Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”, με τη διαδρομή να κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα μονοπάτια αυτού του μοναδικού βουνού.

Share

Ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας διοργανώνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 αγώνα με την ονομασία “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της σε μονοπάτι, σε χωματόδρομο και περιλαμβάνει και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου. Φέτος η διαδρομή διαφοροποιείται σε σχέση με παλιότερα καθώς ένα κομμάτι ασφάλτου 2 χλμ. θα αντικατασταθεί με ένα μικρότερο μονοπατιού.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Μαρτίου και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του διοργανωτή συλλόγουwww.dionysosamfiklias.gr

Κύρια μέριμνα της οργανωτικής επιτροπής είναι να διοργανωθεί ο αγώνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχρόνως να μην επιβαρυνθούν οι συμμετέχοντες. Έτσι ο φετινός αγώνας θα έχει αναβαθμισμένες και καλύτερες υπηρεσίες προς τους αθλητές ενώ παράλληλα το κόστος συμμετοχής θα παραμείνει στα 10 €. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην παραπάνω ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7oς Αριστοτέλειος δρόμος
16-5-2015: Αγώνας δρόμου από το ΑΠΘ
2ος Ημιορεινός Ημιμαραθώνιος Γόμφοι Trail - Ακύρωση
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Δεχθείτε την πρόκληση
Μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του Taygetos Challenge 2010 το 2407 Μountain Αctivities και το Trail Project ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή του Taygetos Challenge 2011 το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαρτίου.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο