Με τον ΣΔΥΘ στο Μέγα Αλέξανδρο

Και φέτος την πρώτη μέρα του Απρίλη θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος δρόμος της Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος που αναμένεται πιο ανανεωμένος και καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ο Σύλλογος Δρομεών Υγείας Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του τρεξίματος και του μαραθωνίου.

Share

7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος
Και φέτος, την πρώτη μέρα του Απρίλη θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος δρόμος της Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος που αναμένεται πιο ανανεωμένος και καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ο Σύλλογος Δρομεών Υγείας Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του τρεξίματος και του μαραθωνίου.

Η ανακοίνωση του Σ.Δ.Υ Θεσσαλονίκης
Την 1/4/12, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να ζήσει ξανά το κορυφαίο δρομικό γεγονός της: τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τους παράλληλους αγώνες 10 χλμ και 5 χλμ. Φέτος, ανανεωμένοι και πιο δυναμικοί από ποτέ, οι αγώνες αυτοί περιμένουν να τους αγκαλιάσουμε και να τους απολαύσουμε.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας με ζέση κι πείσμα το τόσο σημαντικό για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή δρομικό δρώμενο, θα είναι και πάλι εκεί με μια μεγάλη ομάδα δρομέων και με ενημερωτικό περίπτερο στο κέντρο εγγραφών και στο χώρο τερματισμών των αγώνων.

Γίνε τώρα μέλος του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης κι έλα να ζήσουμε μαζί τη μεγάλη αυτή δρομική γιορτή. Μπες στην πιο κεφάτη και δυναμική δρομική ομάδα της πόλης και, ταυτόχρονα, επωφελήσου από τις εκπτώσεις 10€ στη συμμετοχή στο μαραθώνιο και 5€ στη συμμετοχή στους παράλληλους αγώνες.

Οι εγγραφές μέσω του Σ.Δ.Υ.Θ. άρχισαν! Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.sdyth.gr ή επικοινώνησε με τον Δημήτρη Λαμπρινίδη στο τηλέφωνο 6934 690502.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Φόρος τιμής στον μεγάλο οπλαρχηγό
Στη γενέτειρα του μεγάλου ήρωα του ’21, Γ. Καραϊσκάκη, στο Mαυρομάτι Καρδίτσας, στα πλαίσια των 7ημερων εορτασμών που γίνονται προς τιμή του διεξάγεται ο Αγώνας Δρόμου 25 χλμ. που φέρει το όνομά του.
2ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. - 6 χλμ. Λίμνης Μπελέτσι
13-9-2015: Ο αθλητικός σύλλογος ΑΓΩΝ διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά τον 2ο αγώνα δρόμου 10 χλμ. Λίμνη Μπελέτσι.
59ος Ανώμαλος Δρόμος «Κ. Κοτζιά»
18-1-2015: Ο ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ και ο Ο.Ν.Α., υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, με οργανωτή τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ., διοργανώνουν τον 59ο Ανώμαλο Δρόμο «Κ. ΚΟΤΖΙΑ».
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο