RUN EVENT

Ο 1ος αγώνας της mountain sports του 2013 θα γίνει την Κυριακή στις 27/1/2013, στην Πάρνηθα και θα είναι ένα RUN EVENT. Πρόκειται για λαϊκό αγώνα ορεινού τρεξίματος στα πανέμορφα μονοπάτια του Αη Γιώργη και της Πλατανοπηγής στην Πάρνηθα. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα είναι ο χώρος αναψυχής στην περιοχή Μέλια, 2,5 χλμ. πριν από το πάρκινγκ του τελεφερίκ της Πάρνηθας.

Share

RUN EVENT
Ο 1ος αγώνας της mountain sports του 2013 θα γίνει την Κυριακή στις 27/1/2013, στην Πάρνηθα και θα είναι ένα RUN EVENT. Πρόκειται για λαϊκό αγώνα ορεινού τρεξίματος στα πανέμορφα μονοπάτια του Αη Γιώργη και της Πλατανοπηγής στην Πάρνηθα. Αφετηρία και τερματισμός του αγώνα είναι ο χώρος αναψυχής στην περιοχή Μέλια, 2,5 χλμ. πριν από το πάρκινγκ του τελεφερίκ της Πάρνηθας.

Η διαδρομή είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε, να μπορεί να συμμετέχει με άνεση ένας αρχάριος δρομέας ορεινού τρεξίματος στην μικρή σηματοδοτημένη διαδρομή των 5 χιλιομέτρων, αλλά να μπορεί ταυτόχρονα να τεστάρει την πορεία της προετοιμασίας του και ο μέσος δρομέας ή ο έμπειρος αθλητής του αθλήματος στην μεγάλη σηματοδοτημένη διαδρομή των 16,5 χιλιομέτρων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι την 21/01/2013 στις 22:00, που είναι και η τελευταία προθεσμία δήλωσης συμμετοχής.
Δωρεάν συμμετέχουν ο πρώτος κάθε κατηγορίας του MTR CUP 2012.
Αυτοί είναι οι κύριοι Διαλεκτός Γιώργος, Καμπουρόπουλος Αλέξανδρος, Παπανικολάου Κωνσταντίνος, Λυμπερόπουλος Θοδωρής και η κυρία Σταματελοπούλου Ευγενία.

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΑΘΛΗΤΩΝ

Α΄διαδρομή των 16,5 χιλιομέτρων: Άνδρες και γυναίκες: Α1,Γ1 (18 – 29 ετών), Α2,Γ2 (30-39ετών), Α3,Γ3 (40 – 49ετών) και Α4,Γ4 (50 ετών & άνω).

΄διαδρομή των 5 χιλιομέτρων: Ενιαία κατηγορία.

Για να συμπληρωθεί κάθε κατηγορία χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές.

Εάν αθλητής που ανήκει σε μεγαλύτερη ηλικιακή κατηγορία επιθυμεί να συμμετάσχει σε μικρότερη, επιτρέπεται. Οι μικρότερες κατηγορίες θεωρούνται δυσκολότερες καθώς έχουν εντονότερο ανταγωνισμό. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν επιτρέπεται το αντίθετο.

Για παράδειγμα, ένας αθλητής που κανονικά ανήκει στην κατηγορία Α2 μπορεί αν επιθυμεί να τρέξει στην κατηγορία Α1. Όμως, ένας αθλητής της Α1 κατηγορίας δεν επιτρέπεται να τρέξει στην Α2 μέχρι να φτάσει στην απαιτούμενη ηλικία.

Για να συμπληρωθεί κάθε κατηγορία χρειάζεται να έχει τουλάχιστον 6 συμμετοχές. Σε περίπτωση που δεν συμπληρώνονται οι απαιτούμενες συμμετοχές, οι αθλητές της κατηγορίας αυτής μεταφέρονται στην πλησιέστερη αντίστοιχη κατηγορία.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ – ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΩΡΩΝ – ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές και θα βραβευθούν οι έξι καλύτεροι αθλητές ανά κατηγορία, με κύπελλο ο πρώτος, μετάλλια και διπλώματα οι υπόλοιποι. Δίπλωμα συμμετοχής και αναμνηστικό μετάλλιο δίνεται σε όλους που θα συμμετέχουν στην διοργάνωση.

Δώρα των χορηγών θα μοιραστούν σε κλήρωση με τον αριθμό συμμετοχής, μετά το πέρας των απονομών, μεταξύ όσων συμμετείχαν στον αγώνα και παρευρίσκονται στο χώρο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΑ
Κυριακή 27/01/2013
09:30-10:30 Μέλια Άνοιγμα γραμματείας – παραλαβή αριθμών
10:30-10:59 Μέλια Παρουσίες αθλητών
11:00 Μέλια Εκκίνηση αγώνα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ
Δείτε την Α΄διαδρομή των 16,5 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 850 μέτρα διαδρομή Α΄.

Δείτε την Β΄διαδρομή των 5 χιλιομέτρων με συνολική υψομετρική διαφορά 200 μέτρα διαδρομή Β΄.

Eδώ μπορείτε να δείτε περισσότερα για τον αγώνα αλλά και τους υπόλοιπους αγώνες της mountain sports.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Αυθεντικός Φειδιππίδειος Δρόμος - Ακύρωση
Αγώνας υπεραπόστασης Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα 490χλμ.
Ανώμαλος δρόμος Αγίου Αντωνίου Κρουσίων
Ο Δήμος Αγίου Αντωνίου Κρουσίων και ο ΣΕΒΑΣΘ (Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης) συνδιοργανώνουν αγώνα ανωμάλου δρόμου 5.000 μ. στον Άγιο Αντώνιο Κρουσίων την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2011 με ώρα εκκίνησης 11:00 π.μ.
Γιορτή στην Οίτη
H γιορτή της Οίτης ολοκληρώθηκε και φέτος την Κυριακή 23/9 και μαζί της και το πρωτάθλημα Skyrunning 2012. 190 δρομείς κάθε ηλικίας βρέθηκαν στο πανέμορφο βουνού και έλαβαν μέρος στους τρεις αγώνες του φεστιβάλ, τον Μαραθώνιο που γίνεται κάθε χρόνο αλλά και τους μικρότερους αγώνες “Φαρμακίδες” (6,1 χλμ.) και “Ελλέβορος” (16,2 χλμ.) που έγιναν για πρώτη φορά και άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Δείτε τα αποτελέσματα και όλα όσα συνέβησαν στην Οίτη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο