That’s positivenergy!

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε η Αθήνα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου! 1.500 δρομείς “οπλισμένοι” με φακούς κεφαλής έτρεξαν στο κέντρο της πόλης φωτίζοντας τους δρόμους της και υποστήριξαν παράλληλα τα Παιδικά Χωριά SOS. Το Energizer Night Run άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι έλαβαν μέρος, προκαλώντας αίσθηση για την εξαιρετική του οργάνωση αλλά κυρίως για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε συνδυάζοντας με απόλυτο τρόπο το τρέξιμο με την κοινωνική προσφορά!

Share

Energizer Night Run
“Αυτή ήταν θετική ενέργεια!”

Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε η Αθήνα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου! 1.500 δρομείς “οπλισμένοι” με φακούς κεφαλής έτρεξαν στο κέντρο της πόλης φωτίζοντας τους δρόμους της βοηθώντας παράλληλα τα παιδικά χωριά SOS. Το Energizer Night Run ανήκει πια στο παρελθόν αφήνοντας όμως τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι έλαβαν μέρος – και όχι μόνο – στέλνοντας παράλληλα χρήσιμα μηνύματα αλλά και σημαντική βοήθεια σε όσους την έχουν ανάγκη.

Η γιορτή ξεκίνησε από νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου όπου είχε στηθεί το “χωριό” του αγώνα. Από τις 4 ξεκίνησε η παραλαβή των πακέτων συμμετοχής – αριθμός, τσιπ, τεχνικό t-shirt Mizuno και φακός κεφαλής Energizer – με τον κόσμο να γεμίζει σιγά σιγά το χώρο και να δίνει ένα ξεχωριστό ρυθμό στην πλατεία. Η διαθεση γινόταν όλο και μεγαλύτερη όσο πλησίαζε η ώρα της εκκίνησης ενώ η πλατεία Καραϊσκάκη είχε αρχίσει να  γεμίζει από κόσμο.

Στις 7 ακριβώς 1.500 δρομείς με φακό στο κεφάλι μετρούσαν αντίστροφα για την εκκίνηση η οποία δόθηκε στην ώρα της και “απελευθέρωσε” τον κόσμο που ξεχύθηκε για να ρίξει φως στους δρόμους της Αθήνας.

Οι εικόνες που ακολούθησαν ήταν μαγικές αλλά και πρωτόγνωρες αφού για πρώτη φορά η πρωτεύουσα έβλεπε τους δρόμους της να κλείνουν βραδινές ώρες για να περάσει ένα δρομικό κύμα που φώτιζε, μεταφορικά και κυριολεκτικά, στο σκοτάδι. Λίγο αργότερα ξεκίνησαν και οι τερματισμοί, πάλι στο ίδιο σημείο, στη λεωφόρο Βασιλέως Κωνσταντίνου, με τους δρομείς να παραλαμβάνουν το μετάλλιο τους και να μην πιστεύουν αυτό που έζησαν τα προηγούμενα λεπτά.

Η πλατεία μετά από λίγο ήταν και πάλι γεμάτη με δρομείς, έμπειρους και μη, μικρούς και μεγάλους και πολλά παιδιά, που μοιραζόντουσαν την εμπειρία τους και τις ωραίες στιγμές που πέρασαν. Για την ιστορία πρώτος νικητής, σε έναν αγώνα που δεν υπήρχαν νικητές και ηττημένοι, ή πιο σωστά υπήρχαν μόνο νικητές, ήταν ο Κώστας Πούλιος της Mizuno που ολοκλήρωσε την απόσταση σε 15:10.

Το τέλος της διοργάνωσης που χαρακτηρίστηκε από όλους ως εξαιρετική, βρήκε 1.500 δρομείς εκστασιασμένους αλλά και τα παιδικά χωρία SOS να έχουν δεχθεί μία σημαντική βοήθεια από τον κόσμο που έδειξε έμπρακτα τη διάθεση του να βοηθήσει αλλά και φυσικά από την Energizer που πήρε την πρωτοβουλία σε μία δύσκολη εποχή να φωτίσει την Αθήνα αλλά και τις ψυχές των κατοίκων της. Στο πλευρό της και η ομάδα του RUNNER που είχε αναλάβει την οργάνωση του αγώνα, δίνοντας τον καλύτερο της εαυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέξιμο & ανάβαση
Άλλη μία νέα περιοχή έχει προστεθεί στο αθλητικό καλεντάρι του ορεινού τρεξίματος. Ο Ορεινός Αγώνας Άσκιου, που πραγματοποιείται στα Νάματα Κοζάνης προσφέρεται για όλους τους λάτρεις του τρεξίματος και της ανάβασης.
15ος Ημιμαραθώνιος «Μιχάλης Κούσης»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο