Τελευταία νέα από το Χορτιάτη

Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα. Δείτε τις λεπτομέρειες.

Share

Ανακοίνωση με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις συμμετοχές του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012 εξέδωσαν οι διοργανωτές του αγώνα.

“Θέλαμε να ενημερώσουμε την δρομική κοινότητα για το κλείσιμο των εγγραφών του 2ου Χορτιάτη Trail Run 2012,είχαμε θέσει ως όριο τις 150 συμμετοχές αλλά λόγου των πολλών αιτήσεων που δεχτήκαμε αυξήσαμε αυτό το όριο στους 180 αθλητές και σε αυτό σταματάμε για να μπορέσουμε να τους υποστηρίξουμε επαρκώς.
Όσοι αθλητές δεν έχουν δηλώσει συμμετοχή και θέλουν να συμμετέχουν μπορούν να έρθουν πριν την εκκίνηση στις 09.30 στην γραμματεία του αγώνα ώστε σε τυχόν μη προσέλευση εγγεγραμένων αθλητών να καλύψουν την θέση. Σήμερα έγινε σήμανση στο μεγαλύτερο μέρος της διαδρομής,τα χιόνια έχουν λειώσει σχεδόν και το βουνό είναι πανέμορφο. Ευχαριστούμε πολύ όλους τους αθλητές που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους. Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες και καλή αντάμωση.”

Απο την διοργάνωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
30οι Αγώνες Ανωμάλου Δρόμου "Κυριακίδεια 2018"
6-5-2018: Αγώνες ανωμάλου δρόμου στον Πύργο Κορινθίας
2ος ορεινός αγώνας Κρυόβρυσης Ολύμπου 20χλμ.
13-8-2017: Αγώνες ορεινού τρεξίματος στην Κρυόβρυση του Ολύμπου
3oς Atlas Trail Running
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο