Ο αγώνας της Ρόδου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την υποστήριξη της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, διοργανώνουν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2012».

Share

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την υποστήριξη της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, προκηρύσσει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2012», την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κούρσα 5.000 μ. Ανδρών και Γυναικών, καθώς και 1.500 μ. Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες των σωματείων Στίβου της Δωδ/σου.

Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών.

Στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννημένοι-ες από το 1998 και μεγαλύτεροι-ες

Για την κατηγορία των Παμπαίδων-Παγκορασίδων οι γεννημένοι-ες το 1999 και μικρότεροι-ρες. Σ ΄αυτην την κατηγορία δίνεται η ευχέρεια στους γονείς ή κηδεμόνες να συνοδεύσουν τα πολύ μικρά παιδιά στον αγώνα.

Χρηματικό έπαθλο ποσού 300 ευρώ σε αθλητικό υλικό θα δοθεί στο σχολείο με την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Επίσης χρηματικό έπαθλο ποσού 200 ευρω θα δοθεί στο σωματείο στίβου με την μεγαλύτερη συμμετοχή στον αγώνα καθώς και χρηματικό έπαθλο ποσού 150 στο δεύτερο .σε συμμετοχή σωματείο στίβου.

Μια μέρα νωρίτερα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου στις 19.30 στο Ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, θα διοργανώσει την ετήσια γιορτή στην οποία θα βραβευθούν οι αθλητές, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Το πρόγραμμα

« 11.15 5.000Μ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

« 11.15 1.500Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

« 12.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Χρύσανθος Ακριτίδης και Ειρήνη Γιώτη νικητές στο Βέρμιο
Tην Κυριακή 26 Αυγούστου και με τη θερμοκρασία να έχει χτυπήσει κόκκινο πραγματοποιήθηκε ο 1ος Ημιμαθαρώνιος Βερμίου στα 3-5 Πηγάδια Νάουσας. Δείτε τα αποτελέσματα.
25ος Δρόμος Κουδουμά
14-4-2019: Αγώνας 22,5 χλμ. στη Μονή Κουδουμά
35οι Αγώνες Δρόμου «Μπλόκο Καλογρέζας 2022»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο