Έτοιμοι για ρεκόρ!

Για νέο ρεκόρ συμμετοχών βαδίζει ολοταχώς ο 5ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα διεξαχθεί την Κυριακή 18 Μαρτίου στη διαδρομή Καλαμπάκα-Τρίκαλα. Δείτε τα τελευταία νέα του αγώνα!

Share

Ανακοίνωση διοργανωτών 5ου Ημιμαραθώνιο Δρόμου “Θανάσης Σταμόπουλος”

Περισσότερες από 400 είναι ήδη οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 5ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο “Θανάσης Σταμόπουλος”.
Καθημερινά φτάνουν στα γραφεία της οργανωτικής επιτροπής e-mail και φαξ με δηλώσεις συμμετοχής από όλα τα μέρη της Ελλάδας. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Άρτα, Πρέβεζα, Ιωάννινα, Κατερίνη, Βόλος, Λάρισα, Καρδίτσα είναι μερικές μόνο από τις πόλεις που συμπληρώνουν το παζλ των δρομέων που θα βρεθούν στην γραμμή της εκκίνησης στην Καλαμπάκα την Κυριακή 18 Μαρτίου στις 10 το πρωί.

Κι όλα αυτά, χωρίς να έχουν έρθει οι δηλώσεις από πολλούς μεγάλους Συλλόγους Δρομέων της χώρας κάτι που θα ανεβάσει τις συμμετοχές κατά πολύ. Η αναμενόμενη αύξηση συμμετοχών για τον φετινό αγώνα ενισχύεται και από τα ενθαρρυντικά μηνύματα που εισπράττουμε από αθλητές υψηλού επιπέδου με μεγάλη εμπειρία, όπως για παράδειγμα η Χάιντι Διακομοπούλου, μια από τις κορυφαίες Ελληνίδες αθλήτριες και 1η γυναίκα στον περυσινό 4ο Ημιμαραθώνιο Θαν. Σταμόπουλος.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον δικτυακό τόπο της διοργάνωσης (www.stamhalfmarathon.org) και με αφορμή ερώτηση για την αύξηση των συμμετοχών στον αγώνα μας χρόνο με το χρόνο, ανέφερε μεταξύ άλλων: “Η αύξηση των δρομέων του αγώνα σας οφείλεται στην καλή διοργάνωση και την προσωπική προσφορά που δίνετε στους δρομείς. Αυτό το αίσθημα μεταφέρεται στον αθλητή και βεβαίως θα ξανάρθει στον αγώνα σας, γιατί τον τιμάτε για την προσπάθειά του και του χρόνου θα φέρει και τον φίλο του. Η καλή δουλειά είναι η καλύτερη διαφήμιση”.

Με τις μέχρι τώρα εγγραφές, μεγάλος είναι και ο αριθμός των Τρικαλινών δρομέων που θα δώσουν το παρόν στον αγώνα. Φυσικά οι περισσότεροι είναι μέλη του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων. Έτσι πάνω από 80 δρομείς του συλλόγου έχουν κάνει ήδη την εγγραφή τους και προπονούνται με σκοπό να καταφέρουν να φτάσουν στον τερματισμό, στην κεντρική πλατεία της πόλης μας. Γιατί σε τέτοιους αγώνες μην ξεχνάμε ότι σημασία δεν έχει τόσο η επίδοση όσο η συμμετοχή.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι μεγάλη δραστηριότητα παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες και στον μικρό αγώνα των 6,5 χλμ. Βέβαια οι συμμετοχές αναμένεται να ανέβουν κατακόρυφα τις τελευταίες μέρες, όπως συνήθως γίνεται σε τέτοιου είδους αποστάσεις, που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολες και δεδομένου ότι οι εγγραφές στον αγώνα των 6,5 χλμ μπορούν να πραγματοποιηθούν μέχρι και την παραμονή του αγώνα. Η

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
AlpamayoPRO Trail Race: Μάθετε για τις πόρτες αποκλεισμού και τα καλά νέα για τον καιρό
Σύμμαχο τον καιρό θα έχουν, όπως φαίνεται, οι συμμετέχοντες του 4oυ AlpamayoPRO Trail Race 2010 που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στη βορειοανατολική πλευρά της Πάρνηθας. Μάθετε τις λεπτομέρειες αλλά και τις πόρτες αποκλεισμού για τις μεγάλες διαδρομές του αγώνα.
6ο Attika Run & Fun Grand Prix - Γλυφάδα
9-6-2019: Ο αγώνας της σειράς στη Γλυφάδα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο