Ημιμαραθώνιος από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος δρόμος “Θανάσης Σταμόπουλος” σε μία διαδρομή από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα. Και φέτος το επίπεδο της διοργάνωσης αναμένεται αρκετά υψηλό. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Share

5ος Ημιμαραθώνιος δρόμος “Θανάσης Σταμόπουλος”
Ο Σύλλογος  Δρομέων Τρικάλων προκηρύσσει τον 5ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012.
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται σαφώς αναβαθμισμένη καθώς εκτός από την επικείμενη μέτρηση και πιστοποίηση της διαδρομής από την AIMS θα γίνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία Championchip ενώ θα γίνουν και αγώνες 6,5 χλμ. στην πόλη των Τρικάλων αλλά και αγώνας μήκους 1.000 μ. για παιδιά.

Ο αγώνας των 6.5 χλμ. θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ από την Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων με κατεύθυνση προς την Καλαμπάκα και επιστροφή ενώ ο αγώνας των 1.000 μ. θα λάβει εκκίνηση στις 10:05 και θα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 9 ως και 14 ετών.

Από τις 12:00 ως τις 12:30 θα γίνουν οι απονομές όλων των κατηγοριών.
 
Ακόμα, μετά τον αγώνα από τις 12:30 μ.μ ως και τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Pasta Party με δωρεάν συμμετοχή για τους συμμετέχοντες στον αγώνα και συμβολικό κόστος για τους συνοδούς τους.

Στοιχεία αγώνα

Αφετηρία: Κεντρική πλατεία Καλαμπάκας

Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Τρικάλων

Μήκος διαδρομής: 21.097μ.

Διαδρομή: Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο με κλίση ελαφρώς  κατηφορική.

Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.
Αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.
(Θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση).

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και γίνονται είτε με την αποστολή email  στο [email protected] είτε μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.stamhalfmarathon.org

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε την παραπάνω ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός»
7-2-2016: Ο ΔΟΠΑΠ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τη ΓΓ Νέας Γενιάς διοργανώνουν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου τον 17ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός».
23ος Αγώνας Δρόμου στο Άλσος Δαφνίου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ανώμαλος δρόμος στο... Κερατσίνι!
Ο Δήμος Κερατσινίου Δραπετσώνας πρωτοπορώντας , διοργανώνει τον 1ο Λαϊκό Ανώμαλο Αγώνα Δρόμου και παράλληλο δρόμο περιπάτου στους πρόποδες του όρους Αιγάλεω την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο