Δώσε νόημα στη συμμετοχή σου στον ΚΜΑ μετατρέποντάς την σε εργαλείο προσφοράς κοινωνικού έργου, γίνε και εσύ MDA RUNNER!

To σωματείο MDA Ελλάς και το περιοδικό RUNNER συμμετέχουν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός στη χώρα μας, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω της ομάδας MDA RUNNER. Δείτε περισσότερα.

Share

To σωματείο MDA Ελλάς και το περιοδικό RUNNER συμμετέχουν, για 3η συνεχόμενη  χρονιά,  στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός στη χώρα μας, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω της ομάδας MDA RUNNER. 
 
Η ομάδα μας διακρίνεται από δύο βασικά χαρακτηριστικά:
 
την αγάπη της για το τρέξιμο και την προσφορά της στον συνάνθρωπο,
                                                                                                                       
ενώ έχει ως βασική φιλοσοφία ότι: 

«Σημασία δεν έχει πώς τρέχεις …. αλλά γιατί!».

 
Το σωματείο MDA Hellas…
 
 Το MDA (Σωματείο Φροντίδας Ατόμων με Νευρομυϊκές Παθήσεις) είναι ένας διεθνής οργανισμός με 185 σταθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο και με μία βασική φιλοσοφία: «Δεν υπάρχει ασθένεια που δεν θεραπεύεται, μόνο ασθένεια για την οποία δεν έχει βρεθεί ακόμα η θεραπεία!».
 
Σκοπός του MDA Ελλάς είναι να βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης των ατόμων που πάσχουν, συλλέγοντας ακριβή στοιχεία για όλους τους ασθενείς στην Ελλάδα, ενημερώνοντας το ευρύ κοινό για την ασθένεια και εξασφαλίζοντας οικονομικούς πόρους αναγκαίους να συνεισφέρουν στην εκπαίδευση εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού, στη δημιουργία κατάλληλης ιατρικής υποδομής και στην ανάπτυξη της έρευνας. Μπορείτε να δείτε περισσότερα για το έργο και τις δράσεις του σωματείου εδώ http://www.mdahellas.gr/
 
 MDA RUNNER 2013
Στην πρώτη της εμφάνιση, στον 29ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, πραγματοποίησε μια ιδιαίτερα δυναμική παρουσία αφού στην κατηγορία των Ομάδων – Συλλόγων κατέλαβε τη 2η θέση σε όλα τα αγωνίσματα της διοργάνωσης (5 χλμ., 10 χλμ. & 42 χλμ. ) ενώ ήταν από τις πιο πολυπληθείς. 
Οι 450 MDA RUNNERS απέδειξαν ότι «πολλοί μαζί μπορούμε να πετύχουμε σημαντικά πράγματα».
Συνολικά συγκεντρώθηκε το συνολικό ποσό των 25.000 € ποσό που διατέθηκε εξ’ ολοκλήρου για την κατασκευή του θεραπευτικού γυμναστηρίου στο «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς» για τα άτομα με Νευρομυϊκές Παθήσεις. 

Στον 30ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών, στην δεύτερη εμφάνιση της ομάδας, η επιτυχημένη πορεία συνεχίστηκε, με τη συμμετοχή 500 MDA RUNNERS, κατέλαβε τη 4η θέση σε όλα τα αγωνίσματα της διοργάνωσης (5 χλμ., 10 χλμ. & 42 χλμ. ) στην κατηγορία των Ομάδων – Συλλόγων. 

Έτσι φέτος με μεγαλύτερο πείσμα και με περισσότερη όρεξη και θέληση, η ομάδα μας θα συμμετάσχει στο ΚΜΑ με στόχο να ξεπεράσουμε τους 600 δρομείς, να κατακτήσουμε καλύτερες θέσεις και να συγκεντρώσουμε ένα μεγαλύτερο ποσό για τη λειτουργία του θεραπευτικού γυμναστηρίου στο «ΣΠΙΤΙ του MDA Ελλάς». 
 
Ας γίνουμε και φέτος όλοι μαζί μια ομάδα δηλώνοντας σήμερα συμμετοχή με την ομάδα MDA RUNNER σε όποιον από τους αγώνες του ΚΜΑ επιθυμείτε, τον Μαραθώνιο ή τους Αγώνες Δρόμου των 10 χλμ. ή 5 χλμ.
 
Βοήθησε και εσύ να λειτουργήσει  το Θεραπευτικό Γυμναστήριο του MDA Ελλάς
για τους φίλους μας με Νευρομυϊκές παθήσεις!
 
Δώσε και εσύ κίνητρο και νόημα στη συμμετοχή σου 
μετατρέποντάς την σε εργαλείο προσφοράς κοινωνικού έργου!

 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 100 δρομείς στη Θήβα
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Δήμο Θηβαίων ο Λαϊκός Ημιμαραθώνιος «Δρόμος του Επαμεινώνδα», που διοργάνωσαν ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας (Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.) προς τιμήν του Μεγάλου Θηβαίου Στρατηγού Επαμεινώνδα. Δείτε περισσότερα
Αγώνες δρόμου για την ενίσχυση των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics 2011
H Οργανωτική Επιτροπή των Παγκόσμιων Αγώνων Special Olympics Αθήνα 2011, στο πλαίσιο του προγράμματος τον αγώνων και παράλληλα με την αγωνιστική διαδικασία των αθλητών των Special Olympics, διοργανώνει αγώνα ημιμαραθωνίου και αγώνα δρόμου 10 χλμ. την Κυριακή 3 Ιουλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να γίνουν μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011 (περιορισμένος αριθμός θέσεων).
29-6-2018: Νυχτερινός αγώνας στην Αθήνα
Back to Top