Ανακαλύπτοντας τις ομορφιές της Δυτικής Μάνης

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει το Σάββατο 16 Ιουνίου αγώνα δρόμου με την ονομασία: “2ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” απόστασης 10 χλμ. και παιδικό αγώνα 1.000 μ στη Στούπα.

Share

2ος ΔΡΟΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ 
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ – ΔΗΜΟΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΝΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ
Οι διοργανωτές προκηρύσσουν τον 2ο Δρόμο Δυτικής Μάνης 10.000 μ και 1.000 μ για παιδιά και γονείς
ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ : ΣΑΒΒΑΤΟ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012-05-16
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : 19 00 μμ
ΤΟΠΟΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ : παραλία Στούπας
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ http://www.sdym.gr –πληροφορίες [email protected]
Περιορισμένες συμμετοχές την ημέρα του αγώνα και αυστηρά έως μισή ώρα πριν την έναρξη του αγώνα

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Η διαδρομή των 10 km με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνοντας στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου ΠΑΡΟΧΕΣ: Κύπελλα στους τρεις πρώτους Αναμνηστικό δίπλωμα και μπλουζάκι σε όλους όσους τερματίσουν Μετάλλια σε όλους τους αθλητές των 10,000 Κm. Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες ανδρών – γυναικών Μετάλλια σε όλους τους μικρούς μας φίλους του παιδικού αγώνα και κύπελλα στους 3 πρώτους Ηλεκτρονική χρονομέτρηση Τσάντα με δείγματα τοπικών προϊόντων Δωρεάν συμμετοχή 3 σταθμοί με νερό – 1 με ισοτονικά 1 σταθμός με σφουγγάρια Σηματοδοτημένη διαδρομή – χιλιόμετρα ανά 1 Ασθενοφόρο – Γιατρός Τηλ συνεννόησης : 6974572673 Σαραντέας Παναγιώτης 6944420729 Ραπτέας Παναγιώτης ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ: Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη και οι ανήλικες με ευθύνη του γονέα τους.
Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση http://www.travel-stoupa.gr/index.php

*Ειδικές τιμές για αθλητές και εκδρομείς

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Αγώνας Δρόμου Μάχης Φαραγγιού Καντάνου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Sifnos Run 2020 - Aναβολή
Αγώνες 5 και 10χλμ. στη Σίφνο
Ένα boost από τον Kipsang
H adidas, με αφορμή τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας δίνει την ευκαιρία σε ένα fan της σελίδας adidas running στο facebook, να κερδίσει ένα ζευγάρι Boost. Οι fans της σελίδας κάνοντας “LIKE” μπαίνουν στην κλήρωση και ένας τυχερός θα παραλάβει το δώρο του από τα χέρια του κατόχου του παγκοσμίου ρεκόρ Μαραθωνίου δρόμου, Wilson Kipsang την Παρασκευή, 8 Νοεμβρίου στις 3:00 μ.μ., όπου θα βρίσκεται στο adidas booth της Athens Marathon Expo.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο