Με επιτυχία ο 3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου του Νερού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ορεινός αγώνας δρόμου του νερού στην Καβάλα την Κυριακή 3 Ιουνίου. Διαβάστε το δελτίο τύπου των διοργανωτών. Δείτε το δελτίο τύπου των διοργανωτών

Share

3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου του Νερού – Water Trail Race 2012
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ορεινός αγώνας δρόμου του νερού στην Καβάλα την Κυριακή 3 Ιουνίου. Διαβάστε το δελτίο τύπου των διοργανωτών.

“Με τη συμμετοχή 130 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε ο 3ος ορεινός αγώνας Δρόμος του Νερού-Water Trail Race 2012. Ο Νίκος Σιδερίδης επανέλαβε την προπέρσινη επιτυχία του και τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1:26′:36″. Δεύτερος τερμάτισε ο περσινός νικητής του αγώνα, Δημοσθένης Ευαγγελίδης σε χρόνο 1:31′:56″, αντιμετωπίζοντας κάποιες μικρές δυσκολίες στο να παραμείνει στο ίχνος της διαδρομής. Τρίτος στη γενική ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος με 1:35′:36″ ενώ στις γυναίκες πρώτευσε η Μιχαήλ Αναστασία με χρόνο 2:35′:25”.

Αξιοσημείωτη και η πρωτιά του Απόστολου Στεφανίδη στην κατηγορία των κάτω των 18 που συνοδεύτηκε με το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα της γενικής κατάταξης σε χρόνο 1:47′:35″. Την εξάδα των νικητών της γενικής συμπληρώνουν ο Βασίλης Περικλέους που με 1:39′:42″ τερμάτισε 4ος και ο Δημήτρης Νικολαΐδης που σε 1:48’:36” κατέλαβε την 6η θέση. Οι διοργανωτές(Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιάς Καβάλας & Δημιουργική Ομάδα Wood Water Wild festival) ευχαριστούμε θερμά τη Διασωστική Ομάδα Καβάλας, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας, τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καβάλας, τον σύλλογο Καταδρομέων Μέγας Αλέξανδρος και τους εθελοντές του φεστιβάλ για την υποστήριξή τους.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και τους υποσχόμαστε για του χρόνου μια ακόμη πιο δυνατή διοργάνωση.”

Σύλλογος Παλιάς Καβάλας – Δημιουργική Ομάδα Wood Water Wild festival

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Δρόμος Μαλαντρενίου “Η ΑΤΡΑΠΟΣ” 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Η λάσπη και το νερό πρωταγωνιστές στο Κρυονέρι
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 350 φίλοι του ορεινού τρεξίματος έδωσαν το παρών στο λασπωμένο τερέν του Κρυονερίου όπου έγινε ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου Pearl Izumi Mountain Cup 2013. Τελικά ο Γιώργος Διαλεκτός και η Μίνα Συλαίου, και οι δύο με εύκολες νίκες, πέρασαν πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο