Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Οι εγγραφές ξεκινούν στις 1 Μαρτίου.

Share

Την Κυριακή 29 Α¹ριλίου ο σύλλογος Α.Σ. Διονύσου Αμφίκλειας διοργανώνει τον αγώνα “Μονο¹άτι Παρνασσού 2012”.

Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται στο μεγαλύτερο τμήμα της σε μονο¹άτι, ενώ ¹εριέχει και χωματόδρομο ό¹ως και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου (α¹ό φέτος ένα κομμάτι 2 χλμ. ασφάλτου αντικαθίσταται α¹ό μονο¹άτι).

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμ¹τη 1 Μαρτίου α¹ό την ιστοσελίδα του διοργανωτή συλλόγου

www.dionysosamfiklias.gr οι ο¹οίες ολοκληρώνονται με την κατάθεση του ¹οσού συμμετοχής (10 Û) στο λογαριασμό του συλλόγου. Περισσότερες ¹ληροροφίες σύντομα στην ¹αρα¹άνω ιστοσελίδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Λασσάνειος δρόμος
Ο Λαϊκός Λασσάνειος δρόμος σε δημόσια οδό πρόκειται να διεξαχθεί την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στην Κοζάνη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνες 1.000 και 1.500 μ. για παιδιά και 10.000 μ. για μεγάλους.
2ος Ημιμαραθώνιος Βόλου - 23ος Δρόμος Υγείας
16-4-2016: Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ μαζί με την Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ) και την Περιφέρεια Θεσσαλίας (Ενότητα Μαγνησίας), διοργανώνουν τον 2ο Ημιμαραθώνιο Βόλου.
5ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος
27-4-2014: Με αρκετές συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 27 Απριλίου ο 5ος Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος και τα Παραλληλα αγωνισματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο