Με επιτυχία ο 3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου του Νερού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ορεινός αγώνας δρόμου του νερού στην Καβάλα την Κυριακή 3 Ιουνίου. Διαβάστε το δελτίο τύπου των διοργανωτών. Δείτε το δελτίο τύπου των διοργανωτών

Share

3ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου του Νερού – Water Trail Race 2012
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο 3ος Ορεινός αγώνας δρόμου του νερού στην Καβάλα την Κυριακή 3 Ιουνίου. Διαβάστε το δελτίο τύπου των διοργανωτών.

“Με τη συμμετοχή 130 αθλητών και αθλητριών ολοκληρώθηκε ο 3ος ορεινός αγώνας Δρόμος του Νερού-Water Trail Race 2012. Ο Νίκος Σιδερίδης επανέλαβε την προπέρσινη επιτυχία του και τερμάτισε πρώτος με χρόνο 1:26′:36″. Δεύτερος τερμάτισε ο περσινός νικητής του αγώνα, Δημοσθένης Ευαγγελίδης σε χρόνο 1:31′:56″, αντιμετωπίζοντας κάποιες μικρές δυσκολίες στο να παραμείνει στο ίχνος της διαδρομής. Τρίτος στη γενική ο Λεωνίδας Ξανθόπουλος με 1:35′:36″ ενώ στις γυναίκες πρώτευσε η Μιχαήλ Αναστασία με χρόνο 2:35′:25”.

Αξιοσημείωτη και η πρωτιά του Απόστολου Στεφανίδη στην κατηγορία των κάτω των 18 που συνοδεύτηκε με το πλασάρισμα στην πρώτη πεντάδα της γενικής κατάταξης σε χρόνο 1:47′:35″. Την εξάδα των νικητών της γενικής συμπληρώνουν ο Βασίλης Περικλέους που με 1:39′:42″ τερμάτισε 4ος και ο Δημήτρης Νικολαΐδης που σε 1:48’:36” κατέλαβε την 6η θέση. Οι διοργανωτές(Πολιτιστικός Σύλλογος Παλιάς Καβάλας & Δημιουργική Ομάδα Wood Water Wild festival) ευχαριστούμε θερμά τη Διασωστική Ομάδα Καβάλας, τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Καβάλας, τη Λέσχη Φιλάθλων Καβάλας, τον Κυνηγετικό Σύλλογο Καβάλας, τον σύλλογο Καταδρομέων Μέγας Αλέξανδρος και τους εθελοντές του φεστιβάλ για την υποστήριξή τους.

Ευχαριστούμε επίσης όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και τους υποσχόμαστε για του χρόνου μια ακόμη πιο δυνατή διοργάνωση.”

Σύλλογος Παλιάς Καβάλας – Δημιουργική Ομάδα Wood Water Wild festival

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Ημιμαραθώνιος Ισθμός- Κόρινθος
30-4-2017: Ημιμαραθώνιος στον Ισθμό
6/7-4-2019: Ορεινοί αγώνες στην Ύδρα
5ος Νικηφόρειος Δρόμος
22-4-2018: Αγώνες δρόμου στο Ρέθυμνο
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο