Ο αγώνας της Ρόδου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την υποστήριξη της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, διοργανώνουν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2012».

Share

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την υποστήριξη της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, προκηρύσσει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2012», την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κούρσα 5.000 μ. Ανδρών και Γυναικών, καθώς και 1.500 μ. Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες των σωματείων Στίβου της Δωδ/σου.

Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών.

Στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννημένοι-ες από το 1998 και μεγαλύτεροι-ες

Για την κατηγορία των Παμπαίδων-Παγκορασίδων οι γεννημένοι-ες το 1999 και μικρότεροι-ρες. Σ ΄αυτην την κατηγορία δίνεται η ευχέρεια στους γονείς ή κηδεμόνες να συνοδεύσουν τα πολύ μικρά παιδιά στον αγώνα.

Χρηματικό έπαθλο ποσού 300 ευρώ σε αθλητικό υλικό θα δοθεί στο σχολείο με την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Επίσης χρηματικό έπαθλο ποσού 200 ευρω θα δοθεί στο σωματείο στίβου με την μεγαλύτερη συμμετοχή στον αγώνα καθώς και χρηματικό έπαθλο ποσού 150 στο δεύτερο .σε συμμετοχή σωματείο στίβου.

Μια μέρα νωρίτερα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου στις 19.30 στο Ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, θα διοργανώσει την ετήσια γιορτή στην οποία θα βραβευθούν οι αθλητές, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Το πρόγραμμα

« 11.15 5.000Μ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

« 11.15 1.500Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

« 12.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αποτελέσματα από το Πάικο
Έγινε με επιτυχία ο 3ος Ημιμαραθώνιος Πάικου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δείτε περισσότερα νέα καθώς και τα αποτελέσματα
Αγώνας τιμής & μνήμης
21-7-2019: Αγώνες μνήμης μη αγωνιστικού χαρακτήρα στο Μάτι Αττικής
Ανακαλύψτε τα όριά σας
O 2oς αγώνας της σειράς κατεβαίνει Πελοπόννησο με την Καρδαμύλη Μεσσηνίας να υποδέχεται τους συμμετέχοντες του κυπέλλου στις 27 & 28 Μαρτίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο