Το Μαίναλο παίρνει τη σκυτάλη

Ο 2ος αγώνας της σειράς MTR Cup θα γίνει στο Μαίναλο την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου.

Share

MTR CUP 2012
Πρόκειται για μία σειρά από 8 αγώνες σε δρόμο βουνού με το νικητή του κυπέλλου να βγαίνει από το συνολικό άθροισμα των βαθμών που θα μαζέψει σε όλη τη σειρά.

Ο 2ος αγώνας της σειράς MTR Cup θα γίνει στο Μαίναλο την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία του Λεβιδίου.

 

Οι εγγραφές για τον αγώνα έχουν ήδη ξεκινήσει και θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 15 Φεβρουαρίου στην ιστοσελίδα των διοργανωτών www.mountain-sports.gr

Η διαδρομή του αγώνα κινείται σε μονοπάτια και χωματόδρομους στα ελατοδάση του Μαινάλου ενώ έχουν σχεδιασθεί δύο διαδρομές 16,4 και 8,2 χλμ., αντίστοιχα.

Για περισσότερες πληροφορίες και επικοινωνία με τους διοργανωτές επισκεφθείτε την παραπάνω σελίδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στη Βουλιαγμένη
O Σύλλογος Δρομέων Νοτίων Προαστίων ‘ΕΥΚΛΗΣ’ με την συμμετοχή και υποστήριξη του Οργανισμού Αθλητισμού Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης και υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Μαζικού Λαϊκού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων καθώς και την συμμετοχή και υποστήριξη στον εθελοντικό τομέα του ΚΕΘΕΑ διοργανώνει τον αγώνα 10 χλμ. Run the Lake.
1ος Αγώνας Δρόμου «Κοσμάς ο Αιτωλός»
22-8-2015: Ο Δήμος Θέρμου υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων προκηρύσσουν τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Κοσμάς ο Αιτωλός» στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας.
1oς Φειδιππίδειος Δρόμος
21/25-11-2015: Ο νεοσύστατος Φυσιολατρικός Αθλητικός Ορειβατικός Σύνδεσμος (Φ. Α. Ο. Σ.) προκηρύσσει τον 1ο Αυθεντικό Φειδιππίδειο Δρόμο Αθήνα-Σπάρτη-Αθήνα που θα διεξαχθεί στις 21 – 25 Νοεμβρίου 2015.
Back to Top