76α Αρκάδια

6-11-2016: Στο όμορφο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι τα “76α Αρκάδια”.

Share

Την Κυριακή στις 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα “76α Αρκάδια” στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι. Τον αγώνα διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, τον ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την ομάδα Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Κρήτης, την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου, τον ΟΚΑ Αρκάδι, τον ΟΚΑ Πρέβελι και τον Σύλλογο Δρόμων Υγείας Ρεθύμνου.

Ξεχωριστό χρώμα έχουν τα φετινά 76α Αρκάδια, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου. Οι αθλητικές αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ξεχωριστή λάμψη, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορική επέτειο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, όλα τα φώτα θα συγκεντρώσει ο Αρκάδιος δρόμος. Ως γνωστόν ο τερματισμός και των δύο διαδρομών (Αρκάδιος δρόμος, αγώνας 6 χλμ.) θα λάβει χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και πλέον γνωστοποιήθηκαν το αναλυτικά πρόγραμμα των αγώνων και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς επίσης και για την ηλεκτρονική εγγραφή στον Αρκάδιο δρόμο και στον αγώνα 6χλμ.  στις εξής διευθύνσεις: www.runningcrete.com, rethymno.gr και crete.gov.gr. Η προθεσμία των εγγραφών θα είναι μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τεστάρισμα δυνάμεων
12-10-2008: Την Κυριακή 12 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε ο Αλεξάνδρειος δρόμος ο οποίος μετράει πλέον 21 διοργανώσεις. Ο αγώνας ο οποίος παραδοσιακά γίνεται ένα μήνα πριν τον Μαραθώνιο της Aθήνας συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό δρομέων από όλη την Ελλάδα.
3ος Αγώνας δρόμου «Απάν Σο Ρακανόπον»
8-6-2014: Αγώνας δρόμου ενταγμένος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, της σφαγής των 353.000 Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνονται από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς κάθε χρόνο.
Ο "πρώτος" της χρονιάς
Ο ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής διοργανώνει και φέτος τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου Δαφνίου. Ο αγώνας απόστασης 10 χλμ. γίνεται στο Άλσος Δαφνίου σε ανώμαλο έδαφος. Παράλληλα θα διεξαχθούν και περιπατητικός αγώνας 10 χλμ. αλλά και αγώνας για παιδιά 2 χλμ.
Back to Top