Γύροι Πόλεων στη Νέα Σμύρνη

Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σειράς «Γύροι Πόλεων» στη μνήμη του Μιχάλη Κούση που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

Γύροι Πόλεων – “Κ.Κοτζιάς” Νέα Σμύρνη
Την Κυριακή 20 Ιανουαρίου θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της σειράς «Γύροι Πόλεων» στη μνήμη του Μιχάλη Κούση που έχει καθιερώσει ο ΣΕΓΑΣ. Πρόκειται γα τον 57ο αγώνα με την επωνυμία «Κ Κοτζιάς» που θα διεξαχθεί στο Άλσος της Νέας Σμύρνης και διοργανώνει ο Δήμος Νέας Σμύρνης και ο ΟΝΑ ενώ βρίσκεται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.

Τα αγωνίσματα που θα διεξαχθούν, το ωρολόγιο πρόγραμμα και οι ηλικιακές κατηγορίες είναι οι παρακάτω.
09.45 Κήρυξη – Έναρξη των αγώνων από το Δήμαρχο ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ.
10.00 1.000μ. ΠΠΒ & ΠΚΒ Γεν. 2000 – 2001 και μικρότερα.
10.20 2.000μ. ΠΠΑ & ΠΚΑ Γεν. 1998 – 1999.
10.45 4.000μ. ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Γεν. 1996 – 1997 και μεγαλύτερες.
11.15 4.000μ. ΠΑΙΔΩΝ Γεν. 1996 – 1997.
11.50 6.000μ. ΑΝΔΡΩΝ – ΝΕΩΝ – ΕΦΗΒΩΝ – ΒΕΤΕΡΑΝΟΙ Γεν. 1995 και μεγαλύτεροι.

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου στα γραφεία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ., Ι. ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ 1, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, Τ.Κ. 17122, τηλ. 210-9343723, FAX 210-9323550, μέχρι την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ζήστε και εσείς την εμπειρία των Nike Runs
Έχοντας τις καλύτερες αναμνήσεις από το επετειακό 10o Nike Run στο Άλσος Συγγρού τον περασμένο Δεκέμβριο, ο αγώνας που έχει κερδίσει επάξια μία θέση στην καρδιά μας, επιστρέφει στις 8 Μαΐου στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης “Αντώνης Τρίτσης”, προσκαλώντας όλους τους δρομείς να λάβουν μέρος σε μια μεγάλη γιορτή!
Ιστορικό Σπάρταθλο!
Με πολύ μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ένας από τους πιο ιστορικούς αγώνες υπεραποστάσεων του κόσμου, το Σπάρταθλο. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Πορτογάλος Ζοάο Ολιβέιρα που έφτασε πρώτος στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη. Πρώτη γυναίκα ήταν η Σίλβια Λιούμπικς από την Ουγγαρία ενώ ο Στέργιος Αναστασιάδης ήταν ο πρώτος Έλληνας”. Στον αγώνα ξεκίνησαν 321 δρομείς με τους 148 από αυτούς να ολοκληρώνουν την προσπάθειά τους.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο