11άρι στο Ναύπλιο

Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου διεξάγεται στο Ναύπλιο αγώνας δρόμου απόστασης 11 χλμ. Ο λόγος για τον Παλαμήδειο Δρόμο 2013. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

ΠΑΛΑΜΗΔΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 2013
Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου διεξάγεται στο Ναύπλιο αγώνας δρόμου απόστασης 11 χλμ. Ο λόγος για τον Παλαμήδειο Δρόμο 2013. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

ΤΟΠΟΣ : Ναύπλιο
Ημερομηνία : 24 Νοεμβρίου 2013
Ώρα εκκίνησης: 10:00 π.μ.
Απόσταση: 11.000 μέτρα 

Διοργανωτές: Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας -  ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλίου.

Περιγραφή Διαδρομής: Ως αφετηρία και τερματισμός ορίζεται το άγαλμα του Στρατηγού Σταικου Σταικοπουλου (πλησίον ΟΤΕ). Το τερέν περιλαμβάνει άσφαλτο κυρίως , με τα τελευταία 3χλμ. να είναι σε χωμάτινο τερέν. Η διαδρομή είναι ευχάριστη αλλά και ιδιαίτερα απαιτητική , καθώς συμπεριλαμβάνει συχνές υψομετρικές αυξομειώσεις . Ξεκινώντας περνούμε τον δρόμο για Καραθώνα , όπου μέχρι τα 2.5χλμ. έχουμε το πιο δύσκολο κομμάτι της διαδρομής, στα επόμενα 2χλμ. συνεχίζει με έντονη κατηφόρα ,η οποία μας βγάζει στην πανέμορφη Καραθώνα. Η υπόλοιπη διαδρομή είναι χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες , με τα τελευταία 3χλμ. σε ομαλό χωμάτινο τερέν, φτάνοντας στην Αρβανιτιά.

Χάρτης Διαδρομής:   http://ridewithgps.com/routes/3457519

Παραλαβή Αριθμών:  Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να βρίσκονται , έως και μια ώρα πριν την εκκίνηση , στο χώρο της αφετηρίας για την παραλαβή των αριθμών.

Έπαθλα – Ηλικιακές Κατηγορίες:  Οι τρεις πρώτοι της  γενικής αντρών και γυναικών. Σε όλους θα δοθεί αναμνηστικό δίπλωμα.

Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχουν σταθμοί τροφοδοσίας στο 5χλμ. και στον τερματισμό.

Χρονικό Όριο Αγώνα:  Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τον αγώνα τους σε 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη. Στον αγώνα κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.

Κατάθεση δηλώσεων – προθεσμία: Προθεσμία υποβολής δηλώσεων ορίζεται η Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των αιτήσεων συμμετοχής και οι σύλλογοι δρομέων παρακαλούνται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους . Η αποστολή των αιτήσεων γίνεται με fax στο 2752023288 , στο email : [email protected]  και στην σελίδα  http://runnersargolidas.gr

Κόστος συμμετοχής ΔΩΡΕΑΝ

Πληροφορίες: Στα τηλέφωνα 2752099085 Ανδρεάδου Ξένια ,  6974481474 Βύρλας Δημήτρης και 6978611666 Σαμαρτζής Δημήτρης

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξιμο και παιχνίδι στον Υμηττό
Οι Πρόσκοποι της Αγίας Παρασκευής διοργανώνουν το 2ο Orienteering βόλτας, τρεξίματος ή ποδηλασίας το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Υμηττό, το πρωί της Κυριακής 8 Μαΐου, με βάση την Μονή Αγ. Ιωάννου του Κυνηγού.<
2ος Ημιμαραθώνιος Κρήτης - 3o Arkalochori Street Run
2-10-2016: Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο Ημιμαραθώνιος Κρήτης και το 3ο Arkalochori Street Run.
Φόρος τιμής
Στις 30 Οκτωβρίου η δημοτική ενότητα Αγριάς και η τοπική ενότητα Δράκειας με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Αγριάς “ΑΘΛΟΣ” διοργανώνει τον 11ο Λαϊκό αγώνα δρόμου μνήμης και θυσίας “ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ”.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο