Βόλτα στη Χίο

Ένας ιδιαίτερος αγώνας πρόκειται να διεξαχθούν τα “Αγιαμαρκέλλεια” στη Χίο. Πρόκειται ουσιαστικά για μία μεγάλη βόλτα 35 χλμ. είτε με το ποδήλατο, είτε βαδίζοντας είτε τρέχοντας που διοργανώνουν η chiosrunning και οι ποδηλάτες Ποδηλατείν Χίου.

Share

Το Σάββατο 21 Ιουλίου 2012, και με ώρα προ-συγκέντρωσης από τις 19:30 έως τις 20:00, η “γνωστή” παρέα των φίλων δρομέων του chiosrunning και οι ποδηλάτες του Ποδηλατείν Χίου ,καθώς και οι γνωστοί ομάδα περιπατητών της Χίου, διοργανώνει και φέτος τα «Αγιαμαρκέλλεια 2012». Η διοργάνωση έχει τον χαρακτήρα μιας χαλαρής ομαδικής προπόνησης, σε ότι ρυθμό επιθυμεί ο καθένας, με μη ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

Στα Αγιαμαρκέλλεια μπορούν να λάβουν μέρος όλοι όσοι θέλουν, φίλοι / ες  όλων των ηλικιών, είτε τρέχοντας, είτε περπατώντας, είτε ακόμη και με ποδήλατο. Η διαδρομή είναι εξ ολοκλήρου σε άσφαλτο και απευθύνεται σε καλά προπονημένους, δεδομένου ότι έχει θετική  υψομετρική 850 μ. και  αρνητική 1200  μ. περίπου .

Επίσης, επειδή πρόκειται για μια εντελώς ανεξάρτητη και αυτοδύναμη προσπάθεια, γνωστοποιούμε ότι όλοι οι φίλοι που θα τρέξουν (ή θα περπατήσουν ή θα ποδηλατήσουν) θα συμμετάσχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη και με δική τους τροφοδοσία.

Τροφοδοσία  μπορεί να βρει κανείς : 

  • στο 11ο χλμ ένα καφενείο,
  • στο 20ο χλμ  μια πηγή ,
  • στο 25ο χλμ τα βενζινάδικα στην Βολισσό
  • και στο 30ο χλμ τα καφενεία στην Λήμνο Βολισσού.

   
Χαρακτηρίζεται υψηλής δυσκολίας, μιας και έχει θετική  υψομετρική 850 μέτρα και  αρνητική 1200  μέτρα περίπου, αλλά ο χαρακτήρας της δεν είναι αγωνιστικός – ανταγωνιστικός, οπότε αυτό την κάνει προσιτή στους καλά προπονημένους, εφόσον δεν υπάρχει η πίεση των χρονομέτρων, ούτε χρονικό όριο αποκλεισμού, παρά μόνο η ευχαρίστηση της καλής παρέας σε μια πανέμορφη διαδρομή .    Πληροφορίες για τη συγκέντρωση

Αφού βρεθούμε στην προ συγκέντρωση στην στροφή για  Αίπος  και δοθούν όλες οι τεχνικές οδηγίες, θα ξεκινήσουμε στις 20:30 τη νυχτερινή μας απόδραση   και θα ανηφορίσουμε σιγά – σιγά προς το όρος Αίπος  

 

 Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις / πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο : 6974850882 , Μιχάλης Σημιριώτης.

 

Παρακαλούμε όποιος / όποια επιθυμεί να συμμετάσχει να στείλει  e-mail στο : [email protected]

Oι πρώτοι 60 θα παραλάβουν από έναν φακό κεφαλής με τις μπαταρίες του ,ευγενική χορηγία της εταιρίας  μπαταριών Energizer ,  (δείτε βίντεο από τον νυχτερινό αγώνα που οργάνωσε η εταιρία τον Δεκέμβριο του 2011) που διαρκούν για πολλές μέρες κατανάλωσης.

Περισσότερες τεχνικές λεπτομέρειες θα δοθούν και 1 ώρα πριν την εκκίνηση στη στροφή για Αίπος στη Χίο. 

      

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στο Ρέθυμνο
Αγώνας στο Ρέθυμνο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Οκτωβρίου απόστασης 20 χλμ. Ο λόγος για τον 1ο Ερμονίκειο Δρόμο. Δείτε περισσότερα.
1oς Άρκτος Trail
28-7-2019: Ορεινός αγώνας στο Αρκοχώρι Νάουσας
14ος Παλαιολόγειος Δρόμος - Ματαίωση
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο