Τρέχοντας με τον Μεμπ Κεφλεζίγκι

Ο Μεμπ Κεφλεζίγκι βρέθηκε στην Ελλάδα για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε αλλά και να τρέξουμε μαζί του στη Marathon Expo. Εκεί, βρέθηκε για μερικές ώρες τόσο για τη συνέντευξη τύπου όσο και για να υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους του στο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που τον στηρίζει τα τελευταία χρόνια και που ουσιαστικά φρόντισε για την παρουσία του εδώ. Δείτε περισσότερα!

Share

Ο Μεμπ για περισσότερες από 2 ώρες υπέγραφε ασταμάτητα αυτόγραφα σε όσους πέρασαν από το περίπτερο της Skechers στη Μarathon Expo στο Ελληνικό, το Σάββατο. Όμως, επεφύλασσε μία ακόμα έκπληξη καθώς λίγο αργότερα, έτρεξε με πολλούς από αυτούς για 20 λεπτά μοιράζοντας τους πολύτιμες συμβουλές για το τρέξιμο.
Φυσικά και εμείς είχαμε την τύχη να τον δούμε από κοντά και να τρέξουμε μαζί του γνωρίζοντας τον καλύτερα.

Την επόμενη μέρα ο Μεμπ που είναι το κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας των προϊόντων της Skechers, έδωσε το παρών στο Παναθηναϊκό Στάδιο για να παρακολουθήσει τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας σε έναν χώρο που του θύμιζε πολλά καθώς εκεί είχε γράψει τη δική του ιστοριά κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγωνες του 2004.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kea Run 2021
Τελευταία ημέρα εγγραφών για τους αγώνες της Κέας
SNF Run 2019: Τρέχοντας προς το μέλλον
23-6-2019: Βραδινοί αγώνες στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
8ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο