Μερούσης και Δημάκη στο Στρατιωτικό

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Πανελλήνιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου με τη συμμετοχή αθλητών που ανήκουν στη δύναμη του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας. Νικητής αναδείχθηκε στους άνδρες ο Χριστόφορος Μερούσης, ακολούθησε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ενώ τρίτος ήταν ο Γιάννης Ζερβάκης.

Share

Στρατιωικό Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου
Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το Πανελλήνιο Στρατιωτικό Πρωτάθλημα Ανωμάλου δρόμου με τη συμμετοχή αθλητών που ανήκουν στη δύναμη του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας. Νικητής αναδείχθηκε στους άνδρες ο Χριστόφορος Μερούσης, ακολούθησε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ενώ τρίτος ήταν ο Γιάννης Ζερβάκης σε μία διαδρομή 6.400 μέτρων.

Ο Χριστόφορος Μερούσης που αγωνίστηκε με την ΕΛ.ΑΣ και υποστηρίζεται από τη New Balance ήταν ο φετινός νικητής του Πανελληνίου στρατιωτικού πρωταθλήματος ανωμάλου που έγινε στο Τατόι αφού ξέφυγε στα τελευταία μέτρα του Πρωταθλητή του Μαραθωνίου Δημήτρη Θεοδωρακάκου που αγωνίστηκε με το Πολεμικό Ναυτικό και υποστηρίζεται από τη Salomon. Στην τρίτη θέση λίγο πιο πίσω τερμάτισε ο Γιάννης Ζερβάκης που εκπροσώπησε την Πολεμική Αεροπορία ενώ πριν λίγες μέρες ήταν τρίτος στα 1.500 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Μερούσης και Θεοδωρακάκος ετοιμάζονται τώρα για τη συμμετοχή τους στο διεθνή μαραθώνιο του Ρότερνταμ στα μέσα του Απρίλη.

Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε εύκολα η Ντενίζ Δημάκη που αγωνίζεται με την Πυροσβεστική ενώ υποστηρίζεται από τη Mizuno.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Δρόμου Ραμνούς 2024 - Ακύρωση
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
7ος Αγώνας Δρόμου 10χλμ.-6χλμ. Λίμνης Μπελέτσι
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο