Ο Απόλλωνας πάει… Μητροπολιτικό

Aνακοίνωση – πρόσκληση εξέδωσε ο Απόλλων Δυτικής Αττικής για τον αγώνα του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού του Ευκλή. Δείτε την ανακοίνωση.

Share

Η Ανακοίνωση του ΔΣ του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής

“Το ΔΣ του ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής καλεί όλα τα μέλη και φίλους του να συμμετάσχουν τρέχοντας, βοηθώντας και ενισχύοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού (πρώην Α/Δ Ελληνικού-Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά), στον οποίον κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος και αμέτοχος.

Οι προσπάθειες των συναδέλφων του Συλλόγου Δρομέων των Νοτίων Προαστίων “Ευκλής”, χρειάζονται την καθολική στήριξη και αλληλεγγύη από όλους μας. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συναδέλφους δρομείς να υπερασπίσουν την προοπτική ανάπτυξης ήπιων εγκαταστάσεων-αθλητισμού-πολιτισμού και πλήρους ανάπτυξης του πρασίνου, στο χώρο του Μητροπολιτικού πάρκου (Παλαιό Α/Δ Ελληνικού) και τη διατήρηση του 1ου και μεγαλύτερου Αθλητικού Κέντρου του Αγ. Κοσμά. Λέμε ΟΧΙ στα σχέδια τσιμεντοποίησης και καζινοποίησης του παραλιακού μετώπου της Αττικής.

Οι ακτές, η θάλασσα, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις και αυτές που οφείλει και πρέπει η ελληνική πολιτεία να διαμορφώσει, θα πρέπει να αποδοθούν στον ταλαίπωρο λαό της Αττικής γης που στερείται αυτών των υποδομών και εγκαταστάσεων. Είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό και θα είμαστε όλοι εκεί, παρόντες το πρωινό της Κυριακής, 7 Απρ 2013.
 

Το Δ.Σ ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με διαφορά ο καλύτερος!
Οι προβλέψεις για νέο ρεκόρ συμμετοχών επαληθεύτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και έτσι το 8ο Nike Run μπορεί δίκαια να χαρακτηρισθεί ως το πιο επιτυχημένο. 770 δρομείς στάθηκαν στην γραμμή της εκκίνησης και χάρηκαν τον αγώνα των 10 χλμ. στο ηλιόλουστο πάρκο στο Ίλιον.
2ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου
21-12-2014: Η Τοπική Κοινότητα Καστορείο του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου τον «2ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου» στο Καστόρι Λακωνίας.
2o adidas Open Run
3-6-2015: Την Τετάρτη 3 Ιουνίου το 2ο adidas Open Run.
Back to Top