Tα τελευταία νέα από τον Ταύγετο

Λίγες μόνο ημέρες μείνανε για το φετινό Taygetos Challenge. Δείτε τη νέα ανακοίνωση των διοργανωτών με τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν.

Share

TAYGETOS CHALLENGE 2012
Λίγες μόνο ημέρες μείνανε για το φετινό Taygetos Challenge. Δείτε τη νέα ανακοίνωση των διοργανωτών με τις εκπλήξεις που ετοιμάζουν.

Η ανακοίνωση της Οργανωτικής Επιτροπής
Λίγες εβδομάδες έμειναν μέχρι την τρίτη επανάληψη του Taygetos Challenge και όλα είναι έτοιμα για ένα συναρπαστικό διήμερο. Οι οργανωτές εξασφάλισαν ακόμη μία πρωτοτυπία για το φετινό αγώνα.
Περίπου 20 αθλητές θα μεταφέρουν το σύστημα εντοπισμού θέσης GPS Tracking System δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όσους βρίσκονται στην πλατεία της Καρδαμύλης να ενημερώνονται για την εξέλιξη του αγώνα. Το σύστημα είναι προσφορά της Off Road Team η οποία και φέτος είναι υπεύθυνη για τη χρονομέτρηση των αγώνων.

Η ελληνική εταιρεία ΕΨΑ θα είναι υποστηρικτής του αγώνα, δροσίζοντας με τα αναψυκτικά της όλους τους συμμετέχοντες. Ενέργεια που όλοι θα χρειαστούνε για τη «μάχη της Κουδούνας»!

Έχουμε την οριστική λίστα συμμετοχών των αθλητών της Διεθνούς ομάδας της Salomon. Στη Marathon διαδρομή των 36 χλμ θα τρέξουν οι Tom Owens, Greg Vollet, Anna Frost, Zhanna Vokueva, Jen Segger και Cassandra Scalone και στην Experience διαδρομή των 19 χλμ θα τρέξουν ο Rickey Gates και η Emilie Forsberg. Φυσικά όλους θα τους απολαύσουμε και στον Vertical αγώνα του Σαββάτου.

Στη λίστα συμμετεχόντων η οποία είναι αναρτημένη στην ιστοσελίδα www.trailproject.gr μπορείτε να δείτε τις συμμετοχές και των υπόλοιπων ξένων καθώς και όλων των Ελλήνων αθλητών οι οποίοι θα μας τιμήσουν και φέτος με τη συμμετοχή τους. Να υπενθυμίσουμε ότι τελευταία μέρα εγγραφών είναι η Δευτέρα 2 Απριλίου.

Καλή συνέχεια στην προετοιμασία σας 
 

Eδώ μπορείτε να δείτε την προηγούμενη ανακοίνωση των διοργανωτών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
5ος Αγώνας Δρόμου Ειρήνης Γρηγόρης Λαμπράκης – Ημιμαραθώνιος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Δώσε νόημα στη συμμετοχή σου στον ΚΜΑ μετατρέποντάς την σε εργαλείο προσφοράς κοινωνικού έργου, γίνε και εσύ MDA RUNNER!
To σωματείο MDA Ελλάς και το περιοδικό RUNNER συμμετέχουν, για 3η συνεχόμενη χρονιά, στο μεγαλύτερο μαζικό αθλητικό γεγονός στη χώρα μας, τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών μέσω της ομάδας MDA RUNNER. Δείτε περισσότερα.
23ος Ευχίδειος Άθλος & Δρόμος 9 Μουσών «Ευτέρπη»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο