76α Αρκάδια

6-11-2016: Στο όμορφο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι τα “76α Αρκάδια”.

Share

Την Κυριακή στις 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα “76α Αρκάδια” στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι. Τον αγώνα διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, τον ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την ομάδα Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Κρήτης, την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου, τον ΟΚΑ Αρκάδι, τον ΟΚΑ Πρέβελι και τον Σύλλογο Δρόμων Υγείας Ρεθύμνου.

Ξεχωριστό χρώμα έχουν τα φετινά 76α Αρκάδια, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου. Οι αθλητικές αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ξεχωριστή λάμψη, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορική επέτειο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, όλα τα φώτα θα συγκεντρώσει ο Αρκάδιος δρόμος. Ως γνωστόν ο τερματισμός και των δύο διαδρομών (Αρκάδιος δρόμος, αγώνας 6 χλμ.) θα λάβει χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και πλέον γνωστοποιήθηκαν το αναλυτικά πρόγραμμα των αγώνων και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς επίσης και για την ηλεκτρονική εγγραφή στον Αρκάδιο δρόμο και στον αγώνα 6χλμ.  στις εξής διευθύνσεις: www.runningcrete.com, rethymno.gr και crete.gov.gr. Η προθεσμία των εγγραφών θα είναι μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σκιάδια 2015
10-5-2015: Ο Δήμος Παιανίας – Γλυκών Νερών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου διοργανώνουν την Κυριακή 10 Μαΐου αγώνα δρόμου στη μνήμη του Γιάννη Σκιαδά.
Θα πέσει... η νύχτα πάλι στη Θεσσαλονίκη
Ο Μ.Ε.Α.Σ ΤΡΙΤΩΝ σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ και την υποστήριξη της Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Θεσσαλονίκης, διοργανώνουν για 2η φορά τον Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης αλλά και τον Αγώνα Δρόμου 5.000μ. Ο αγώνας που πέρυσι στην πρώτη του διοργάνωση είχε εντυπωσιάσει τους Θεσσαλονικείς και όχι μόνο επαναλαμβάνεται και οι διοργανωτές υπόσχονται ότι θα είναι ακόμα καλύτερος!
Παλαμήδειος Δρόμος
30-11-2014: Οι ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλίου, Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και Μαραθωνοδρόμει Δρομείς Αργολίδας διοργανώνουν την τελευταία Κυριακή του Νοεμβρίου αγώνα δρόμου Γύρος Παλαμηδίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο