Ο Απόλλωνας πάει… Μητροπολιτικό

Aνακοίνωση – πρόσκληση εξέδωσε ο Απόλλων Δυτικής Αττικής για τον αγώνα του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού του Ευκλή. Δείτε την ανακοίνωση.

Share

Η Ανακοίνωση του ΔΣ του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής

“Το ΔΣ του ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής καλεί όλα τα μέλη και φίλους του να συμμετάσχουν τρέχοντας, βοηθώντας και ενισχύοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού (πρώην Α/Δ Ελληνικού-Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά), στον οποίον κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος και αμέτοχος.

Οι προσπάθειες των συναδέλφων του Συλλόγου Δρομέων των Νοτίων Προαστίων “Ευκλής”, χρειάζονται την καθολική στήριξη και αλληλεγγύη από όλους μας. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συναδέλφους δρομείς να υπερασπίσουν την προοπτική ανάπτυξης ήπιων εγκαταστάσεων-αθλητισμού-πολιτισμού και πλήρους ανάπτυξης του πρασίνου, στο χώρο του Μητροπολιτικού πάρκου (Παλαιό Α/Δ Ελληνικού) και τη διατήρηση του 1ου και μεγαλύτερου Αθλητικού Κέντρου του Αγ. Κοσμά. Λέμε ΟΧΙ στα σχέδια τσιμεντοποίησης και καζινοποίησης του παραλιακού μετώπου της Αττικής.

Οι ακτές, η θάλασσα, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις και αυτές που οφείλει και πρέπει η ελληνική πολιτεία να διαμορφώσει, θα πρέπει να αποδοθούν στον ταλαίπωρο λαό της Αττικής γης που στερείται αυτών των υποδομών και εγκαταστάσεων. Είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό και θα είμαστε όλοι εκεί, παρόντες το πρωινό της Κυριακής, 7 Απρ 2013.
 

Το Δ.Σ ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αμφικτυονικός Αγώνας Δρόμου «Ευθύμιος Χριστόπουλος»
8-10-2016: Αγώνας 10 χλμ. από τις Θερμοπύλες στην Ανθήλη.
4ο Μινωικό Μονοπάτι Μύθων 2017
05-03-2017: Για 4η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνονται ορεινοί αγώνες τρεξίματος στην Ιεράπετρα Κρήτης.
Παπανδρεόπουλος και Κορόζη στη Δάφνη
Και ξαφνικά η Δάφνη γέμισε δρομείς. Το πρωινό της Κυριακής περισσότεροι από 500 δρομείς βρέθηκαν στη Δάφνη για να τρέξουν στον ανανεωμένο Γύρο Δάφνης Υμηττού, έναν αγώνα 10 χλμ. που περνούσε από τις κυριότερες οδικές αρτηρίες της περιοχής σε μία ομολογουμένως δύσκολη διαδρομή με αρκετά ανηφορικά κομμάτια ιδιαίτερα στην αρχή. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο