Mondelez, η πιο ”γλυκιά” ομάδα του ΚΜΑ

Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες εταιρείες συμμετέχουν  ομαδικά στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μία από τις πρωτοεμφανιζόμενες και ίσως η πιο «γλυκιά» ομάδα είναι η Mondelez Running Team. Πρόκειται για την εταιρεία που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως Lacta, Oreo, Philadelphia, Merenda, Jacobs, Trident, Halls.

Share

Κάθε χρόνο όλο και περισσότερες εταιρείες συμμετέχουν  ομαδικά στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Μία από τις πρωτοεμφανιζόμενες και ίσως η πιο «γλυκιά» ομάδα είναι η Mondelez Running Team.

Πρόκειται για την εταιρεία που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως Lacta, Oreo, Philadelphia, Merenda, Jacobs, Trident, Halls και η οποία θα συμμετέχει με περισσότερους από 50 δρομείς σε όλα τα αγωνίσματα.

Την προετοιμασία της ομάδας είχε αναλάβει η All About Running. Καλή επιτυχία σε όλους!    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξιμο στο Λασίθι
Tην Κυριακή 12 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν στο Ψυχρό Οροπεδίου Λασιθίου οι 32οι Δικταίοι Αγώνες που περιλαμβάνουν αγώνες τρεξίματος και ποδηλασίας.
Αγώνας στον Ταΰγετο
Oρεινός Ημιμαραθώνιος στον Ταύγετο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου με τους διοργανωτές να καλούν τους δρομείς να τρέξουν μαζί τα Χριστούγεννα!
ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ 2022
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο