Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Acropolis

Ξεκιίνησαν ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τον Acropolis Half Marathon αλλά και τους παράλληλους αγώνες των 8 και των 3 χλμ. Athens Run που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στις 20 Μαΐου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της διοργάνωσης για να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα.

Share

1ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αθηνών
Ξεκινούν από σήμερα οι δηλώσεις συμμετοχής για τον Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, τον Acropolis Half Marathon αλλά και τους παράλληλους αγώνες των 8 και των 3 χλμ. Athens Run που θα διεξαχθούν για πρώτη φορά στις 20 Μαΐου σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της διοργάνωσης http://www.acropolishalfmarathon.gr/  για να δηλώσουν συμμετοχή και να πάρουν περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα.

Λεπτομέρειες αγώνα
Ο 1ος Διεθνής ΗμιΜαραθώνιος δρόμος περιλαμβάνει τη διαδρομή των 21.100 μ., ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας δρόμου 8 χλμ. και 3 χλμ. για μικρά παιδιά.
Οι διαδρομές έχουν ως εξής:
21.100μ.: Παναθηναϊκό Στάδιο-Λ. Αλεξάνδρας-Πατησίων-Πανεπιστημίου-Ακρόπολη-Ζάππειο.
8 χλμ.: Πανεπιστήμιο-Λ. Αμαλίας-Ζάππειο.
3 χλμ.: Χίλτον-Β. Σοφίας-Β. Αμαλίας-Ζάππειο. 
Ο αγώνας θα ολοκληρωθεί σε δύο στροφές

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Ορεινός Αγώνας: Kissavos Marathon Race - Αναβολή
Aγώνες 40, 21, 12χλμ. και για παιδιά
4ος Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος και Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 8 χλμ.
4-10-2015: O Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας σε συνεργασία με τον Δήμο Εορδαίας, την Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας, τοπικούς, πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς διοργανώνουν την Κυριακή 4 Οκτωβρίου αγώνα ημιμαραθωνίου.
2ος Ημιορεινός Ημιμαραθώνιος Γόμφοι Trail - Ακύρωση
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο