76α Αρκάδια

6-11-2016: Στο όμορφο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι τα “76α Αρκάδια”.

Share

Την Κυριακή στις 6 Νοεμβρίου θα διεξαχθούν τα “76α Αρκάδια” στο Ρέθυμνο και συγκεκριμένα στην περιοχή Αρκάδι. Τον αγώνα διοργανώνουν η Περιφέρεια Κρήτης με την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου, τον ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την ομάδα Φυσικής Αγωγής Δευτεροβάθμιας Κρήτης, την Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ρεθύμνου, τον ΟΚΑ Αρκάδι, τον ΟΚΑ Πρέβελι και τον Σύλλογο Δρόμων Υγείας Ρεθύμνου.

Ξεχωριστό χρώμα έχουν τα φετινά 76α Αρκάδια, καθώς συμπληρώνονται 150 χρόνια από το ολοκαύτωμα του Αρκαδίου. Οι αθλητικές αλλά και οι παράλληλες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν με ξεχωριστή λάμψη, όπως ακριβώς αρμόζει στην ιστορική επέτειο.

Όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος, όλα τα φώτα θα συγκεντρώσει ο Αρκάδιος δρόμος. Ως γνωστόν ο τερματισμός και των δύο διαδρομών (Αρκάδιος δρόμος, αγώνας 6 χλμ.) θα λάβει χώρα στο «Μελίνα Μερκούρη» και πλέον γνωστοποιήθηκαν το αναλυτικά πρόγραμμα των αγώνων και όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι συμμετέχοντες.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα καθώς επίσης και για την ηλεκτρονική εγγραφή στον Αρκάδιο δρόμο και στον αγώνα 6χλμ.  στις εξής διευθύνσεις: www.runningcrete.com, rethymno.gr και crete.gov.gr. Η προθεσμία των εγγραφών θα είναι μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Διπλασίασε τις συμμετοχές του ο Ημιμαραθώνιος της Λευκάδας - Νίκες και πάλι για Καραβίδα και Διακομοπούλου
Με τον Γιώργο Καραβίδα να διπλασιάζει τις νίκες του, αν και με περιπετειώδη τρόπο, και τις συμμετοχές των δύο αγώνων σχεδόν να διπλασιάζονται, ολοκληρώθηκε ο 2ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος και ο αγώνας των 5 χλμ. Στις γυναίκες επικράτησε και φέτος η Χάιντι Διακομοπούλου. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
6ος Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου "Μνήμες Λιγνίτη"
Με μεγάλο νικητή τον Μιχάλη Παρμάκη πραγματοποιήθηκε ο 6ος Πανελλήνιος δρόμος “Μνήμες Λιγνίτη” στην Πτολεμαϊδα. Στις γυναίκες επικράτησε η Σόνια Μπουδούρη.
People RUN
14-6-2015: Αγώνας “γιορτή” στο Πάρκο Τρίτση
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο