To alpamayoPRO πάει… Κανάρια

Την Πέμπτη, αναχωρεί η ελληνική αποστολή με τους αθλητές οι οποίοι κέρδισαν το ταξίδι από τον περσινό αγώνα στη Μαραθώνια διαδρομή του alpamayoPRO Trail Race, για τη συμμετοχή τους στους ορεινούς αγώνες Trans Gran Canaria. Η οργανωτική επιτροπή του alpamayoPRO Trail Race εξέδωσε ανακοίνωση και εύχεται καλή επιτυχία σε όλους. Δείτε λεπτομέρειες!

Share

TRANS GRAN CANARIA 2012

Την Πέμπτη, αναχωρεί η ελληνική αποστολή με τους αθλητές οι οποίοι κέρδισαν το ταξίδι από τον περσινό αγώνα στη Μαραθώνια διαδρομή του alpamayoPRO Trail Race, για τη συμμετοχή τους στους ορεινούς αγώνες Trans Gran Canaria.

Πρόκειται για τους Σλάβεκ Μάτρας και Σταύρο Στεφανή, χορηγία της εταιρείας Salomon, την πρώτη νικήτρια Αμαλία Ματθαίου, χορηγία του ταξιδιωτικού γραφείου Fairways Adventure Travelling και τον μεγάλο  τυχερό της κλήρωσης Βασίλη Βούρο, χορηγία των καφεκοπτείων Βραζιλιάνος.
 

Μάτρας και Ματθαίου αγωνίζονται στη διαδρομή των 123 χλμ. η οποία ξεκινάει τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 2/3 και διασχίζει το νησί από άκρη σε άκρη ενώ στη γραμμή εκκίνησης θα βρίσκονται αρκετά γνωστά ονόματα αγώνων βουνού όπως οι Sebastien Chaigneau, Mike Wolfe, Jezz Bragg, Lizzy Hawker, κ.α.
Στη μικρότερη διαδρομή των 96 χλμ., η οποία έχει κοινή εκκίνηση με τη μεγάλη, θα τρέξει ο Στεφανής ενώ στη διαδρομή των 42 χλμ. θα αγωνιστεί ο Βούρος, ο οποίος όμως θα ξεκινήσει το Σάββατο πρωί στις 10:00.
Μαζί όμως με τους προαναφερθέντες, θα ταξιδέψουν και η Βίκυ Μελετοπούλου, η οποία θα τρέξει στη διαδρομή των 42 χλμ, ενώ οι Γιώτα Πολατίδου, Ιωάννα Σιδέρη και Ιουλία Δούνη θα συμμετάσχουν στη μικρή διαδρομή  των 24 χλμ.
Οι συμμετοχές έχουν κλείσει εδώ και καιρό, γεγονός που δείχνει το ενδιαφέρον των αθλητών για τους συγκεκριμένους αγώνες.
Αποτελέσματα και πληροφορίες των αγώνων μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της οργάνωσης www.transgrancanaria.net
 
Ευχόμαστε κάθε επιτυχία σε όλους τους αθλητές μας και περιμένουμε με αγωνία φωτογραφικό υλικό και τις εντυπώσεις τους!
 
 
Η οργανωτική επιτροπή
AlpamayoPRO Trail Race.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νίκες για Μερούση και Ρέμπουλη στο Πανελλήνιο 10.000μ.
Ο Χριστόφορος Μερούσης χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερες δυσκολίες κέρδισε την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000 μ. των ανδρών που έγινε στο Στάδιο των Μεγάρων τερματίζοντας σε 30:51, αρκετά μπροστά από τους υπόλοιπους. Με παρόμοιο τρόπο ήρθε η νίκη και για την Ουρανία Ρέμπουλη που με 34:33.63 έκανε από την αρχή τη δική της κούρσα και δεν άφησε περιθώριο σε καμία αντίπαλο της για αμφισβήτηση.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο