Θαλασσινό τοπίο

Για 19η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 20 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ.

Share
Για 19η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 20 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ.
O αγώνας συγκεντρώνει την προτίμηση τόσο των δρομέων από την Μαγνησία αλλά και από τα υπόλοιπα μέρης της Ελλάδας που θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να αγωνιστούν δίπλα στη θάλασσα.

Η διαδρομή των 16,5 χλμ. ξεκινά από το Εκθεσιακό Αθλητικό Κέντρο στο Πεδίο του Άρεως και συνεχίζει Πευκάκια, Αλυκές, Δημ. Υπαλλήλων για να επιστρέψει και να τερματίσει στο σημείο της εκκίνησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής καλέστε στα τηλ.:  24210 71770 και 24210 44268 κ. Κ. Κυριαζής.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Δρόμος Κάσσιου Δία
7-5-2017: Για μια ακόμη χρονιά ο Κάσσιος Δίας στην όμορφη Κασσιώπη.
Στο βουνό των θεών
Από την Κυριακή 23 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου θα έχουν την ευκαιρία οι δρομείς που θέλουν να συμμετέχουν στο φετινό Olympus Marathon να δηλώσουν τα στοιχεία τους στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.olympus-marathon.com. Στις 26 Ιουνίου ο Olympus Marathon 2011 για 500 Έλληνες και 100 ξένους δρομείς που θα συγκεντρώσουν την υψηλότερη βαθμολογία σύμφωνα με τους αγώνες που έχουν συμμετάσχει.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο