Ο αγώνας της Ρόδου

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την υποστήριξη της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, διοργανώνουν τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2012».

Share

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ρόδου και την υποστήριξη της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Δωδ/σου, προκηρύσσει τον Λαϊκό Αγώνα Δρόμου «Γύρος Πόλης Ρόδου 2012», την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει κούρσα 5.000 μ. Ανδρών και Γυναικών, καθώς και 1.500 μ. Παμπαίδων – Παγκορασίδων.

Στους Αγώνες δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές-τριες των σωματείων Στίβου της Δωδ/σου.

Τα σωματεία έχουν δικαίωμα να δηλώσουν απεριόριστο αριθμό αθλητών-τριών.

Στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι γεννημένοι-ες από το 1998 και μεγαλύτεροι-ες

Για την κατηγορία των Παμπαίδων-Παγκορασίδων οι γεννημένοι-ες το 1999 και μικρότεροι-ρες. Σ ΄αυτην την κατηγορία δίνεται η ευχέρεια στους γονείς ή κηδεμόνες να συνοδεύσουν τα πολύ μικρά παιδιά στον αγώνα.

Χρηματικό έπαθλο ποσού 300 ευρώ σε αθλητικό υλικό θα δοθεί στο σχολείο με την πολυπληθέστερη συμμετοχή. Επίσης χρηματικό έπαθλο ποσού 200 ευρω θα δοθεί στο σωματείο στίβου με την μεγαλύτερη συμμετοχή στον αγώνα καθώς και χρηματικό έπαθλο ποσού 150 στο δεύτερο .σε συμμετοχή σωματείο στίβου.

Μια μέρα νωρίτερα το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδ/σου στις 19.30 στο Ξενοδοχείο ΠΛΑΖΑ, θα διοργανώσει την ετήσια γιορτή στην οποία θα βραβευθούν οι αθλητές, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε.

Το πρόγραμμα

« 11.15 5.000Μ ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

« 11.15 1.500Μ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ-ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

« 12.00 ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Στα μονοπάτια της Οίτης
38 χλμ. θα έχουν στη διάθεσή τους οι δρομείς που θα συμμετάσχουν στον 3ο Ορεινό Μαραθώνιο “Ηρακλή” για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στα απαιτητικά μονοπάτια της Οίτης. Παράταση δηλώσεων έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου.
1ος Ημιμαραθώνιος Βορ. Κυνουρίας «Ο Ταναός»
15-7-2018: Αγώνες 21 & 6 χλμ. στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας
Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο