Οι δρομείς δείχνουν το δρόμο

Εκτός από έναν ξεχωριστό αγώνα σε οργανωτικό επίπεδο, οι διοργανωτές του 5ου Ημιμαραθώνιου δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στα Τρίκαλα φροντίζουν και για τη φιλανθρωπική κινητοποίηση των δρομέων. Δείτε το δελτίο τύπου με τις δράσεις της διοργάνωσης, την ανταπόκριση των δρομέων αλλά και το πώς μπορεί ο καθένας να βοηθήσει.

Share

Εκτός από έναν ξεχωριστό αγώνα, οι διοργανωτές του Ημιμαραθώνιου δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα γίνει την Κυριακή 18 Μαρτίου στα Τρίκαλα φροντίζουν και για τη φιλανθρωπική κινητοποίηση των δρομέων. Διαβάστε το Δελτίο Τύπου των διοργανωτών.

Δελτίο Τύπου 

Ίδρυμα Στέγη – Οι δρομείς δείχνουν το φιλανθρωπικό τους χαρακτήρα
Εκτός από τα δρομικά τους καθήκοντα οι δρομείς αποδεικνύουν και την κοινωνική τους ευαισθησία στον 5ο Ημιμαραθώνιο «Θανάσης Σταμόπουλος».
Έτσι, μέσω της φόρμας δήλωσης συμμετοχής στους αγώνες 21,1χλμ και 6,5 χλμ., οι δρομείς είχαν την επιλογή να προσφέρουν ένα ποσό στο ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΕΓΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Οι εγγραφές φτάνουν στο τέλος τους και η ανταπόκριση τόσο των Τρικαλινών δρομέων όσο και των δρομέων άλλων πόλεων είναι πραγματικά εντυπωσιακή, καθώς έχει ήδη συγκεντρωθεί ένα αρκετά σημαντικό ποσό. Το φιλανθρωπικό έργο όμως του συλλόγου δρομέων Τρικάλων δε σταματά εδώ.

Έπειτα από επίσκεψη του αντιπροέδρου του Συλλόγου Ν. Οικονομίδη στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος και στη συνάντηση που είχε με τη διευθύντρια της Στέγης κυρία Κατερίνα Αθανασίου αποφασίστηκε η επέκταση των δραστηριοτήτων στήριξης του ιδρύματος κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου 17 και 18 Μαρτίου.

Έτσι το Σαββάτου 17 Μαρτίου (από τις 10:00 έως τις 19:00) αλλά και την Κυριακή 18 Μαρτίου (από τις 10:00 το πρωί) στην κεντρική πλατεία Τρικάλων, θα υπάρχει ειδικό περίπτερο του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ. Εκεί, τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα θα εκθέτουν τις χειροτεχνίες τους στο κοινό, ώστε δρομείς και απλός κόσμος να μπορέσει να δει τα εκθέματα των παιδιών (ζωγραφιές, αγιογραφίες, διακοσμητικά, κλπ) και να βοηθήσει στην ενίσχυση του Ιδρύματος με την αγορά κάποιων έργων.

Όπως μας εξήγησε η διευθύντρια κ. Αθανασίου, το Ίδρυμα δε συντηρείται από κρατικούς πόρους, αλλά από χρήματα που δίνουν οι οικογένειες των παιδιών που φιλοξενούνται, από δωρεές και από πωλήσεις των έργων που κατασκευάζουν τα παιδιά.

Τέλος, ύστερα από πρωτοβουλία του Συλλόγου μας, αποφασίστηκε, λίγο πριν την ολοκλήρωση του ημιμαραθωνίου, τα παιδιά που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα Στέγη να τρέξουν τα τελευταία 500 μέτρα της διαδρομής και να πάρουν το χειροκρότημα από τους παραβρισκόμενους. Ένα χειροκρότημα που πραγματικά τους αξίζει.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
30ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου
1-6-2014: Αγώνα δρόμου απόστασης 11,2 χλμ. αλλά και μικρότερο αγώνα απόστασης 1,1 χλμ. διοργανώνειο Δήμος Διστόμου όπως και κάθε χρόνο στη μνήμη φαγιασθέντων Διστομιτών από τα Γερμανικά στρατεύματα Κατοχής.
Αποτελέσματα του Αιτωλικού
Σχεδόν 150 δρομείς έτρεξαν στον 6ο Αγώνα Δρόμου Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού αποστασης 12 χλμ. Νικητής αναδείχθηκε ο Θανάσης Καρσιώτης με 43:13 ενώ πρώτη γυναίκα ήταν η Μαρίνα Τζωρτζή με 55:53.
Τελευταία νέα από το Μονοπάτι Παρνασσού
Οι τελευταίες ενημερώσεις των διοργανωτών από το Μονοπάτι Παρνασσού.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο