Τελευταία νέα από το Χορτιάτη

Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Share

Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα.

“Θέλαμε να ενημερώσουμε την δρομική κοινότητα για το κλείσιμο των εγγραφών του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012,είχαμε θέσει ως όριο τις 150 συμμετοχές αλλά λόγου των πολλών αιτήσεων που δεχτήκαμε αυξήσαμε αυτό το όριο στους 180 αθλητές και σε αυτό σταματάμε για να μπορέσουμε να τους υποστηρίξουμε επαρκώς.
Όσοι αθλητές δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να έρθουν πριν την εκκίνηση στις 09.30 στην γραμματεία του αγώνα ώστε σε τυχόν μη προσέλευση εγγεγραμένων αθλητών να καλύψουν την θέση. Σήμερα έγινε σήμανση στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής,τα χιόνια έχουν λειώσει σχεδόν και το βουνό είναι πανέμορφο. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλή αντάμωση.”

Απο την διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έφτασαν τις 900 οι συμμετοχές στα Τρίκαλα!
Ολοκληρώθηκε η περίοδος εγγραφών για τον 5ο ημιμαραθώνιο δρόμο “Θανάσης Σταμόπουλος” που θα διξαχθεί από την Καλαμπάκα ως τα Τρίκαλα την Κυριακή 18 Μαρτίου. Οι δηλώσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 900, αριθμός που αποτελεί ρεκόρ ενώ αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η διαεξαγωγή του αγώνα. Δείτε τα τελευταία νέα και την ανακοίνωση των διοργανωτών.
Δυναμική συνέχεια
Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Βετεράνων Αθλητών Στίβου Νομού Ηλείας (ΣΕΒΑΣ Ν.Η) διοργανώνει τον 3ο Κουμπερτένιο – Βικέλιο Δρόμο (ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου επί ασφάλτου), στη μνήμη των Pierre de Coubertin και Δημήτρη Βικέλα.
Back to Top