Τρέχοντας με τον Μεμπ Κεφλεζίγκι

Ο Μεμπ Κεφλεζίγκι βρέθηκε στην Ελλάδα για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε αλλά και να τρέξουμε μαζί του στη Marathon Expo. Εκεί, βρέθηκε για μερικές ώρες τόσο για τη συνέντευξη τύπου όσο και για να υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους του στο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που τον στηρίζει τα τελευταία χρόνια και που ουσιαστικά φρόντισε για την παρουσία του εδώ. Δείτε περισσότερα!

Share

Ο Μεμπ για περισσότερες από 2 ώρες υπέγραφε ασταμάτητα αυτόγραφα σε όσους πέρασαν από το περίπτερο της Skechers στη Μarathon Expo στο Ελληνικό, το Σάββατο. Όμως, επεφύλασσε μία ακόμα έκπληξη καθώς λίγο αργότερα, έτρεξε με πολλούς από αυτούς για 20 λεπτά μοιράζοντας τους πολύτιμες συμβουλές για το τρέξιμο.
Φυσικά και εμείς είχαμε την τύχη να τον δούμε από κοντά και να τρέξουμε μαζί του γνωρίζοντας τον καλύτερα.

Την επόμενη μέρα ο Μεμπ που είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των προϊόντων της Skechers, έδωσε το παρών στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παρακολουθήσει τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε έναν χώρο που του θύμιζε πολλά καθώς εκεί είχε γράψει τη δική του ιστοριά κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2004.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
8oς Αγώνας Μπούρινου
25-10-2015: Νέα ημερομηνία
Διήμερο αθλητικών δράσεων στην Πιερία
Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα πραγματοποιηθεί στη Σφενδάμη Πιερίας η αθλητική διοργάνωση Sfendami Adventure Experience στον λόγο του προφήτη Ηλία.
16ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος "Στα Χνάρια του Παυσανία"
2-10-2016: Για μια ακόμη χρονιά διοργανώνεται ο Ημιμαραθώνιος “Στα χνάρια του Παυσανία”.
Back to Top