Την τελευταία Κυριακή του Μαΐου η Ζήρεια

Τέλος Μαΐου η Ζήρεια θα κατακτηθεί από δρομείς καθώς θα πραγματοποιηθεί η 3η Αγωνιστική Διάσχιση της Ζήρειας. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share
Η “North Col” σε συνεργασία με το κατάστημα Pulse100, διοργανώνει την 3η Αγωνιστική Διάσχιση Ζήρειας την Κυριακή 27 Μαϊου.
Το μήκος της διαδρομής είναι 38,7 χλμ. και η θετική υψομετρική διαφορά 3.000 μέτρα ενώ η εκκίνηση θα δοθεί στις 08:30 στη Γκούρα Κορινθίας, στο Δήμο Σικυωνίων. Πρόκειται για έναν γνήσιο αγώνα βουνού μιας και η διαδρομή εκτυλίσσεται κατά 90% σε ορειβατικά σηματοδοτημένα μονοπάτια και κατά 10% σε δασικούς δρόμους (ελάχιστα μέτρα άσφαλτος στην αφετηρία και στον τερματισμό του αγώνα). Χρονικό όριο 10 ώρες.
 

250 αθλητές και αθλήτριες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια υπέροχη και δύσκολη διαδρομή με θέα που κόβει την ανάσα! Σε μόλις δύο ώρες από την Αθήνα, η Ζήρεια θα ντυθεί αγωνιστικά την τελευταία Κυριακή του Μαΐου.
Aπό φέτος και οι Παλμοί 100 χτυπάνε στη Ζήρεια καθώς η διοργάνωση ξεκινά μια νέα συνεργασία με το κατάστημα Pulse100,  το οποίο θα υποστηρίξει τον αγώνα σε όλα τα επίπεδα.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι εγγραφές θα ανοίξουν την Παρασκευή 6 Απριλίου όπου οι ενδιαφερόμενοι δρομείς θα πρέπει να κάνουν πρώτα την αίτηση συμμετοχής τους, είτε ηλεκτρονικά, είτε στο κατάστημα Pulse100 (Λεωφ. Τατοϊου 102, Ν. Ερυθραία, τηλ.: 210 6203155). Με τη συμπλήρωση του αριθμού των 250 αθλητών, θα ανοίξει και το σύστημα πληρωμών, και θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας των αρχικών αιτήσεων.


Παράλληλοι αγώνες

Οι αρχάριοι φίλοι και συνοδοί, θα μπορούν να συμμετάσχουν στον πρώτο τους αγώνα βουνού, με μήκος 7χλμ, σε έναν αγώνα υπό κλίμακα! Ανηφόρες, κατηφόρες, τεχνικά, σταθμός τροφοδοσίας, μπόλικο μονοπάτι και θέα στις κορυφές από το Οροπέδιο στα 1350μ υψόμετρο!

Πληροφορίες
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.zccr.gr

Για να πάρετε μία γεύση από τον περσινό αγώνα πατήστε εδώ.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στην Ανδόρρα τα μέλη του VFT
Στην Ανδόρρα και στον αγώνα απόστασης 189 χλμ. “Ronda Dels Cims Ultra Trail 2013” παραβρέθηκαν μέλη της επιτροπής αγώνων Βουνού Παρθένου Δάσους Παρανεστίου για να συμπαρασταθούν στον Μιχάλη Παπαδόπουλο, τεχνικού διευθυντή του VFT και δρομέα, αλλά και σε άλλους Έλληνες αθλητές που λαμβάνουν μέρος στον αγώνα του Παρθένου Δάσους. Δείτε περισσότερα
Γύρος Καδμείας 2017
31-12-2017: Αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες στην Θήβα
10ος Ημιμαραθώνιος Πάικου - Ακύρωση
Ορεινοί αγώνες στη Γουμένισσα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο