9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου

Στις 21 Απριλίου 2024 o αγώνας στη Ρόδο

Share
9ος Διεθνής Μαραθώνιος Δρόμος Ρόδου

Στις 21 Απριλίου του 2024 θα πραγματοποιηθεί ο 9ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, ανανεώνοντας το ετήσιο μοναδικό ραντεβού με την παγκόσμια δρομική κοινότητα!

Με νέα αφετηρία την επιτυχία του 8ου Διεθνούς Μαραθωνίου Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο, με πάνω από 3.000 αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, η Οργανωτική Επιτροπή έκανε τα πάντα ώστε ο αγώνας να αποτελέσει και πάλι μία μεγάλη «γιορτή» για το διεθνές δρομικό κίνημα.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κα Μαριέτα Παπαβασιλείου, δήλωσε: «Η επιτυχημένη ολοκληρωτική επιστροφή του Μαραθωνίου Ρόδου, όπως ακριβώς θέλαμε, ύστερα από μία αναγκαστική παρένθεση λόγω της πανδημίας του Covid-19, μας χαροποιεί ιδιαίτερα. Αμέσως μετά τον τελευταίο αγώνα, φέτος τον Απρίλιο, ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τη διοργάνωση του 2024, που πιστεύουμε ότι θα καταρρίψει ξανά όλα τα ρεκόρ. Στόχος μας είναι μια καθ’ όλα άρτια διοργάνωση μέσα σε μία ζεστή και πανηγυρική ατμόσφαιρα. Προσκαλώ τους δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη Ρόδο, να τρέξουν σε αυτή τη μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή και να συνδυάσουν, αθλητισμό, ήλιο και θάλασσα, γνωρίζοντας από κοντά τη φιλοξενία και τις ομορφιές της Ρόδου σε μία ξεχωριστή εποχή του χρόνου».

Οι εγγραφές για τον 9ο Μαραθώνιο της Ρόδου έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/ και είναι ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να επωφεληθούν από προνομιακές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου και το Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης Δήμου Ρόδου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που «διατρέχει» τα σημαντικότερα αξιοθέατα της Ρόδου.

-Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3+1 σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεσαι καινούρια παπούτσια!
Χρήσιμες συμβουλές για τη σωστή επιλογή
Powerade B2Run Αθens 2024
2.500 εργαζόμενοι συμμετείχαν στον πιο διασκεδαστικό και zero waste εταιρικό αγώνα δρόμου
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο