Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Acropolis

Ξεκιίνησαν ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τον Acropolis Half Marathon αλλά και τους παράλληλους αγώνες των 8 και των 3 χλμ. Athens Run που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στις 20 Μαΐου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της διοργάνωσης για να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα.

Share

1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αθηνών
Ξεκινούν από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τον Acropolis Half Marathon αλλά και τους παράλληλους αγώνες των 8 και των 3 χλμ. Athens Run που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στις 20 Μαΐου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.acropolishalfmarathon.gr/  για να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα.

Λεπτομέρειες αγώνα
Ο 1ος Διεθνής ΗμιΜαραθώνιος δρόμος περιλαμβάνει τη διαδρομή των 21.100 μ., ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 8 χλμ. και 3 χλμ. για μικρά παιδιά.
Οι διαδρομές έχουν ως εξής:
21.100μ.: Παναθηναϊκό Στάδιο-Λ. Αλεξάνδρας-Πατησίων-Πανεπιστημίου-Ακρόπολη-Ζάππειο.
8 χλμ.: Πανεπιστήμιο-Λ. Αμαλίας-Ζάππειο.
3 χλμ.: Χίλτον-Β. Σοφίας-Β. Αμαλίας-Ζάππειο. 
Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί σε δύο στροφές

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Βίκος Street Relays Πειραιάς 2016
6-11-2016: Επόμενος σταθμός και τελευταίος για την σειρά αγώνων Βίκος Street Relays η πόλη του Πειραιά.
2ος Τζοβάνιος Ορεινός Αγώνας Εγκλουβής Λευκάδας
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
9oς Μαραθώνιος Μεσσήνης
30-3-2014: Για μία ακόμα χρονιά η Μεσσήνη διοργάνωσε τον δικό της μαραθώνιο με διοργανωτές τον Δήμο Μεσσήνης, τον ΣΔΥ Μεσσηνίας και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πελοποννήσου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο