Τελευταία νέα από το Χορτιάτη

Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα. Δείτε τις λεπτομέρειες.

FacebookTwitterEmailShare

Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα.

“Θέλαμε να ενημερώσουμε την δρομική κοινότητα για το κλείσιμο των εγγραφών του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012,είχαμε θέσει ως όριο τις 150 συμμετοχές αλλά λόγου των πολλών αιτήσεων που δεχτήκαμε αυξήσαμε αυτό το όριο στους 180 αθλητές και σε αυτό σταματάμε για να μπορέσουμε να τους υποστηρίξουμε επαρκώς.
Όσοι αθλητές δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να έρθουν πριν την εκκίνηση στις 09.30 στην γραμματεία του αγώνα ώστε σε τυχόν μη προσέλευση εγγεγραμένων αθλητών να καλύψουν την θέση. Σήμερα έγινε σήμανση στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής,τα χιόνια έχουν λειώσει σχεδόν και το βουνό είναι πανέμορφο. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλή αντάμωση.”

Απο την διοργάνωση.

Leave a Reply

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ούτε ο δυνατός αέρας και η απότομη πτώση της θερμοκρασίας, ούτε η πρόγνωση για βροχή αλλά ούτε και η ίωση που ταλαιπωρεί πολύ κόσμο, δεν κατάφεραν να κρατήσουν μακριά από τον αγαπημένο μας αγώνα τους εκατοντάδες άνδρες που ζωντάνεψαν την μουντή και μελαγχολική παραλιακή δίνοντας ενέργεια χρώμα και ρυθμό.
Την αργυρή επέτειο γιορτάζει φέτος ο Γύρος Πάρνηθας που διοργανώνεται εδώ και 25 χρόνια από τον Ε.Ο. Σ. Αχαρνών. Παρά την μεγάλη περσινή καταστροφή οι συμμετέχοντες στον αγώνα συνεχίζουν να στέλνουν το μήνυμα τους για την σωτηρία της Πάρνηθας.
Back to Top