Τρίαθλο στον Λάδωνα

Την Κυριακή 7 Ιουλίου το Mountain Sports με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας, θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά στο παραδεισένιο περιβάλλον της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα, τον μονοήμερο αγώνας ορεινού τριάθλου, με την ονομασία X-EVENT ΛΑΔΩΝΑ 2013.

Share

Την Κυριακή 7 Ιουλίου το Mountain Sports με την υποστήριξη του Δήμου Γορτυνίας, θα πραγματοποιήσει για δεύτερη χρονιά στο παραδεισένιο περιβάλλον της τεχνητής λίμνης του Λάδωνα, τον μονοήμερο αγώνας ορεινού τριάθλου, με την ονομασία X-EVENT ΛΑΔΩΝΑ 2013.

Συγκεκριμένα η διοργάνωση περιλαμβάνει τις εξής αποστάσεις:

500 μ. κολύμπι
31,3 χλμ. ορεινή ποδηλασία
9,2 χλμ. ορεινό τρέξιμο
με δυνατότητα συμμετοχής του αγώνα είτε ατομικά είτε ομαδικά (2-3 άτομα).

Το κόστος συμμετοχής είναι 20€ το ατομικό, και 10€/άτομο στα μέλη των ομάδων.

Δηλώσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την Παρασκευή 5/7/2013 στις 13:00.
Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για κατασκήνωση (δωρεάν χώρος) για όσους το επιθυμούν δίπλα από την εκκίνηση.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Nafplio Castle Run Παλαμήδειος Άθλος 2016
27-11-2016: Για δεύτερη φορά θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη πόλη του Ναυπλίου αγώνας με την ονομασία ‘Nafplio Castle Run Παλαμήδειος Άθλος 2016’.
Γύρος Πόλης Ρόδου 2011
Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Δήμο Ρόδου και το Γραφείο Φυσικής Αγωγής Δωδ/σου, διοργανώνει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2011», την Κυριακή 13 Φεβρουάριου στις 10.00 , με αφετηρία-τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου και με το σύνθημα Τρέχω-περπατώ στην πόλη.
55ος Καραϊσκάκειος Δρόμος
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο