Taygetos: Τα τελευταία νέα

Στις 30 Μαρτίου κλείνουν οι συμμετοχές για το φετινό Taygetos Challenge έναν αγώνα που αναμένεται φέτος με πολλές εκπλήξεις. Δείτε την ανακοίνωση των διοργανωτών με τα τελευταία νέα!

Share

Τaygetos Challenge 2012

Aνακοίνωση διοργανωτών
Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους φίλους δρομείς ότι οι συμμετοχές για τους αγώνες κλείνουν την Παρασκευή 30 Μαρτίου. Η λίστα συμμετεχόντων έχει αναρτηθεί στην ιστοσελίδα της οργάνωσης www.trailproject.gr αν δε βλέπετε το ονομά σας επικοινωνήστε με την υπέυθυνη της γραμματείας, Τόνια Αβδελοπούλου στο 6977 216 449.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι από φέτος εκτός των δύο γνωστών πλέον διαδρομών προστίθεται μία νέα μήκους 4 χλμ, η οποία κινείται περιφερειακά της Καρδαμύλης και είναι ιδανική για φίλους και συνοδούς των αθλητών, οι οποίοι αντί να περιμένουν στην πλατεία, μπορούν να πάρουν μία μικρή γεύση των μεγάλων διαδρομών απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα από το ψηλότερο σημείο της διαδρομής.

Επίσης η εταιρεία Γ. Αποσπόρης & ΣΙΑ ΕΕ η οποία αντιπροσωπεύει στη χώρα μας τα ρολόγια Suunto, θα χορηγήσει 2 ρολόγια τα οποία θα κληρωθούν μεταξύ των συμμετεχόντων στον Taygetos Challenge.

Παράλληλα θα έχετε τη δυνατότητα να γνωρίσετε από κοντά το νέο μοντέλο Suunto Ambit αφού όλοι οι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της Salomon International θα το χρησιμοποιούν και είναι μία θαυμάσια ευκαιρία να μας κάνουν μία επίδειξη των δυνατοτήτων του. Ένα ρολόι με ενσωματωμένο Gps, καρδιοσυχνόμετρο, υψόμετρο και πολλές ακόμη λειτουργίες οι οποίες το καθιστούν ιδανικό σύντροφο προπόνησης με όποια αθλητική δραστηριότητα και αν ασχολείστε. Καλή συνέχεια της προετοιμασίας σας.
 

Δείτε εδώ παλαιότερη ανακοίνωση των διοργανωτών

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Δρόμου Στύρων
28-5-2017: Αγώνας δρόμου για πρώτη φορα θα διοργανωθεί στη Νέα Στύρα.
Spetsathlon 2023
Δείτε τους αγώνες του προγράμματος
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο