Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”, με τη διαδρομή να κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα μονοπάτια αυτού του μοναδικού βουνού.

Share

Ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας διοργανώνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 αγώνα με την ονομασία “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της σε μονοπάτι, σε χωματόδρομο και περιλαμβάνει και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου. Φέτος η διαδρομή διαφοροποιείται σε σχέση με παλιότερα καθώς ένα κομμάτι ασφάλτου 2 χλμ. θα αντικατασταθεί με ένα μικρότερο μονοπατιού.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Μαρτίου και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του διοργανωτή συλλόγουwww.dionysosamfiklias.gr

Κύρια μέριμνα της οργανωτικής επιτροπής είναι να διοργανωθεί ο αγώνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχρόνως να μην επιβαρυνθούν οι συμμετέχοντες. Έτσι ο φετινός αγώνας θα έχει αναβαθμισμένες και καλύτερες υπηρεσίες προς τους αθλητές ενώ παράλληλα το κόστος συμμετοχής θα παραμείνει στα 10 €. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην παραπάνω ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τσιούνης και Καλία νικητές στον Καραϊσκάκειο
Το Σάββατο 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Μαυρομμάτι ο Καραϊσκάκειος Δρόμος με νικητή τον Δημήτρη Τσιούνη. Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης.
20ος Ημιμαραθώνιος Άκτιος Δρόμος
6-10-2019: Αγώνας στο Άκτιο
Back to Top