Συμμετέχω – Αγωνίζομαι – Στηρίζω την Έρευνα για τον Καρκίνο του Εγκεφάλου

Το Ίδρυμα “Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος”, η Περιφέρεια Αττικής, και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, διοργανώνουν τον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου.

Share

Το Ίδρυμα “Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος”, η Περιφέρεια Αττικής, και η Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, διοργανώνουν τον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου. Ο συγκεκριμένος αγώνας διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο “Απόλλων Δυτ. Αττικής”, με τη συμπαράσταση της ΕΟΣΛΜΑ-Υ (Ελληνική Ομοσπονδία Συλλόγων Λαικού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων ), του Δήμου Αίγινας, του ΟΑΚ. Αίγινας, του Γυμναστηρίου ΑΜΑ και της Ομάδας Αδειούχων Ραδιοερασιτεχνών Αίγινας.    

Λόγω της ευκολίας της διαδρομής ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί τεστ προετοιμασίας για τους αθλητές που θα λάβουν μέρος στους μαραθωνίους της σεζόν.  

Η Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα Aegina Marathon Team για να φιλοξενήσει ακόμα περισσότερους δρομείς εκτός από την αγωνιστική διαδρομή των 25 χλμ. ενέταξε και την αγωνιστική διαδρομή του Ιστορικού Γύρου της Πόλης των 5 χλμ., καθώς και αυτήν των 5 χλμ. αγωνιστικού δυναμικού περίπατου.  

Επίσης φέτος θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες μικρών αγωνιστικών διαδρομών και η Μεγάλη Ποδηλατοβόλτα συμμετοχικού χαρακτήρα σε συνεργασία με την Combo Ride Bicycles Adventure.  

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και τις φετινές αγωνιστικές διαδρομές θα ανακοινωθούν σύντομα μέσα από την Επίσημη Ιστοσελίδα του Αγώνα www.aeginamarathon.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
16ος Δρόμος Θυσίας Δήμου Ηρωικής Πόλης Νάουσας
22-4-2018: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στη Νάουσα
7ος Γύρος Κοντοβουνίων
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Κρόνιον Πέρασμα
16-7-2016: Το Σάββατο 16 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας αγώνας υπεραπόστασης 70 χλμ. στον Πάρνωνα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο