Στο οροπέδιο του Ψυχρού Λασιθίου

O Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού “Ξένιος Ζευς”, ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και ο Σύλλογος Λασιθιωτών “Ο Δικταίος” διοργανώνουν την Κυριακή 11 Αυγούστου αγώνες δρόμου με την ονομασία “33οι Δικταίοι Αγώνες” στο Ψυχρό Οροπέδιο Λασιθίου.

Share

O Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού “Ξένιος Ζευς”, ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης, ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου και ο Σύλλογος Λασιθιωτών “Ο Δικταίος” διοργανώνουν την Κυριακή 11 Αυγούστου αγώνες δρόμου με την ονομασία “33οι Δικταίοι Αγώνες” στο Ψυχρό Οροπέδιο Λασιθίου.

Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης σύμφωνα με την προκήρυξη:

33οι Δικταίοι Αγώνες  

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2013  

ΨΥΧΡΟ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ  

ΩΡΑ: 17:00    

20ος ΔΙΚΤΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ – ΓΥΡΟΣ ΟΡΟΠΕΔΙΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ 24,5 χλμ.    

Διαδρομή: Αφετηρία Δικταίο Άντρο-Ψυχρό, Μαγουλάς, Καμινάκι, Αβρακόντε, Κουδουμαλιά, Άγιος Γεώργιος, Άγιος Κωνσταντίνος, Μέσα Λασίθι, Μονή Κρουσταλλένιας, Μαρμακέτο, Φαρσάρω, Τζερμιάδω, Λαγού, Πινακιανό, Μονή Βιδιανής, Κάτω Μετόχι, Άγιος Χαράλαμπος, Πλάτη, Τερματισμός Ψυχρό.  

Ώρα εκκίνησης: 17:00.  

Δηλώσεις Συμμετοχής-Εγγραφές: Τηλεφωνικά στο 697 28 65 015 και μία ώρα πριν την εκκίνηση στο Ψυχρό.  

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 5 ΕΥΡΩ (μόνο για τα 24.500μ.)  

Ιατρικός έλεγχος: Οι αθλητές/τριες μετέχουν με δική τους ιατρική ευθύνη.  

Κατηγορίες: 1) Ανδρών Γενικής, 2) Γυναικών γενικής,  

3) Βετεράνων 40-49, 4) Βετεράνων 50-59, 5) Βετεράνων 60+  

Έπαθλα: Κύπελλο-Μετάλλιο για τους τρείς πρώτους κάθε κατηγορίας. Σε όλους τους εντός ορίου τερματίσαντες θα απονεμηθούν μετάλλια, αναμνηστικά διπλώματα και φανέλες. Θα βραβευθούν ο πρώτος αθλητής Δημότης Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου και ο μικρότερος σε ηλικία δρομέας.  

Όριο τερματισμού: 3 ώρες.  

(Για να ισχύουν οι κατηγορίες πρέπει να συμμετέχουν τουλάχιστον 4 αθλητές/τριες σε κάθε κατηγορία).

Ρεκόρ διαδρομής: Άνδρες 1: 24΄04” Γιώργος Καραβίδας, Πρωταθλητής Ελλάδας Μαραθωνίου.    

33ος ΔΙΚΤΑΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 700 μ. για μαθητές/τριες Δημοτικού  

1.500 μ. για μαθητές/τριες Γυμνασίου & 50 μ. για παιδιά Νηπιαγωγείου  

Έπαθλα: Κύπελλο και Μετάλλιο για τους τρείς πρώτους 700-1500 μέτρων, σε όλους τους τερματίσαντες αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και φανέλες και στα παιδιά του νηπιαγωγείου μετάλλια και διπλώματα.  

Απονομές Επάθλων: Μετά το τέλος των αγώνων στην πλατεία Ψυχρού. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ψυχρού θα προσφέρει γεύμα μετά τις απονομές.  

ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ/ΤΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΑ ΤΟΥΣ.  

Μεταφορά αθλητών από Ηράκλειο: Για τους αθλητές/τριες θα αναχωρήσει λεωφορείο για το Οροπέδιο Λασιθίου την Κυριακή 11 Αυγούστου και ώρα 14:00 από την πλατεία Ελευθερίας, στο άγαλμα Βενιζέλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μοναδικό τοπίο, 13ος Ημιμαραθώνιος δρόμος Ριζομύλου - Κερασιάς
Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο διοργανώνουν και φέτος τον 13ο Ημιμαραθώνιο δρόμο Ριζομύλου – Κερασιάς την Κυριακή 3 Απριλίου όπου και φέτος το σύνθημα είναι ΥΓΕΙΑ – ΖΩΗ – ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ.
Σασάκαρος και Καλλία οι νικητές στη Θεσσαλονίκη
Πάνω από 500 δρομείς έδωσαν το παρών στον 2ο Δρόμο Σέιχ Σου που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη με νικητή τον Κώστα Σασάκαρο και την Ελένη Καλλία. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
Kallithea Night Run 2021
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο