Σχολή ορεινού τρεξίματος!

Το ALPAMAYO PRO σε συνεργασία με τον παγκόσμιας κλάσης δρομέα Δημήτρη Θεοδωρακάκο και τον brand ambassador της Salomon Νίκο Κωστόπουλο δημιούργησε την πρώτη Σχολή Ορεινού τρεξίματος με την ονομασία ALPAMAYO PRO Trail LAB! Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών

Share

Τριήμερο εκπαιδευτικό camp χειμερινού ορεινού τρεξίματος από την νέα σχολή ALPAMAYO PRO Trail LAB
Το ALPAMAYO PRO σε συνεργασία με τον παγκόσμιας κλάσης δρομέα Δημήτρη Θεοδωρακάκο και τον brand ambassador της Salomon Νίκο Κωστόπουλο δημιούργησε την πρώτη ΣΧΟΛΗ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ με την ονομασία  ALPAMAYO PRO Trail LAB.

Σε αυτή κορυφαίοι δρομείς με επικεφαλής τους δύο συνεργάτες του ALPAMAYO PRO μοιράζονται μαζί σας το πάθος τους για το ορεινό τρέξιμο και την τεχνογνωσία τους στην ανθρώπινη απόδοση, την προπόνηση και τους αγώνες.

Αν είστε από αυτούς που δεν πιστεύουν ότι ¨τα ξέρουν όλα¨ σας προσκαλούμε να αναπτύξετε μαζί μας την τεχνική και τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε σημαντικές δεξιότητες για το ασφαλές και αποτελεσματικό τρέξιμο σας στα ορεινά μονοπάτια.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων απευθύνεται στον ¨μέσο δρομέα¨ και αφιερωμένος στο χειμερινό ορεινό τρέξιμο. Διεξάγεται στην Πάρνηθα από το απόγευμα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου. Οι εγγραφές έχουν μόλις ανοίξει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1 Εξωμεριά Trail Race
14-9-2014: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πύργου – Πανόρμου Τήνου ανακοινώνει τη διεξαγωγή του 1ου ορεινού αγώνα: Εξωμεριά Trail Race , στις 14 Σεπτεμβρίου στο B.A άκρο του νησιού.
31ος Δρόμος Ελευθερίας «Θερμοπύλες Αλαμάνα Γοργοπόταμος»
7-12-2014: Ο Δήμος Λαμίας, η Ένωση Πτυχιούχων Φυσ. Αγ. Ν. Φθ/δας, ο Σύλλογος Παλαιών Αθλητών Κλασικού Αθλητισμού και ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Λαμίας θα διοργανώσουν την Κυριακή 7 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου με την ονομασία 31ος Δρόμος Ελευθερίας «Θερμοπύλες Αλαμάνα Γοργοπόταμος».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο