Λιμποβίσι – Χρυσοβίτσι

3-5-14: Αγώνα Δρόμου προς τιμήν του Γέρου του Μοριά οργάνωσε το πρωί του Σαββάτου 3 Μαΐου ο Σύλλογος Χρυσοβιτσιωτών.

Share
Στον αγώνα στον οποίο συμμετείχαν περίπου δέκα δρομείς, ξεκίνησε περίπου στις 10.00 το πρωί μπροστά από το σπίτι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, στο Λιμποβίσι και ο τερματισμός έγινε στην προτομή του Γέρου στην πλατεία του Χρυσοβιτσίου, επί της οποίας αναγράφεται η πράξη ανακήρυξής του σε Αρχιστράτηγο.
Η διαδρομή ήταν «Λιμποβίσι – Αρκουδόρεμα – Πιάνα – Γιανναρέικα – Μυλόστρατα – Χρυσοβίτσι» , συνολικού μήκους περί τα 15 χιλιόμετρα.
Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Πραχαλιάς αρχικά εξήγησε στους δρομείς τη διαδρομή και στη συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας δρόμους.
Η πρωτοβουλία αυτή πάρθηκε στα πλαίσια του φετινού εορτασμού του θρησκευτικού προσκυνήματος του Κολοκοτρώνη στην Παναγιά του Χρυσοβιτσίου, την ανακήρυξη του ως Αρχιστράτηγου, και τη συγκρότηση της πρώτης επαναστατικής κυβέρνησης της Ελλάδας, που θα πραγματοποιηθεί στις 4 Μαΐου στο Χρυσοβίτσι.
[!%ARTICLE_MODULE_ID:151:%!]
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
62ος Δρόμος σε Ανώμαλο Έδαφος "Κ. Κοτζιά"
14-1-2018: Αγώνας δρόμου στην μνήμη του Κ. Κοτζιά
Τα adidas Open Run πηγαίνουν στην Κρήτη
Η επιτυχημένη σειρά adidas Open Run συνεχίζει να προσφέρει διασκέδαση αυτή τη φορά εκτός Αθήνας. Συγκεκριμένα το 9o adidas Open Run θα πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο Κρήτης το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο