Χέρι βοηθείας στον ημιμαραθώνιο της Χίου

Σημαντική βοήθεια βρήκαν οι διοργανωτές του 2ου Ημιμαραθωνίου της Χίου που καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία Ιχθυοκαλλιέργειας Νηρεύς ΑΕ θα είναι Μεγάλος Χορηγός του Αγώνα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών.

Share

Σημαντική βοήθεια βρήκαν οι διοργανωτές του 2ου Ημιμαραθωνίου της Χίου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία Ιχθυοκαλλιέργειας Νηρεύς ΑΕ θα είναι Μεγάλος Χορηγός του Αγώνα. Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση των διοργανωτών.

“Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η εταιρία Ιχθυοκαλλιέργειας Νηρεύς ΑΕ αγκάλιασε την προσπάθειά μας για ανάπτυξη του Μαζικού Αθλητισμού στο νησί μας.

Εκ μέρους του Συλλόγου Αθλητών Υγείας Χίου τον ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε το παράδειγμα του να το ακολουθήσουν και άλλες εταιρίες , γιατί ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη οικονομικά συγκυρία δεν εγκαταλείπει τον ρόλο του στην εταιρική κοινωνική ευθύνη!

Είναι η Νο1 εταιρία παγκοσμίως στην παραγωγή και εμπορία μεσογειακών ειδών ιχθυοκαλλιέργειας. Τα κύρια είδη που παράγουν είναι Τσιπούρα, Λαβράκι και Μυλοκόπι. Παράλληλα, δραστηριοποιούνται στον τομέα παραγωγής γόνου, ιχθυοτροφών, και εξοπλισμού ιχθυοκαλλιέργειας, τόσο για ιδία χρήση, όσο και για εμπορία, σε ένα ευρύ φάσμα πελατών σε Ελλάδα και Εξωτερικό.

Επιπλέον, η Νηρεύς , μέσω της 100% θυγατρικής KEGOagri, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις και προϊόντα στην επιχειρηματική πτηνοτροφία, χοιροτροφία και κτηνοτροφία.

Στο Νηρέα απονεμήθηκε το δεύτερο «Βραβείο Εξάπλωσης σε Ξένες Αγορές μέσω Θυγατρικών ή/και Franchising» στα πλαίσια των Greek Exports Awards 2013. Η εταιρία από το 2008 υποστηρίζει το Οικουμενικό Σύμφωνο του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών (UN Global Compact). Είναι η μεγαλύτερη παγκόσμια πρωτοβουλία Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και σ’ αυτήν συμμετέχουν περισσότερες από 3.500 επιχειρήσεις από περισσότερες από 100 χώρες.

Οι δράσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που πραγματοποιει αφορούν:

• Τον άνθρωπο
• Το περιβάλλον
• Την κοινωνία

Ο Όμιλος Νηρέα, όντας άρρηκτα συνδεδεμένος με τις τοπικές κοινωνίες, αναγνωρίζει την υποστήριξή τους στην ανάπτυξή του και την ανταποδίδει. Οι δράσειςτου αφορούν κυρίως :

• Τη στήριξη τοπικών κοινωνιών
• Πολιτιστικές εκδηλώσεις
• Ενίσχυση μη κερδοσκοπικών οργανισμών
• Συνεισφορά σε εκπαιδευτικά προγράμματα μέσω Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων και Φοιτητικών Οργανώσεων
• Χορηγίες”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ο Mellon Run
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
5ο Sfendami Adventure Experience
11-10-2014: Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθούν στην Σφενδάμη Πιερίας νυχτερινοί αγώνες περιπέτειας (τρέξιμο & ποδηλασία) με την ονομασία Sfendami Adventure Experience.
Τρέχοντας στην λίμνη
Ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης-Μαραθώνος, σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά τον 1o Aγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 500 μ. για τα παιδιά την Κυριακή 19 Μαϊου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο