Με τον ΣΔΥΘ στο Μέγα Αλέξανδρο

Και φέτος την πρώτη μέρα του Απρίλη θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος δρόμος της Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος που αναμένεται πιο ανανεωμένος και καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ο Σύλλογος Δρομεών Υγείας Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του τρεξίματος και του μαραθωνίου.

Share

7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος
Και φέτος, την πρώτη μέρα του Απρίλη θα διεξαχθεί ο Μαραθώνιος δρόμος της Θεσσαλονίκης, Μέγας Αλέξανδρος που αναμένεται πιο ανανεωμένος και καλύτερος από κάθε άλλη χρονιά. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης του ο Σύλλογος Δρομεών Υγείας Θεσσαλονίκης εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση προς τα μέλη του αλλά και τους φίλους του τρεξίματος και του μαραθωνίου.

Η ανακοίνωση του Σ.Δ.Υ Θεσσαλονίκης
Την 1/4/12, η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να ζήσει ξανά το κορυφαίο δρομικό γεγονός της: τον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» και τους παράλληλους αγώνες 10 χλμ και 5 χλμ. Φέτος, ανανεωμένοι και πιο δυναμικοί από ποτέ, οι αγώνες αυτοί περιμένουν να τους αγκαλιάσουμε και να τους απολαύσουμε.

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας με ζέση κι πείσμα το τόσο σημαντικό για την πόλη και την ευρύτερη περιοχή δρομικό δρώμενο, θα είναι και πάλι εκεί με μια μεγάλη ομάδα δρομέων και με ενημερωτικό περίπτερο στο κέντρο εγγραφών και στο χώρο τερματισμών των αγώνων.

Γίνε τώρα μέλος του Σ.Δ.Υ. Θεσσαλονίκης κι έλα να ζήσουμε μαζί τη μεγάλη αυτή δρομική γιορτή. Μπες στην πιο κεφάτη και δυναμική δρομική ομάδα της πόλης και, ταυτόχρονα, επωφελήσου από τις εκπτώσεις 10€ στη συμμετοχή στο μαραθώνιο και 5€ στη συμμετοχή στους παράλληλους αγώνες.

Οι εγγραφές μέσω του Σ.Δ.Υ.Θ. άρχισαν! Για περισσότερες πληροφορίες μπες στο www.sdyth.gr ή επικοινώνησε με τον Δημήτρη Λαμπρινίδη στο τηλέφωνο 6934 690502.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας αναγνώρισης!
Σε μία προσπάθεια να αναδείξει και να επιβραβεύσει, με κάθε τρόπο, την προσφορά των εργαζομένων της ΔΕΗ και τη συμβολή – ρόλο του λιγνίτη και της περιοχής στην ανάπτυξη της χώρας γενικότερα, το σωματείο εργαζομένων στη ΔΕΗ “ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ” και η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού συνδιοργανώνουν, τον 3ο πανελλήνιο αγώνα δρόμου υπό τον διακριτικό τίτλο “ΜΝΗΜΕΣ ΛΙΓΝΙΤΗ”.
Tinos Running Experience 2017
10-6-2017: Αγώνες ημιμαραθώνιου και 5 & 10 χλμ. στην Τήνο.
Με όνομα βαρύ
Η πόλη του Αγρινίου καθώς έχει το προνόμιο να είναι η γενέτειρα του Μιχάλη Κούση ήταν ο τόπος διεξαγωγής του ημιμαραθώνιου δρόμου που φέρει το όνομα του μεγάλου αθλητή. Νικητές Καραβίδας και Γαζέα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο