Ο Απόλλωνας πάει… Μητροπολιτικό

Aνακοίνωση – πρόσκληση εξέδωσε ο Απόλλων Δυτικής Αττικής για τον αγώνα του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού του Ευκλή. Δείτε την ανακοίνωση.

Share

Η Ανακοίνωση του ΔΣ του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής

“Το ΔΣ του ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής καλεί όλα τα μέλη και φίλους του να συμμετάσχουν τρέχοντας, βοηθώντας και ενισχύοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού (πρώην Α/Δ Ελληνικού-Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά), στον οποίον κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος και αμέτοχος.

Οι προσπάθειες των συναδέλφων του Συλλόγου Δρομέων των Νοτίων Προαστίων “Ευκλής”, χρειάζονται την καθολική στήριξη και αλληλεγγύη από όλους μας. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συναδέλφους δρομείς να υπερασπίσουν την προοπτική ανάπτυξης ήπιων εγκαταστάσεων-αθλητισμού-πολιτισμού και πλήρους ανάπτυξης του πρασίνου, στο χώρο του Μητροπολιτικού πάρκου (Παλαιό Α/Δ Ελληνικού) και τη διατήρηση του 1ου και μεγαλύτερου Αθλητικού Κέντρου του Αγ. Κοσμά. Λέμε ΟΧΙ στα σχέδια τσιμεντοποίησης και καζινοποίησης του παραλιακού μετώπου της Αττικής.

Οι ακτές, η θάλασσα, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις και αυτές που οφείλει και πρέπει η ελληνική πολιτεία να διαμορφώσει, θα πρέπει να αποδοθούν στον ταλαίπωρο λαό της Αττικής γης που στερείται αυτών των υποδομών και εγκαταστάσεων. Είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό και θα είμαστε όλοι εκεί, παρόντες το πρωινό της Κυριακής, 7 Απρ 2013.
 

Το Δ.Σ ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας αφιερωμένος στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον 31ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας που θα διεξαχθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου. Ο αγώνας που αναμένεται να έχει περισσότερες από 2.000 συμμετοχές στα 10 χλμ. και πάνω από 400 στον αγώνα των 2 χλμ. για παιδιά είναι αφιερωμένος στην Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία με σκοπό να αναδείξει το πολύτιμό έργο της και να ευαισθητοποιήσει το δρομικό κίνημα. Δείτε περισσότερα.
30-4-2017: Ο 2ος αγώνας της σειράς Run Greece
8 δρομείς έπιασαν τα 1.000!
Oλοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων 2010, ο μεγαλύτερος σε διάρκεια αγώνας που έχει γίνει ποτέ στη χώρα μας. Συνολικά 82 δρομείς έλαβαν μέρος στους 5 αγώνες του προγράμματος ενώ 8 (οι περισσότεροι που έχουν τερματίσει ποτέ σε αγώνα) κάλυψαν μέσα στο χρονικό όριο των 16 ημερών τα 1609,344 χλμ. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο