Εκατοντάδες δρομείς πλημμύρισαν το Χαλάνδρι

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Δρομείς από όλη την Αττική αλλά και από διάφορες πόλεις της Ελλάδας έτρεξαν στους αγώνες του προγράμματος απολαμβάνοντας μια πραγματικά πανέμορφη διαδρομή στην παραρεμάτια περιοχή της Ρεματιάς Χαλανδρίου. O Δημήτρης Θεοδωρακάκος και η Στέλλα Χρυσοστόμου ήταν οι νικητές της διαδρομής των 10 χλμ.

Share

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Δρομείς από όλη την Αττική αλλά και από διάφορες πόλεις της Ελλάδας έτρεξαν στους αγώνες του προγράμματος απολαμβάνοντας μια πραγματικά πανέμορφη διαδρομή στην παραρεμάτια περιοχή της Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος και η Στέλλα Χρυσοστόμου ήταν οι νικητές του αγώνα των 10 χλμ. ενώ στα 4 χλμ. πρώτοι τερμάτισαν ο Μανώλης Μουστάκας και η Μαρία Μαλλίκη.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα.
» Αποτελέσματα Γενικής κατάταξης αγώνα 10 χλμ.
» Αποτελέσματα Γενικής κατάταξης αγώνα 4 χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
21-6-2014:Tο Σάββατο 21 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στις Καρυές Λακωνίες αγώνας δρόμου με την ονομασία 2ος Ημιμαραθώνιος Πάρνωνα «Τα Καρυάτεια» στη μνήμη Γεωργίου Σκιούρη.
7ο MaskaRun Ορχομενού 2023
Δείτε την προκήρυξη και το πρόγραμμα του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο