76α Αρκάδια

6-11-2016: Στο όμορφο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι τα “76α Αρκάδια”.

Share

Την Κυριακή στις 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα “76α Αρκάδια” στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι. Τον αγώνα διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, τον ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την ομάδα Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Κρήτης, την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου, τον ΟΚΑ Αρκάδι, τον ΟΚΑ Πρέβελι και τον Σύλλογο Δρόμων Υγείας Ρεθύμνου.

Ξεχωριστό χρώμα έχουν τα φετινά 76α Αρκάδια, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου. Οι αθλητικές αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ξεχωριστή λάμψη, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορική επέτειο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, όλα τα φώτα θα συγκεντρώσει ο Αρκάδιος δρόμος. Ως γνωστόν ο τερματισμός και των δύο διαδρομών (Αρκάδιος δρόμος, αγώνας 6 χλμ.) θα λάβει χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και πλέον γνωστοποιήθηκαν το αναλυτικά πρόγραμμα των αγώνων και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς επίσης και για την ηλεκτρονική εγγραφή στον Αρκάδιο δρόμο και στον αγώνα 6χλμ.  στις εξής διευθύνσεις: www.runningcrete.com, rethymno.gr και crete.gov.gr. Η προθεσμία των εγγραφών θα είναι μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7o Psiloritis Race
29-5-2016: Για έβδομη φορά θα διεξαχθεί ο αγώνας με την ονομασία ‘Psiloritis Race’ στην όμορφη Κρήτη.
Συκάρειος Δρόμος 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Λίστα συμμετοχών - Μ - Ω και Α - Ζ
Ανακοινώθηκε η λίστα των συμμετεχόντων στον 34ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ. Σε περίπτωση που έχετε δηλώσει συμμετοχή και δεν βρίσκετε το όνομά σας επικοινωνήστε με το γραφείο εγγραφών του αγώνα στο 2117506685. Η παράδοση των πακέτων συμμετοχής θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Μαρτίου στο Ε.Α.Κ.Ν. Αγ. Κοσμά από τις 10:00 έως και τις 18:00 ενώ στις 16:00 θα γίνει δωρεάν pasta party για όλους τους συμμετέχοντες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο