Σχολή ορεινού τρεξίματος!

Το ALPAMAYO PRO σε συνεργασία με τον παγκόσμιας κλάσης δρομέα Δημήτρη Θεοδωρακάκο και τον brand ambassador της Salomon Νίκο Κωστόπουλο δημιούργησε την πρώτη Σχολή Ορεινού τρεξίματος με την ονομασία ALPAMAYO PRO Trail LAB! Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών

Share

Τριήμερο εκπαιδευτικό camp χειμερινού ορεινού τρεξίματος από την νέα σχολή ALPAMAYO PRO Trail LAB
Το ALPAMAYO PRO σε συνεργασία με τον παγκόσμιας κλάσης δρομέα Δημήτρη Θεοδωρακάκο και τον brand ambassador της Salomon Νίκο Κωστόπουλο δημιούργησε την πρώτη ΣΧΟΛΗ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ με την ονομασία  ALPAMAYO PRO Trail LAB.

Σε αυτή κορυφαίοι δρομείς με επικεφαλής τους δύο συνεργάτες του ALPAMAYO PRO μοιράζονται μαζί σας το πάθος τους για το ορεινό τρέξιμο και την τεχνογνωσία τους στην ανθρώπινη απόδοση, την προπόνηση και τους αγώνες.

Αν είστε από αυτούς που δεν πιστεύουν ότι ¨τα ξέρουν όλα¨ σας προσκαλούμε να αναπτύξετε μαζί μας την τεχνική και τις γνώσεις σας και να αποκτήσετε σημαντικές δεξιότητες για το ασφαλές και αποτελεσματικό τρέξιμο σας στα ορεινά μονοπάτια.

Ο πρώτος κύκλος μαθημάτων απευθύνεται στον ¨μέσο δρομέα¨ και αφιερωμένος στο χειμερινό ορεινό τρέξιμο. Διεξάγεται στην Πάρνηθα από το απόγευμα της Παρασκευής 29 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 01 Δεκεμβρίου. Οι εγγραφές έχουν μόλις ανοίξει. 

Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την διοργάνωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Βουρεξάκειος Δρόμος Θυσίας
8-3-2015: Αγώνας τρεξίματος και πεζοπορίας
Τελικά τα κατάφεραν!
10-4-2009: O Άγγλος Γουίλιαμ Ζίχελ ήταν ο μεγάλος νικητής του αγώνα των 7 ημερών με 805 χλμ. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε τελικά ο Ταϊβανέζος Λο Γουέι Νινγκ με 789,217 χλμ. ενώ τρίτος ήταν ο Νικήτας Νομικός με 771 χλμ. Πρώτοι στις 72 και τις 48 ώρες δύο Έλληνες ο Βαγγέλης Μπατζόγλου με 415 χλμ. και ο Δημήτρης Καζούρης με 300 χλμ. αντίστοιχα. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα του αγώνα.
Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2019, Εκκίνηση Άγαλμα Αθηνάς στις 09:30
Back to Top