Τα adidas Open Run πηγαίνουν στην Κρήτη

Η επιτυχημένη σειρά adidas Open Run συνεχίζει να προσφέρει διασκέδαση αυτή τη φορά εκτός Αθήνας. Συγκεκριμένα το 9o adidas Open Run θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

 To Σάββατο 12 Οκτωβρίου τα adidas Open Run με την βοήθεια του Cosmos Sport συνεχίζονται στο Ηράκλειο.

Η διαδρομή; Μαγευτική… τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα με εκκίνηση από το Ενετικό φρούριο Κούλε μέχρι τον Φάρο και πάλι πίσω.
Όμως το adidas Open Run δεν είναι αγώνας, είναι διασκέδαση που δεν τελειώνει στο τέλος της διαδρομής: ένα after party ακολουθεί στο χώρο του τερματισμού, με δυνατή μουσική και ξεχωριστές εκπλήξεις κάθε φορά.
Για να συμμετέχετε και εσείς στο μεγαλύτερο running event της πόλης δηλώστε συμμετοχή σε ένα από τα καταστήματα της Cosmos Sport εξασφαλίζοντας ένα adidas running shirt.

Περισσότερες πληροφορίες για το event  πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Δίον»
13-3-2016: Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ‘’ΖΕΥΣ’’ με την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας και τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργανώνουν και προκηρύσσουν τον 7ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ».
Ανώμαλος δρόμος στα Αστερούσια Όρη
O O.Y.Kρήτης με τη συνεργασίας της Ιερά Μονή Κουδουμά, το Δήμο Γόρτυνας, την Περιφέρεια Κρήτης διοργανώνουν τον 17ο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου & Πεζοπορίας. Η διαδρομή των 22,5 χλμ. καλύπτει το κομμάτι Στέρνες – Κόφινας – Μονή Κουδουμά με ανηφορικά τα πρώτα 9 χλμ. και κατηφορικά τα υπόλοιπα 13,5 χλμ. στα Αστερούσια Όρη. 
5ος Ημιμαραθώνιος Μεσότοπου - Άγρας Λέσβου
5-8-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 5 & 3 χλμ. στον Μεσότοπο Λέσβου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο