Με επιτυχία η Τσαριτσάνη

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στον 1ο Ορειβατικό αγώνα τρεξίματος και πεζοπορίας στην Τσαριτσάνη που έγινε για τον εορτασμό των 100 χρόνων ελεύθερης Τσαριτσάνης – Ελασσόνας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 86 δρομείς και 120 πεζοπόροι διασχίζοντας τα μονοπάτια της περιοχής, ρέματατα και κορυφογραμμές για να τερματίσουν στην πλατεία της περιοχής.

Share
1oς Ορειβατικός Αγώνας Τρεξίματος και Πεζοπορίας στην Τσαριτσάνη
Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στον 1ο Ορειβατικό αγώνα τρεξίματος και πεζοπορίας στην Τσαριτσάνη που έγινε για τον εορτασμό των 100 χρόνων ελεύθερης Τσαριτσάνης – Ελασσόνας. Στον αγώνα έλαβαν μέρος 86 δρομείς και 120 πεζοπόροι διασχίζοντας τα μονοπάτια της περιοχής, ρέματατα και κορυφογραμμές για να τερματίσουν στην πλατεία της περιοχής. Δείτε το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

 

“Περίμεναν κόσμο οι διοργανωτές Φίλοι του Βουνού και του Δάσους (μαζί με την Κοινότητα Τσαριτσάνης) αλλά τέτοια συμμετοχή δεν πίστευαν ότι έβλεπαν μπροστά τους! 86 δρομείς και 120 πεζοπόροι συμμετείχαν στον 1ο Ορειβατικό Αγώνα Τρεξίματος και Πεζοπορίας όπου «ταξίδεψαν» στα μονοπάτια της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Τσαριτσάνης, πέρασαν κάτω από τον βράχο της Αγιά Σωτήρας, διέσχισαν μονοπάτια, ρέματα και κορυφογραμμές και τερμάτισαν και πάλι στην Πλατεία της Τσαριτσάνης. Με 33 συμμετοχές στον αγώνα δρόμου από Ελασσονίτες και Τσαριτσανιώτες αλλά και την υπόλοιπη επαρχία αλλά και με πάνω από 100 τοπικούς πεζοπόρους από όλους τους συλλόγους και τις εθελοντικές ομάδες ο 1ος Ορειβατικός Αγώνας γνώρισε την «αποθέωση» και από τους παρευρισκομένους θεατές. Μαζί με τους συνδιοργανωτές και οι Έλληνες Διασώστες αλλά και η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης.

Στον αγώνα τρεξίματος νικητές στην κατηγορία άνω των 40 ετών: 1) Χατζής Δημήτριος, 2) Καρέλας Αθανάσιος, 3) Κόντης Νικόλαος. Στην κατηγορία 18-39: 1) Κασιάρας Νικόλαος, 2) Γκάλης Γρηγόριος, 3) Γκουτζουρέλας Νίκος. Στην κατηγορία γυναικών: 1) Παπαχαριστίου Ντίνα, 2) Χατζηβασίλη Άσπα, 3) Δαδαλιάρη Όλγα. Καλύτερος μικρότερος αθλητής αναδείχτηκε ο 13άχρονος Δημήτριος Μπίλης. Στις βραβεύσεις τίμησαν τους αθλητές, ο ζωντανός θρύλος Δημήτριος Κασιάρας και ο αντιδήμαρχος κ. Χαρίλαος Τσιουβελακίδης.

Καταχειροκρότηθηκαν όλοι οι συμμετέχοντες ενώ την παράσταση έκλεψε ο Τσαριτσανιώτης Βασίλης Γαβριήλ για την τόλμη του όπως και τα μέλη της Ομάδας «Ώρα για βόλτα» που τερμάτισαν με την ελληνική σημαία, τοποθετώντας την στο μνημείο των πεσόντων. Μοιράστηκαν μετάλλια σε όλους και πλούσια εδέσματα από τις γυναίκες της Τσαριτσάνης.

Υπόσχεση όλων να ξαναγίνει ο αγώνας με ακόμη μεγαλύτερη και ομορφότερη διαδρομή, με προστασία του περιβάλλοντος και φυσικά με ακόμη μεγαλύτερη προσέλευση αθλητών και κοινού.”

Δείτε εδώ αποτελέσματα και φωτογραφίες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3rd Polygyros Run Halkidiki
1-9-2019: Αγώνες στην Χαλκιδική
1ος Αγώνας Λόφου Μαυροβουνίου Σκύδρας
18-3-2018: Αγώνας 14 & 5 χλμ. στη Σκύδρα
Αγώνας εις μνήμην Βασίλη Μανωλόπουλου στο Γέρακα
Την Κυριακή 20 Μαρτίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί ο 20ος Ετήσιος Δρόμος 2, 4 & 6 χλμ. εις μνήμην Βασίλη Μανωλόπουλου στον Γέρα Αττικής (στην πλατεία 100 μ. από το παλιό Δημαρχείο). Ο αγώνας διοργανώνεται από το Δήμο Γέρακα σε συνεργασία με τον τον αδερφό του Βασίλη Μανωλόπουλου (Αθανάσιο Μανωλόπουλο) και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο