Ημιμαραθώνιος από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα διεξαχθεί ο ημιμαραθώνιος δρόμος “Θανάσης Σταμόπουλος” σε μία διαδρομή από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα. Και φέτος το επίπεδο της διοργάνωσης αναμένεται αρκετά υψηλό. Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει.

Share

5ος Ημιμαραθώνιος δρόμος “Θανάσης Σταμόπουλος”
Ο Σύλλογος  Δρομέων Τρικάλων προκηρύσσει τον 5ο Ημιμαραθώνιο Δρόμο «Θανάσης Σταμόπουλος» την Κυριακή 18 Μαρτίου 2012.
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται σαφώς αναβαθμισμένη καθώς εκτός από την επικείμενη μέτρηση και πιστοποίηση της διαδρομής από την AIMS θα γίνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση από την εταιρεία Championchip ενώ θα γίνουν και αγώνες 6,5 χλμ. στην πόλη των Τρικάλων αλλά και αγώνας μήκους 1.000 μ. για παιδιά.

Ο αγώνας των 6.5 χλμ. θα ξεκινήσει στις 10.00 π.μ από την Κεντρική Πλατεία των Τρικάλων με κατεύθυνση προς την Καλαμπάκα και επιστροφή ενώ ο αγώνας των 1.000 μ. θα λάβει εκκίνηση στις 10:05 και θα μπορούν να λάβουν μέρος παιδιά από 9 ως και 14 ετών.

Από τις 12:00 ως τις 12:30 θα γίνουν οι απονομές όλων των κατηγοριών.
 
Ακόμα, μετά τον αγώνα από τις 12:30 μ.μ ως και τις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Pasta Party με δωρεάν συμμετοχή για τους συμμετέχοντες στον αγώνα και συμβολικό κόστος για τους συνοδούς τους.

Στοιχεία αγώνα

Αφετηρία: Κεντρική πλατεία Καλαμπάκας

Τερματισμός: Κεντρική πλατεία Τρικάλων

Μήκος διαδρομής: 21.097μ.

Διαδρομή: Η διαδρομή είναι σε άσφαλτο με κλίση ελαφρώς  κατηφορική.

Κάθε αθλητής συμμετέχει με δική του ευθύνη.
Αθλητές κάτω των 18 ετών συμμετέχουν με ευθύνη των γονέων τους.
(Θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση).

Οι εγγραφές έχουν ήδη ανοίξει και γίνονται είτε με την αποστολή email  στο [email protected] είτε μέσω της ιστοσελίδας της διοργάνωσης www.stamhalfmarathon.org

Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να επισκέπτεστε την παραπάνω ιστοσελίδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες 5 και 10 χλμ.
Νέο ρεκόρ συμμετοχών πραγματοποιήθηκε στον αγώνα των 5 χλμ. που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Γύρου Λίμνης Ιωαννίνων. 215 δρομείς έτρεξαν το Σάββατο στην νέα και ιδιαίτερα γρήγορη διαδρομή η οποία είχε ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την περιοχή μπροστά στο πολιτιστικό κέντρο των παλαιών Σφαγείων. Νικητής στα 5 χλμ. αναδείχθηκε ο Νίκος Πετρολέκας με 16:56 και η Στέλλα Τζικανούλα με 20:44 και στα 10 χλμ. ο Σπύρος Γκίνης με 34:58 και η Παρασκευή Γρατσάνη με 40:59.
Τρέξιμο στην Κόρινθο
Ο Δήμος Κορινθίων και το Πνευματικό Κέντρο Αθικίων διοργανώνουν το Σάββατο 12 Μαϊου αγώνα δρόμου με την ονομασία “3ος Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. Διδασκάλεια 2012”.
7ος Χορτιάτης Trail Run 2017
5-3-2017: Στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης για 7η χρονιά ο αγώνας με την ονομασία “7ος Χορτιάτης Trail Run 2017”
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο