Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”, με τη διαδρομή να κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα μονοπάτια αυτού του μοναδικού βουνού.

Share

Ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας διοργανώνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 αγώνα με την ονομασία “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της σε μονοπάτι, σε χωματόδρομο και περιλαμβάνει και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου. Φέτος η διαδρομή διαφοροποιείται σε σχέση με παλιότερα καθώς ένα κομμάτι ασφάλτου 2 χλμ. θα αντικατασταθεί με ένα μικρότερο μονοπατιού.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Μαρτίου και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του διοργανωτή συλλόγουwww.dionysosamfiklias.gr

Κύρια μέριμνα της οργανωτικής επιτροπής είναι να διοργανωθεί ο αγώνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχρόνως να μην επιβαρυνθούν οι συμμετέχοντες. Έτσι ο φετινός αγώνας θα έχει αναβαθμισμένες και καλύτερες υπηρεσίες προς τους αθλητές ενώ παράλληλα το κόστος συμμετοχής θα παραμείνει στα 10 €. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην παραπάνω ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ανοιξιάτικη γιορτή
Σε μια πραγματικά όμορφη διαδρομή που εκτεινόταν σε όλη την παραλιακή ζώνη από το Παλαιό Φάληρο μέχρι και το Σ.Ε.Φ. και παρά τον καυτό μαγιάτικο ήλιο, περισσότεροι από 500 δρομείς κάθε ηλικίας έλαβαν μέρος στον 1ο «Ποσειδώνιο» Ημιμαραθώνιο και τα πέντε υπόλοιπα αγωνίσματα του προγράμματος. Νικητές του αγώνα ο Θοδωρής Αναγνώστου και η Ανδριανή Δόμβρου.
27-5-2018: Αγώνες 21,5 – 10 & 5 χλμ. στη λίμνη Στυμφαλία
2ο Ορεινό Τρέξιμο «Άρκτος Trail» - Αναβολή
Ορεινοί αγώνες στο Αρκοχώρι Νάουσας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο