Οι συντελεστές της επιτυχίας

Οι μπανάνες Chiquita, το ισοτονικό OSHEE και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»: Βασικοί συντελεστές επιτυχίας του 4ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας!

Share

Οι μπανάνες Chiquita, το ισοτονικό OSHEE και το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος»: Βασικοί συντελεστές επιτυχίας του 4ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας!

Οι μπανάνες Chiquita «έδωσαν  ενέργεια»  στον 4o Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τους Παράλληλους Αγώνες.

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2013, οι μπανάνες Chiquita  «έδωσαν  ενέργεια»  στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας και τους Παράλληλους Αγώνες,  μοιράζοντας μπανάνες προς όλους τους συμμετέχοντες αθλητές όλων των αγώνων.

Επιπλέον, η Chiquita Hellas ήταν δίπλα στα παιδιά μοιράζοντας το αναμνηστικό μπλουζάκι του παιδικού αγώνα Chiquita Athens Kids’ Run,  μαζί και με άλλα δώρα.
Το δωρεάν πλήρες πακέτο και στους 2 αγώνες των παιδιών περιελάμβανε:
1.Αναμνηστικό  μετάλλιο
2.Ενδυμασία (T-Shirt)
3.Αναμνηστικό δίπλωμα σε έντυπη μορφή
4.Αριθμό συμμετοχής
5.Μπανάνα
6.Νερό
7.Λοιπά είδη

Το πιο γρήγορα αναπτυσσόμενο ισοτονικό ποτό της Ευρώπης, το OSHEE,στο πλευρό του 4ο Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας

Tην Κυριακή 12 Μαΐου το ισοτονικό ποτό OSHEE έδωσε βροντερό παρόν στη μεγάλη γιορτή του 4ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου της Αθήνας!
 
Σε αθλήματα που διαρκούν περισσότερο από μισή ώρα και έχουν έντονη σωματική άσκηση, όπως στον Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τα ποτά με ηλεκτρολύτες συμβάλλουν στην ισορροπία των υγρών στο σώμα.
 
Τα ισοτονικά ποτά OSHEE περιέχουν επαγγελματικά σχεδιασμένη φόρμουλα και χάρη στους ηλεκτρολύτες (νάτριο και κάλιο) και τις βιταμίνες (Β3, Β5, Β6, Β7, Ε), καλύπτουν άμεσα τις ανάγκες του οργανισμού, με αποτέλεσμα να ξεδιψάει τους μαραθωνοδρόμους, αλλά το πιο σημαντικό, παρέχει στο σώμα τους την βέλτιστη ενυδάτωση, που αμέσως αυξάνει την ενέργεια και το επίπεδο αντοχής τους.

Κάθε συμμετέχων έλαβε το ισοτονικό ποτό OSHEE, τόσο σε επιλεγμένους σταθμούς ενυδάτωσης στη διαδρομή, όσο και κατά τον τερματισμό του.
 
Έτσι, κάθε αθλητής είχε τη δυνατότητα να δώσει το καλύτερο του εαυτό στον αγώνα αυτό.
 
Εμείς στην OSHEE χορηγούμε τέτοιου είδος αθλητικές διοργανώσεις, γιατί παίρνουμε την  ενυδάτωση του αθλητή πάρα πολύ στα σοβαρά.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος» Στρατηγικός Σύμμαχος τον 4ο Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας!

Την Κυριακή 12 Μαΐου 2013 το Φυσικό Μεταλλικό νερό «Βίκος» βρέθηκε στο Φαληρικό Όρμο και «δρόσισε» με τον καλύτερο τρόπο τους αθλητές όλων των αγώνων του 4ου Ποσειδώνιου Ημιμαραθώνιου Αθήνας και τους Παράλληλους Αγώνες που τον πλαισίωσαν.
 
Πιστή στη φιλοσοφία της για διαρκή και ουσιώδη υποστήριξη των αθλητικών δρώμενων, η ΒΙΚΟΣ Α.Ε., συμμετείχε ως «Στρατηγικός Σύμμαχος» στην καθιέρωση μιας μεγάλης γιορτής του Αθλητισμού και του Πολιτισμού στη Χώρα μας, αναλαμβάνοντας την κάλυψη των σταθμών υδροδοσίας όλων των αγώνων της διοργάνωσης.
 
Η στήριξη που προσφέρει η εταιρεία μας στον αθλητισμό είναι μία  πτυχή της πηγαίας μας ανάγκης για υποστήριξη του ανθρωπιστικού ιδεώδους και αντανακλά τη διάθεσή μας «να προσφέρουμε».
 
Αρχίζοντας από την προσφορά μας στην ποιοτική υπεροχή των προϊόντων μας, η διάθεσή μας να προσφέρουμε φτάνει μέχρι την ουσιαστική εταιρική κοινωνική ευθύνη και τη βαθιά ανθρώπινη συμμετοχή  στα δρώμενα γύρω μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αργειακός - Μυκηναϊκός Δρόμος 2017
7-5-2017: Ημιμαραθώνιος από τις Μυκήνες
H οικογένεια του Ζαγορίου μεγαλώνει!
Ένας νέος αγώνας θα γίνει στις 31 Αύγούστου στο όμορφο βουνό της Τύμφης που ανήκει ουσιστικά στη σειρά των αγώνων του Zagori Mountrain Race. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο