2ος Αγώνας Δρόμου Νέας Αγχιάλου

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα

Share
Αγώνας Δρόμου Νέας Αγχιάλου

Την Κυριακή 26 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο 2ος Αγώνας Δρόμου Νέας Αγχιάλου στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Ο ΣΔΥ Βόλου-Κένταυρος συνδιοργανώνει με την Διέυθυνση Αθλητισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, τον Δήμο Βόλου-Κοινότητα Ν.Αγχιάλου , την Περιφέρεια Θεσσαλίας, υπό την αιγίδα  της  ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας και την υποστήριξη της ΕΠΦΑ Μαγνησίας και Ultra Pelion Trail,  τον 2ο Αγώνα δρόμου Νεας Αγχιάλου με διαδρομές10χλμ και 5χλμ και παιδικό αγώνα 500 μέτρων στην παραλία της Ν.Αγχιάλου.  Πολύτιμες υπηρεσίες θα προσφέρει η  Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και η  LIFE GUARD VOLOS .

Τον αγώνα στηρίζουν επίσης: Πολιτιστικός & Αθλητικός Σύλλογος η Νέα Αγχίαλος , Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου ,  Σύλλογος των εν Θεσσαλία Οξυωτών Ν.Αγχιάλου «Η Οξυά» , Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου , 1ο Σύστημα Ναυτοπροσκόπων Νέας Αγχιάλου , Αθλητικός Σύλλογος Μικροθηβών ,  Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών καθώς και άλλοι τοπικοί  φορείς – σύλλογοι.

Χρόνος και τόπος διεξαγωγής:
Νέα Αγχίαλος Βόλου – Κυριακή  26 Μαρτίου 2023.
Η εκκίνηση θα δοθεί  απ’ την παραλία Νεας Αγχιάλου Βόλου (Λιμανάκι)  και ο τερματισμός θα γίνει  στο  ίδιο σημείο.

Η εκκίνηση του αγώνα των 5 χλμ. θα δοθεί στις 10:00 ενώ των 10χλμ. στις 11:00 της ίδιας ημέρας. Παιδικός αγώνας  θα ξεκινήσει  στις 11:10.

Διαδρομές αγώνων

  • Αγώνας 10χλμ: Η διαδρομή των 10 χιλιομέτρων  είναι ασφάλτινη ,  επίπεδη και κινείται στο παραλιακό μέτωπο με αφετηρία το Λιμανάκι, και συνεχίζει προς Δημητριάδα  μέσα σε αμπελώνες ,ελαιώνες ,αμυγδαλιές  και επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης. Στα 10 χλμ. το χρονικό όριο είναι 1 ώρα και 30 λεπτά.
  • Αγώνας 5χλμ: Η διαδρομή των 5 χιλιομέτρων είναι επίσης ασφάλτινη,  επίπεδη και κινείται στο παραλιακό μέτωπο με αφετηρία το Λιμανάκι, και συνεχίζει προς Δημητριάδα  μέσα σε αμπελώνες ,ελαιώνες ,αμυγδαλιές  και επιστρέφει στο σημείο εκκίνησης. Στα 5χλμ δεν υπάρχει χρονικό  όριο τερματισμού.
  • Παιδικός Αγώνας: Η διαδρομή των 500 μέτρων  θα γίνει κατά μήκος της παραλίας και θα δοθεί μετάλλιο συμμετοχής σε όλα τα παιδιά  χωρίς ανάδειξη νικητών.

Όριο συμμετεχόντων: Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν συνολικά 250 δρομείς .

Κατηγορίες – απονομές : Περιλαμβάνει τις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών τόσο στα αποτελέσματα όσο και στις απονομές.

  • Κύπελλα στους 3 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας (ανδρών – γυναικών σε όλους τους αγώνες)
  • Στον αγώνα των 10χλμ. θα γίνουν απονομές και στις εξής κατηγορίες:

Ανδρών :  α) Γενική , β) Έως 19 ετών , γ) 20-29 ετών , δ) 30-39 ετών  , ε) 40-49 ετών ,  στ) 50-59 ετών  ζ) 60-69 ετών  η) 70+ ετών

Γυναικών:  α) Γενική , β) Έως 19 ετών , γ) 20-29 ετών , δ) 30-39 ετών  , ε) 40-49 ετών ,  στ) 50-59 ετών  ζ) 60-69 ετών  η) 70+ ετών

*Με την προϋπόθεση ότι υπάρχουν τρεις τουλάχιστον συμμετοχές σε κάθε κατηγορία .

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 10χλμ  έχουν όσοι την ημερομηνία εκκίνησης του αγώνα θα έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους.  Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα των 5 χλμ έχουν και όσοι κατά την ημερομηνία εκκίνησης του αγώνα έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους με την έγγραφη δήλωση γονέα ή κηδεμόνα . Βρείτε πατώντας εδώ τη δήλωση γονέα .Στον παιδικό αγώνα μπορούν να συμμετέχουν παιδιά από 5 έως 14 ετών.

Κόστος συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής για κάθε αθλητή/αθλήτρια είναι 5 ευρώ για τον αγώνα  των 5 χλμ και 8 ευρώ για τα 10 χλμ . Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα είναι δωρεάν.

Εγγραφές –πληρωμές αθλητών: Οι εγγραφές των αθλητών (5 και 10χλμ) θα γίνονται μέχρι την Δευτέρα 20/03/2023 ή με τη συμπλήρωση του μέγιστου αριθμού συμμετοχών.

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά πατώντας εδώ και η πληρωμή εντός 5 ημερών με τραπεζική κατάθεση στο λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN: GR58 0172 6100 0056 1009 7836 842

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΒΟΛΟΥ-ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ

  • Προσοχή στην αιτιολογία να αναγράφεται, ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ , ΑΠΟΣΤΑΣΗ
  • Η πληρωμή θα πρέπει να γίνει εντός 5 ημερών από την ηλεκτρονική εγγραφή αλλά όχι αργότερα απο 20/03/23 που είναι και η καταληκτική ημερομηνία εγγραφών.
  • Σε περίπτωση μεταφοράς από άλλη Τράπεζα τα έξοδα βαρύνουν τον καταθέτη.
  • Την ημέρα του αγώνα δεν θα γίνονται εγγραφές ή πληρωμές για τα 5 ή 10χλμ
  • Οι εγγραφές για τον παιδικό αγώνα θα γίνονται την ημέρα του αγώνα
  • Ακυρώσεις με επιστροφή χρημάτων γίνεται το αργότερο 10 μέρες πριν τη διεξαγωγή του αγώνα.

Δήλωση  Υγείας – όροι:

  • Δηλώνετε, ότι έχετε υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρικές εξετάσεις και είστε απολύτως υγιής για να συμμετέχετε στον 2ο Αγώνα Νέας Αγχιάλου 2023. Αποδέχεστε πλήρως την ευθύνη για κάθε τραυματισμό ή ατύχημα που μπορεί να προκληθεί από και προς το χώρο διεξαγωγής του αγώνα, ή κατά τη διάρκειά του, καθώς και για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας στον αγώνα, όπως πτώσεις (που μπορούν να προκληθούν κατά την επαφή με άλλους συμμετέχοντες), κακές καιρικές συνθήκες κτλ.
  • Παραιτείστε από οποιαδήποτε απαίτηση, από τους διοργανωτές, χορηγούς και οποιονδήποτε εμπλέκεται άμεσα ή έμμεσα με τη διεξαγωγή του αγώνα και αποδέχεστε ότι τα παραπάνω πρόσωπα δεν φέρουν καμία νομική ευθύνη για ότι μπορεί να προκύψει κατά τη συμμετοχή σας.
  • Αποδοχή φωτογράφισης- βιντεοσκόπησης: Δίνετε την έγκρισή σας στους διοργανωτές, να χρησιμοποιήσουν φωτογραφίες σας ή βίντεο από τον αγώνα, ή οποιαδήποτε άλλη καταγραφή, χωρίς να έχετε καμία οικονομική απαίτηση.
  • Διάβασα την προκήρυξη του αγώνα και συμφωνώ με τους όρους της

Παροχές :

  • Ηλεκτρονική χρονομέτρηση (chip χρονομέτρησης) (5χλμ. – 10χλμ)
  • Τεχνικό μπλουζάκι (5χλμ. – 10χλμ)
  • Αναμνηστικό ανάγλυφο μετάλλιο
  • Αριθμός συμμετοχής
  • Σνακ, φρούτο, χυμός και μπουκάλι νερό στον τερματισμό

Υποστήριξη αθλητών-υγειονομική κάλυψη

  • Διαδρομή των 10χλμ με 1 σταθμό υδροδοσίας.
  • Ο αγώνας θα καλυφθεί υγειονομικά από γιατρούς και ασθενοφόρο καθώς και από εθελοντές διασώστες της Λέσχης Ειδικών Δυνάμεων Ν. Μαγνησίας και της LIFE GUARD VOLOS

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση

Ο «2ος Αγώνας δρόμου Ν.Αγχιάλου  θα υποστηρίζεται από σύστημα Ηλεκτρονικής  Χρονομέτρησης και όλοι οι δρομείς πρέπει να αγωνισθούν με τον αριθμό συμμετοχής τοποθετημένο σε εμφανές σημείο στην ενδυμασία τους.

Παραλαβή Αριθμών – πακέτου συμμετοχής

  • Παραλαβή αριθμών θα γίνει το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023 και ώρες 17:30 έως 19:00 στο Αθλητικό Κέντρο Χιλιαδούς  (Γιάννη Δήμου με Μεταμορφώσεως , Βόλος ).
  • Την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023 το πρωί στην αφετηρία του αγώνα από τις 08:30 έως 09:45 για τα 5χλμ και έως τις 10:45 για τα 10χλμ .

Οι αθλητές κατά την παραλαβή των αριθμών οφείλουν να προσκομίσουν επίσημο έγγραφο ταυτοπροσωπίας (αστυνομική ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης, διαβατήριο).

Παρατηρήσεις

  • Η διοργάνωση μπορεί να τροποποιήσει μέρος της διαδρομής, να αφαιρέσει ή να προσθέσει μέρος διαδρομής ή να αλλάξει τις ώρες εκκίνησης για λόγους ασφαλείας των αθλητών και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα.
  • Ενστάσεις γίνονται στην γραμματεία της διοργάνωσης στο τέλος του αγώνα και αφορούν προσωπικές επιδόσεις και όχι επιδόσεις και συμπεριφορές άλλων αθλητών.
  • Για οποιοδήποτε θέμα προκύψει, που δεν προβλέπεται στην προκήρυξη, αρμόδια να αποφασίσει είναι η οργανωτική  επιτροπή.
  • Τηλ Επικοινωνίας: 2421071770 (εσ.17), 6994583137 Κώστας Κυριαζής
  • Ηλ. ταχυδρομείο επικοινωνίας : [email protected]

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://sdyvkentavros.com/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Δρόμος Κάστρου Άργους
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
18ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος» - bwin
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο