Ο Απόλλωνας πάει… Μητροπολιτικό

Aνακοίνωση – πρόσκληση εξέδωσε ο Απόλλων Δυτικής Αττικής για τον αγώνα του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού του Ευκλή. Δείτε την ανακοίνωση.

Share

Η Ανακοίνωση του ΔΣ του Απόλλωνα Δυτικής Αττικής

“Το ΔΣ του ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής καλεί όλα τα μέλη και φίλους του να συμμετάσχουν τρέχοντας, βοηθώντας και ενισχύοντας τον αγώνα για την υπεράσπιση του Μητροπολιτικού Πάρκου Ελληνικού (πρώην Α/Δ Ελληνικού-Αθλητικό Κέντρο Νεότητας Αγίου Κοσμά), στον οποίον κανείς μας δεν πρέπει να μείνει αδιάφορος και αμέτοχος.

Οι προσπάθειες των συναδέλφων του Συλλόγου Δρομέων των Νοτίων Προαστίων “Ευκλής”, χρειάζονται την καθολική στήριξη και αλληλεγγύη από όλους μας. Καλούμε, λοιπόν, όλους τους συναδέλφους δρομείς να υπερασπίσουν την προοπτική ανάπτυξης ήπιων εγκαταστάσεων-αθλητισμού-πολιτισμού και πλήρους ανάπτυξης του πρασίνου, στο χώρο του Μητροπολιτικού πάρκου (Παλαιό Α/Δ Ελληνικού) και τη διατήρηση του 1ου και μεγαλύτερου Αθλητικού Κέντρου του Αγ. Κοσμά. Λέμε ΟΧΙ στα σχέδια τσιμεντοποίησης και καζινοποίησης του παραλιακού μετώπου της Αττικής.

Οι ακτές, η θάλασσα, οι υπάρχουσες εγκαταστάσεις και αυτές που οφείλει και πρέπει η ελληνική πολιτεία να διαμορφώσει, θα πρέπει να αποδοθούν στον ταλαίπωρο λαό της Αττικής γης που στερείται αυτών των υποδομών και εγκαταστάσεων. Είμαστε όλοι αλληλέγγυοι στον αγώνα αυτό και θα είμαστε όλοι εκεί, παρόντες το πρωινό της Κυριακής, 7 Απρ 2013.
 

Το Δ.Σ ΑΠΣ Απόλλων Δυτικής Αττικής”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Δρόμος Ραμνούς
22-2-2015: Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ.
Γύρος Σπάρτης 2016
24-4-2016: Αγώνες στο κέντρο της Σπάρτης
Αθλητικές εκδηλώσεις και αγώνας δρόμου στην Ανάβυσσο
Η Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου του Δήμου Σαρωνικού διοργανώνει και φέτος για τέταρτη χρονιά αθλητικές εκδηλώσεις μαζικού αθλητισμού με την ονομασία “Αναφλύστεια 2011”. Το πρόγραμμα των αγώνων περιλαμβάνει και αγώνες δρόμου 1.500, 5.000 και 10.000 μέτρων που θα διεξαχθούν στη διαδρομή γύρω από τις Αλυκές Αναβύσου και τον παράδρομο της Παραλιακής ΑΘηνών – Σουνίου στην παραλία Αναβύσσου.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο