Συμμετέχω – Αγωνίζομαι – Στηρίζω την Έρευνα για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου

Το Ίδρυμα “Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος”, η Περιφέρεια Αττικής, και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, διοργανώνουν τον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Share

Το Ίδρυμα “Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος”, η Περιφέρεια Αττικής, και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, διοργανώνουν τον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Απόλλων Δυτ. Αττικής”, με τη συμπαράσταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων ), του Δήμου Αίγινας, του ΟΑΚ. Αίγινας, του Γυμναστηρίου ΑΜΑ και της Ομάδας Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας.    

Λόγω της ευκολίας της διαδρομής ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τεστ προετοιμασίας για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους μαραθωνίους της σεζόν.  

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα Aegina Marathon Team για να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους δρομείς εκτός από την αγωνιστική διαδρομή των 25 χλμ. ενέταξε και την αγωνιστική διαδρομή του Ιστορικού Γύρου της Πόλης των 5 χλμ., καθώς και αυτήν των 5 χλμ. αγωνιστικού δυναμικού περίπατου.  

Επίσης φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες μικρών αγωνιστικών διαδρομών και η Μεγάλη Ποδηλατοβόλτα συμμετοχικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycles Adventure.  

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τις φετινές αγωνιστικές διαδρομές θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα www.aeginamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
SNF Run 2020 - Aκύρωση
Αγώνας την Τρίτη 23 Ιουνίου στην Αθήνα
Αγώνας ζωντάνιας και ομορφιάς
Πλημμύρησε γυναίκες η παραλιακή οδός από το γήπεδο του Ταε Κβο Ντο μέχρι και το Σ.Ε.Φ. στο πλαίσιο του 1ου Αγώνα Δρόμου Γυναικών, που διοργανώθηκε την Κυριακή 26 Οκτωβρίου με αφορμή την παγκόσμια ημέρα καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού.
28ος Κυριακίδειος Αγώνας Δρόμου
15-5-2016: Για μία ακόμη χρονιά θα διεξαχθεί ο Κυριακίδειος Δρόμος στον Πύργο Κορινθίας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο