Η Gehwol “τρέχει” και φέτος 20άρι

Μία εταιρεία που φροντίζει όσο καμία άλλη για τα …πόδια των δρομέων θα βρίσκεται στο πλευρό τους για μία ακόμη φορά στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας 20 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και το RUNNER την Κυριακή 11 Μαρτίου. Ο λόγος για τη Gehwol που εδώ και 135 χρόνια τώρα δημιουργεί προϊόντα για την προστασία και περιποίηση των ποδιών των αθλουμένων και όχι μόνο από φυσικά υλικά.

Share

H Gehwol “τρέχει” μαζί σας στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας Αθήνας 20 χλμ.
Μία εταιρεία που φροντίζει όσο καμία άλλη για τα πόδια των δρομέων θα βρίσκεται στο πλευρό τους για μία ακόμη φορά στον 35ο Αγώνα Δρόμου Υγείας της Αθήνας 20 χλμ. που διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Αθηνών και το RUNNER την Κυριακή 11 Μαρτίου.

Ο λόγος για τη Gehwol που εδώ και 135 χρόνια τώρα δημιουργεί προϊόντα για την προστασία και την περιποίηση των ποδιών από φυσικά υλικά. Η εταιρεία Natura Pharm που είναι η επίσημη αντιπρόσωπος της Gehwol στη χώρα μας, μετά την περσινή δυναμική της παρουσία στον 34ο αγώνα όπου παρείχε σε όλους τους δρομείς δωρεάν κρέμες, σπρέι και σκόνες της Gehwol για την προστασία και την περιποίηση των ποδιών, και φέτος θα είναι στο πλευρό τους παρέχοντας και πάλι δείγματα από τα παγκοσμίως αναγνωρισμένα προϊόντα της γερμανικής εταιρείας.

Έτσι όλοι οι δρομείς θα μπορούν να προλάβουν τα προβλήματα πριν αυτά εκδηλωθούν στα πόδια τους, να αντιμετωπίσουν φουσκάλες, ερεθισμούς του δέρματος, και κακοσμία αλλά και να ανακουφιστούν μετά τον αγώνα.

Λίγα λόγια για τη Gehwol
Η εταιρεία Gehwol από τα τέλη του 19ου αιώνα δημιουργεί μαγικές συνταγές για την περιποίηση των ποδιών και την προστασία τους από την πίεση, την τριβή και τους πόνους. Σήμερα, είναι συνώνυμη με την υγιεινή των ποδιών και τα προϊόντα της χρησιμοποιούνται από χιλιάδες δρομείς, ορειβάτες, χορευτές, διαβητικούς αλλά και περιπατητές τόσο για την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων όσο και γιατ την ανακούφιση του ταλαιπωρημένου δέρματος των κάτω άκρων.

Λίγα λόγια για τη Natura Pharm
H Natura Pharm διαθέτει από το 1993 στην ελληνική αγορά εξειδικευμένα προϊόντα που ανταποκρίνονται στις ανάγκες των αθλούμενων και όχι μόνο για την περιποίηση αλλά και την πρόληψη στα προβλήματα των ποδιών. Τα τελευταία χρόνια στηρίζει τον Αγώνα Δρόμου Υγείας και τους δρομείς που λαμβάνουν μέρος παρέχοντας τους δωρεάν σημαντικές ποσότητες δειγμάτων από τα κορυφαία προϊόντα της εταιρείας Gehwol όπως κρέμες για την πρόληψη του καψίματος και των πληγών στα πόδια, αποσμητικές κρέμες και σπρέι, ανακουφιστικές κρέμες, ποδόλουτρα κ.α. Περισσότερα για την Natura Pharm μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα της http://www.naturapharm.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Στα χνάρια του Δευκαλίωνα»
3-12-2017: Ορεινοί αγώνες 25 & 10 χλμ. στους Δελφούς
Με επιτυχία τα Κώπαια
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε για τρίτη χρονιά ο αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ., Κώπαια 2013, με τη συμμετοχή πάνω από 200 δρομέων. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο