Ευρωπαϊκή διάκριση για τον Γκούρλια

Σημαντική διάκριση σημείωσε ο Μάρκος Γκούρλιας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Ανωμάλου Δρόμου που έγινε στην πόλη Καστεγιόν της Ισπανίας το Σαββατοκύριακο. Ο 18χρονος δρομέας του ΓΑΣ Ιλισός κέρδισε τον αγώνα 6 χλμ. των εφήβων ανάμεσα σε 68 δρομείς από διάφορες χώρες της Ευρώπης πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση και φέρνοντας μία σπουδαία και σπάνια διάκριση για τον σύλλογο του αλλά και τη χώρα μας.

Share

Σημαντική διάκριση από τον Γκούρλια
Το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Συλλόγων Ανωμάλου Δρόμου είναι μία διοργάνωση που συμμετέχουν κάθε χρόνο οι πρωταθλητές σύλλογοι της κάθε χώρας στον ανώμαλο δρόμο. Ο ΓΑΣ Ιλισός εκπροσώπησε και φέτος την Ελλάδα αφού το 2012 είχε αναδειχθεί πρωταθλητής στον ανώμαλο δρόμο χάρη και στην ποιότητα αλλά και την ποσότητα των δρομέων που παράγει.

Ο 18χρονος δρομέας του ΓΑΣ Ιλισός κέρδισε τον αγώνα 6 χλμ. των εφήβων με 18:29, ανάμεσα σε 68 δρομείς από διάφορες χώρες της Ευρώπης πραγματοποιώντας καταπληκτική εμφάνιση και φέρνοντας μία σπουδαία και σπάνια διάκριση για τον σύλλογο του αλλά και τη χώρα μας. 

Ο αθλητής του Γιώργου Ζώρζου που αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες ελπίδες μας στις αποστάσεις, μετά από έναν αγώνα τακτικής στάθηκε πιο δυνατός στο τέλος και έφτασε σε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε πολύ αξιόλογους δρομείς της κατηγορίας του. Αξίζει ακόμα να σημειωθεί πως ο Μάρκος είναι 18 ετών (τα οποία δεν έχει κλείσει ακόμα) και πως στην κατηγορία των εφήβων αγωνίζονται δρομείς ως 19 ετών.

Στην ίδια κούρσα που μετείχαν αθλητές από 14 συλλόγους της Ευρώπης, έτρεξε και ο Χρήστος Τρομπούκης που ήταν 49ος με 20:38 και ο Μανώλης Τσιαβεγκάτι που ήταν 68ος με 22:41.

Στη διοργάνωση έλαβαν μέρος και αρκετά μεγάλα ονόματα του ευρωπαίκού στερεώματος όπως ο Αντρέα Λαλί που εκπροσωπώντας τον Σύλλογο του (GS Fiamme Gialle) κέρδισε τον αγώνα των 10.000 μ. των ανδρών αφήνοντας πίσω του τον Ισπανό Αγιάντ Αμσαλέμ και τρίτο τον Πορτογάλο Μανουέλ Νταμιάνο.
 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γιορτή στην Καλαμάτα
Το Σάββατο 30 Απριλίου έγινε στην Καλαμάτα ο 11ος Γύρος της πόλης. Η διοργάνωση και φέτος ήταν πολύ επιτυχημένη ενώ ο αριθμός των συμμετοχών ήταν σημαντικά αυξημένος επιβεβαιώνοντας την αγάπη των Καλαματιανών για το τρέξιμο. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Δήμήτρης Θεοδωρακάκος ήταν ο νικητής στους άνδρες μετά από μάχη με το Σάκη Κάλδη και η Μαρία Χαραλαμποπούλου νικήτιρια στις γυναίκες.
4-3-2018: Ημιμαραθώνιος στο Δίον
9ος Ανδάνειος Δρόμος 17 χλμ.
26-8-2017: Αγώνας 17 χλμ. από την Αρκαδική Πύλη στο Διαβολίτσι
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο