Μια γιορτή αθλητισμού για όλους στην Λίμνη Βουλιαγμένης

Τη δραστήρια πλευρά της ζωής και την ομορφιά της Λίμνης Βουλιαγμένης και της παραθαλάσσιας διαδρομής των νοτίων προαστίων της πόλης, μας καλεί όλους να γνωρίσουμε η TENΑ, υποστηρίζοντας ως μεγάλος χορηγός το TENA RUN THE LAKE, μια μοναδική εκδήλωση με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα διερκέσουν έως και τις 7 Απριλίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Τη δραστήρια πλευρά της ζωής και την ομορφιά της Λίμνης Βουλιαγμένης και της παραθαλάσσιας διαδρομής των νοτίων προαστίων της πόλης, μας καλεί όλους να γνωρίσουμε η TENΑ, υποστηρίζοντας ως μεγάλος χορηγός το TENA RUN THE LAKE, μια μοναδική εκδήλωση με δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Πρόκειται για τη συνέχεια της επιτυχημένης διοργάνωσης του 1ου αγώνα δρόμου της Λίμνης Βουλιαγμένης με την αρωγή του Συλλόγου Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗ’ και πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο με τη συμμετοχή περισσοτέρων των 1.000 δρομέων, που πλέον εμπλουτίζεται με διάφορες δραστηριότητες αθλητισμού, χαλάρωσης και ψυχαγωγίας για κάθε ηλικία, προσφέροντας παράλληλα τη δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν τη Λίμνη και τη μοναδική φύση του βράχου της Φασκομηλιάς. 
Το TENA  RUN THE LAKE θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Απριλίου στις εγκαταστάσεις της Λίμνης Βουλιαγμένης και στην περιοχή περιμετρικά αυτής και θα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 10 χλμ για όσους θέλουν να δοκιμάσουν την αντοχή τους, δυναμικό βάδισμα 3.000 μέτρων σε μια μοναδική διαδρομή στη φύση για όσους αναζητούν διεξόδους χαλάρωσης, αλλά και διαδραστικά παιχνίδια για τους μικρούς φίλους και συνοδούς των συμμετεχόντων. Παράλληλα, όσοι συμμετέχοντες το επιθυμούν μπορούν να κολυμπήσουν ελεύθερα στα ιαματικά νερά της Λίμνης Βουλιαγμένης, καθώς η θερμοκρασία του νερού της λίμνης παραμένει σταθερή όλο το χρόνο από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου.
Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στο επίσημο website της διοργάνωσης www.tenarunthelake.gr έως την Κυριακή, 7 Απριλίου 2013.
Ο Ιάσονας Καπλάνης,Brand Manager SCA, δήλωσε σχετικά: «Η άθληση, η ψυχαγωγία, η ανάγκη για εκτόνωση η χαλάρωση δεν έχουν ηλικία. Είναι δικαίωμα όλων και πρέπει να αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας όλων, γιατί προσφέρουν περισσότερη υγεία και σίγουρα χαρά. Η ΤΕΝΑ φροντίζει όλοι να μπορούν να χαίρονται τη δραστήρια πλευρά της ζωής, γι’ αυτό συμμετέχει και στηρίζει ενεργά το TENA RUN the LAKE»!
Η είσοδος στη λίμνη και η συμμετοχή στην περιπατητική διαδρομή και τα παιχνίδια είναι ελεύθερη για όλους, ενώ μέρος των εσόδων από τις συμμετοχές στον αγώνα δρόμου 10 χλμ θα διατεθούν σε κοινωφελές ίδρυμα.
Η διοργάνωση πραγματοποιείται από την SUI ΕΛΛΑΣ με μεγάλο χορηγό την TENA,  την ευγενική χορηγία της Λίμνης Βουλιαγμένης την αρωγή της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής ‘ΠΑ.ΣΧ.ΝΑ’ και του Ορειβατικού & Φυσιολατρικού Ομίλου Βούλας  – ‘Ο.Φ.Ο. ΒΟΥΛΑΣ’ και την υποστήριξη του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση στην ιστοσελίδα  www.tenarunthelake.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοζάνη Street Relays
21-5-2017: Ο τρίτος αγώνας της σειράς Street Relays στην Κοζάνη.
1ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας
19-11-2017: Μαραθώνιος στη Λάρνακα
1oς Βασιλικός Αγώνας Δρόμου "Πηνελόπειος Δρόμος"
7-9-2019: Αγώνες στο πλαίσιο των Υακίνθειων 2019
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο