Ο αγώνας της Ρόδου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την υποστήριξη της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, διοργανώνουν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2012».

Share

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την υποστήριξη της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, προκηρύσσει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2012», την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κούρσα 5.000 μ. Ανδρών και Γυναικών, καθώς και 1.500 μ. Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες των σωματείων Στίβου της Δωδ/σου.

Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών.

Στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννημένοι-ες από το 1998 και μεγαλύτεροι-ες

Για την κατηγορία των Παμπαίδων-Παγκορασίδων οι γεννημένοι-ες το 1999 και μικρότεροι-ρες. Σ ΄αυτην την κατηγορία δίνεται η ευχέρεια στους γονείς ή κηδεμόνες να συνοδεύσουν τα πολύ μικρά παιδιά στον αγώνα.

Χρηματικό έπαθλο ποσού 300 ευρώ σε αθλητικό υλικό θα δοθεί στο σχολείο με την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Επίσης χρηματικό έπαθλο ποσού 200 ευρω θα δοθεί στο σωματείο στίβου με την μεγαλύτερη συμμετοχή στον αγώνα καθώς και χρηματικό έπαθλο ποσού 150 στο δεύτερο .σε συμμετοχή σωματείο στίβου.

Μια μέρα νωρίτερα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου στις 19.30 στο Ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, θα διοργανώσει την ετήσια γιορτή στην οποία θα βραβευθούν οι αθλητές, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Το πρόγραμμα

« 11.15 5.000Μ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

« 11.15 1.500Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

« 12.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
To XPoros επιστρέφει!
Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.
2ος Παραθαλάσσιος Αγώνας Waverunning
9-8-2015: Tην Κυριακή 9 Αυγούστου θα πραγματοποιηθούν αγώνες 5, 10 & 28 χλμ. στην παραλία Αβδήρων.
Ημιμαραθώνιος και στην Καλαμαριά
Ο Δήμος Καλαμαριάς και η ΣΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης προκηρύσσουν και διοργανώνουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο Καλαμαριάς 21 km. Παράλληλα, την ίδια ημέρα θα διεξαχθούν Αγώνες Δρόμου (Λαϊκός Δρόμος) σε Δημόσια Οδό 5 km και 1 km Δημοτικών Σχολείων. Ο Δήμος Καλαμαριάς απευθύνει πρόσκληση για εθελοντισμό πρός όλους τους πολίτες και τους αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους. Για εγγραφές εδώ http://www.kalamaria.gr/marathonios/index.html
Back to Top