Σε αγαπημένα μονοπάτια

Την Κυριακή 29 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί το “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”, με τη διαδρομή να κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της στα μονοπάτια αυτού του μοναδικού βουνού.

Share

Ο Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας διοργανώνει την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 αγώνα με την ονομασία “Μονοπάτι Παρνασσού 2012”. Η διαδρομή των 25 χλμ. κινείται κατά το μεγαλύτερο μέρος της σε μονοπάτι, σε χωματόδρομο και περιλαμβάνει και ένα μικρό κομμάτι ασφάλτου. Φέτος η διαδρομή διαφοροποιείται σε σχέση με παλιότερα καθώς ένα κομμάτι ασφάλτου 2 χλμ. θα αντικατασταθεί με ένα μικρότερο μονοπατιού.

Οι εγγραφές ξεκινούν την Πέμπτη 1 Μαρτίου και θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του διοργανωτή συλλόγουwww.dionysosamfiklias.gr

Κύρια μέριμνα της οργανωτικής επιτροπής είναι να διοργανωθεί ο αγώνας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και συγχρόνως να μην επιβαρυνθούν οι συμμετέχοντες. Έτσι ο φετινός αγώνας θα έχει αναβαθμισμένες και καλύτερες υπηρεσίες προς τους αθλητές ενώ παράλληλα το κόστος συμμετοχής θα παραμείνει στα 10 €. Περισσότερες πληροφορίες σύντομα στην παραπάνω ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
38ος Αγώνας Δρόμου Φιλοθέης - Ψυχικού
6-12-2015: Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και ο Οργανισμός Κοινωνικής Αλληλεγγύης – Πολιτισμού – Αθλητισμού (Ο.Κ.Α.Π.Α.) διοργανώνουν την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου αγώνα δρόμου 5 & 10 χλμ. αλλά και αγώνες για παιδιά.
Salomon Mountain Cup Κρυονέρι 2017
15-1-2017: Στο Κρυονέρι ανοίγει η αυλαία για το Salomon Mountain Cup 2017.
Δείτε τα αποτελέσματα του Ημιμαραθώνιου Δρόμου του Ολυμπιακού Χωριού
Mε συμμετοχή πάνω από 200 δρομέων πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Ιουνίου ο Ημιμαραθώνιος Δρόμος Ολυμπιακού Χωριού που είχε σαν νικητή τον Stan Fijnaut. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο