρεσίες
H αθλητική Εταιρεία PUMA θα χορηγήσει σε όλους τους τερματίσαντες από ένα T-Shirt
13.   Αναβολή-ακύρωση αγώνα

Ενημέρωση για τυχόν αναβολή και μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία ή ακύρωσή του λόγω ανωτέρας βίας θα γίνει μέσω των Μ.Μ.Ε. και του επίσημου website της διοργάνωσης.

 

Αναλυτικές  πληροφορίες  για τον αγώνα, το χάρτη διαδρομής, τη φόρμα εγγραφής, τα έπαθλα, τους χορηγούς, εθελοντισμό και αποτελέσματα  στο site www.runthelake.gr και στα τηλέφωνα του Συλλόγου ΕΥΚΛΗ (αναφέρονται παραπάνω)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Μνήμης και Τιμής Μπλοκ 15 - Σκοπευτήριο Καισαριανής
15-10-2017: Αγώνας 14 χλμ. στην Καισαριανή
Αποτελέσματα
Επίσημα τερμάτισαν 1519 δρομείς, ενώ δεκάδες άλλοι έτρεξαν χωρίς να έχουν προμηθευθεί αριθμό και chip χρονομέτρησης, γεγονός βέβαια που κάθε άλλο παρά θετικό είναι αφού με τον τρόπο αυτό, οι συγκεκριμένοι δρομείς απολαμβάνουν τον αγώνα χωρίς να υποστηρίζουν τις προσπάθειες των διοργανωτών αλλά και των υπολοίπων δρομέων που αντιλαμβάνονται ότι ένας καλά οργανωμένος αγώνας έχει και αντίστοιχο κόστος το οποίο και θα πρέπει με κάποιον τρόπο να επιμερισθεί. Δείτε τους δρομείς και τους χρόνους τους΄από την 1001η μέχρι και την 1519η θέση.
O ΣΔΥ Θεσσαλονίκης στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος»
Και φέτος, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης (ΣΔΥΘ) θα συμμετέχει ενεργά στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τους παράλληλους αγώνες 10 και 5 χλμ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο