4ο Poikilo Night Trail

9-7-2016: Για τέταρτη χρονιά θα πραγματοποιηθεί το Poikilo Night Trail από τον Ποδηλατικό Δρομικό Σύλλογο Οδυσσέας Πετρούπολης.

Share

Στις 9 Ιουλίου 2016 ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης θα πραγματοποιήσει το 4ο Poikilo Night Trail.

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

”ΝΥXΤΕΡΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ MTR – ΟΡΕΙΝΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ ΜΤΒ

Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης προκηρύσσει το  4ο Poikilo Night Trail στις 9 Ιουλίου 2016, στο Ποικίλο Όρος. Το  event περιλαμβάνει δυο διαδρομές  νυχτερινού ορεινού  τρεξίματος (MTR)  5 χιλιομέτρων για αρχάριους δρομείς και περιπατητές και 10 χιλιομέτρων για δρομείς, καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας( MTB) 25 χιλιομέτρων. Οι  αθλητές  μπορούν να λάβουν  μέρος  ΜΟΝΟ  σε μια από τις τρεις  διαδρομές  καθώς  οι  εκκινήσεις  θα  δοθούν με  διαφορά  10 λεπτών.  Αρχικά  θα  ξεκινήσουν  οι  ποδηλάτες και στη συνέχεια  θ΄ ακολουθήσουν  οι δρομείς και οι περιπατητές. Και οι τρεις αγώνες θα κινηθούν σε δασικούς δρόμους και θα περάσουν και από δυο μονοπάτια(μήκος μονοπατιών 1200 μέτρα περίπου για το ποδήλατο και 600 μέτρα περίπου για το τρέξιμο.)
Σημείωση: Οι τρεις αγώνες θα κινηθούν σε διαφορετικές διαδρομές.
Υδροδοσία: Θα υπάρχει σταθμός υδροδοσίας στο μέσο κάθε διαδρομής.
Στον χώρο των εκδηλώσεων καθώς και σε επιλεγμένα σημεία των διαδρομών θα υπάρχει ομάδα εθελοντών διασωστών, ιατρός και ασθενοφόρο.
Η σηματοδότηση θα γίνει με φωσφορίζοντα μέσα και ειδικά αντανακλαστικά απο την 3M, την κορυφαία εταιρεία στον χώρο.Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου(www.pdsodysseas.gr) συμπληρώνοντας την αίτηση συμμετοχής και διευκρινίζοντας απαραίτητα σε ποιόν αγώνα(διαδρομή) αφορά η δήλωση. Οι δηλώσεις θα διαρκέσουν από τη Τετάρτη 1 Ιουνίου 2016 μέχρι και τη Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016.Για να είναι έγκυρη η εγγραφή θα πρέπει να ακολουθήσει η κατάθεση του ποσού συμμετοχής εντός τριών ημερών απο την ημερομηνία εγγραφής.
Κόστος συμμετοχής: 10 euro για τον κάθε αγώνα. Για την ασφαλή διεξαγωγή της διοργάνωσης θα υπάρξει όριο 300 αθλητών. Δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία την ημέρα του αγώνα.
Χώρος εκδηλώσεων: 5ο Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης στην πλατεία Πανοράματος( τέρμα Ελαιών, Κερασόβου & Αγίου Πολυκάρπου ) έναντι Άλσος Αγίου Δημητρίου.
Ο χώρος των εκδηλώσεων έχει επιλεγεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι αθλητές και οι επισκέπτες. Υπάρχουν μαγαζιά με καφέ, φαγητό, ποτό, άλσος αναψυχής καθώς και μια σύγχρονη παιδική χαρά, για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, όσο θα περιμένουν τους αθλητές, οι επισκέπτες μας με τους μικρούς μας φίλους.
Στον χώρο αυτόν καθ’ όλη την διάρκεια των αγώνων, αλλά και μετά το πέρας αυτών θα υπάρχει ζωντανή μουσική. Θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα( γλυκά, μπύρες και αναψυκτικά) προσφορά της διοργάνωσης και των χορηγών της.”

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ερημάκεια 2018
8-8-2018: Αγώνες 11 & 4,8 χλμ. στη Λήμνο
4o Moraitis Run
7-5-2017: Αγώνες 5 και 10χλμ. και για παιδιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο