Η Βουλιαγμένη στα καλύτερα της!

Περισσότεροι από 800 δρομείς έλαβαν μέρος στον αγώνα Run the lake που έγινε στην πανέμορφη Βουλιαγμένη την Κυριακή. Ο κόσμος απόλαυσε έναν ωραίο αγώνα σε μία αρκετά δύσκολη διαδρομή που ξεκινούσε και τερμάτιζε στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Μετά τον τερματισμό τους πολλοί ήταν αυτοί που ξεκουράστηκαν βουτώντας στα σχετικά ζεστά νερά της λίμνης. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Γιάννης Χαμόδρακας στους άνδρες και η Φιλίππα Πουλίδου στις γυναίκες.

Share

Run the lake 2012
Περισσότεροι από 800 δρομείς έλαβαν μέρος στον αγώνα run the lake που έγινε στην πανέμορφη Βουλιαγμένη την Κυριακή. Ο κόσμος απόλαυσε έναν ωραίο αγώνα σε μία αρκετά δύσκολη διαδρομή που ξεκινούσε και τερμάτιζε στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Μετά τον τερματισμό τους πολλοί ήταν αυτοί που ξεκουράστηκαν βουτώντας στα σχετικά ζεστά νερά της λίμνης. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Γιάννης Χαμόδρακας στους άνδρες και η Φιλίππα Πουλίδου στις γυναίκες.

Πάνω από 800 δρομείς
Ο αγώνας ξεκίνησε δύο μόλις λεπτά μετά τις 10 και 800 και πλέον δρομείς ξεκίνησαν από τη λίμνη για να κατευθυνθούν προς τον Λαιμό της Βουλιαγμένης κι από εκεί προς το Καβούρι. Η συνέχεια περιελάμβανε και πάλι Λαιμό με τους δρομείς να τρέχουν πλάι σε υπέροχα τοπία δίπλα στη θάλασσα σε μία πραγματικά υπέροχη μέρα. Φυσικά οι ανηφόρες δεν τους άφησαν να την απολαύσουν 100% αφού ήταν και πολλές και απότομες όμως σίγουρα κατά γενική ομολογία η διαδρομή ήταν μοναδίκής ομορφιάς.

Oι νικητές
Πρώτος τερμάτισε ο Γιάννης Χαμόδρακας εκμεταλλευόμενος και το γεγονός ότι ο Κώστας Δρόσος που προπορευοταν με σχετικά μεγάλη απόσταση ακολούθησε λάθος δρόμο (μάλλον μετά από λάθος υπόδειξη των οδηγών του αγώνα). Ο Χαμόδρακας τερμάτισε σε 36:07 ενώ τον ακολούθησε ο Δημήτρης Κιούσης με 37:49 ενώ τρίτος ήταν ο Γιώργος Μάλλιαρης με 38:22.

Στις γυναίκες, η Φιλίππα Πουλίδου κέρδισε έναν ακόμα αγώνα με χρόνο 40:49 με τις Ρανέλλε Μακκόη με 43:03 και Έλενα Λεβεντάκη με 43:53 να κλείνουν την πρώτη τριάδα. Στο τέλος του αγώνα οι δρομείς είχαν τη δυνατότηα να βουτήξουν στη λίμνη και πολλοί από αυτούς το δοκίμασαν ενώ στον περιβάλλοντα χώρο της λόμνης πραγματοποιήθηκαν οι απονομές.

Πατήστω εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
"Σουλάτσο στο Κρανιπάτι" 2016
18-12-2016: Για τρίτη φορά το όμορφο νησί της Κεφαλλονιάς θα φιλοξενήσει ορεινό αγώνα δρόμου με την ονομασία “Σουλάτσο στο Κρανιπάτι”
Run Greece 2024 - Ναύπλιο
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο