Τρέχοντας στην άμμο

Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης διοργανώνει έναν ξεχωριστό αγώνα Beach Running την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013. Δείτε περισσότερα.

Share

Beach Running στο Ρέθυμνο
Το Τμήμα Αθλητισμού του Δήμου Ρεθύμνης με την υποστήριξη του Συλλόγου Ξενοδόχων Ρεθύμνης, στα πλαίσια του εναλλακτικού τουρισμού που συμπεριλαμβάνεται και ο Αθλητικός Τουρισμός και έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, διοργανώνει Αγώνα BEACH RUNNING για αθλητές και μη, την Κυριακή 14 Ιουλίου 2013 και ώρα 08:30 π.μ. με σημείο εκκίνησης το κτίριο Δελφίνι.

Η διαδρομή που θα καλυφθεί είναι:
Κτίριο Δελφίνι (εκκίνηση) – Ξενοδοχείο Perl (αναστροφή) – Κτίριο Δελφίνι (τερματισμός).

Στους αγώνες beach running 5.000 μέτρων έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι όσοι είναι άνω των δεκαπέντε(15) ετών.

Τις δηλώσεις συμμετοχής ατομική ή ομαδική ( εάν πρόκειται για σύλλογο, δημόσια υπηρεσία ή οποιονδήποτε άλλο φορέα και ομάδα «παρέα» δημοτών, μπορούν να τις προμηθεύονται από το Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Ρεθύμνου, Στάδιο Ρεθύμνου (Σοχώρα) κάθε μέρα (Δευτέρα-Παρασκευή) 8:00-15:00μμ.

Τηλ. Επικοινωνίας 2831057044 fax: 28310-29550 και από την ιστοσελίδα του Δήμου Ρεθύμνου www.rethymno.gr

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ και ώρα 14:00 στα γραφεία του Τμήματος Αθλητισμού του Δήμου (Στάδιο Ρεθύμνου).

Επίσης την ημέρα της εκδήλωσης (Κυριακή 14/06/2013) από 7:30-08:00πμ θα γίνονται δηλώσεις συμμετοχής στον χώρο της εκκίνησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα μονοπάτια του Υμηττού
Πιστός και φέτος στο ραντεβού του ο ΔΑΟΧ διοργανώνει τον αγώνα δρόμου στον οποίο οι συμμετέχοντες θα περιηγηθούν στα μονοπάτια του Υμηττού με ημερομηνία διεξαγωγής την Κυριακή 31 Ιανουαρίου.
Άρωμα γυναίκας στη Βουλιαγμένη
Μετά την επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος αγώνας Ladies Run, ένας ξεχωριστός αγώνας αποκλειστικά για γυναίκες. Η διοργάνωση περιλαμβάνει δύο διαδρομές 5 & 10 χλμ. με την εκκίνηση να πραγματοποιείτε στον Λαιμό Βουλιαγμένης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο