Εκατοντάδες δρομείς πλημμύρισαν το Χαλάνδρι

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Δρομείς από όλη την Αττική αλλά και από διάφορες πόλεις της Ελλάδας έτρεξαν στους αγώνες του προγράμματος απολαμβάνοντας μια πραγματικά πανέμορφη διαδρομή στην παραρεμάτια περιοχή της Ρεματιάς Χαλανδρίου. O Δημήτρης Θεοδωρακάκος και η Στέλλα Χρυσοστόμου ήταν οι νικητές της διαδρομής των 10 χλμ.

Share

Με εξαιρετικά μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 1ος Αγώνας Δρόμου Ρεματιάς Χαλανδρίου. Δρομείς από όλη την Αττική αλλά και από διάφορες πόλεις της Ελλάδας έτρεξαν στους αγώνες του προγράμματος απολαμβάνοντας μια πραγματικά πανέμορφη διαδρομή στην παραρεμάτια περιοχή της Ρεματιάς Χαλανδρίου.

Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος και η Στέλλα Χρυσοστόμου ήταν οι νικητές του αγώνα των 10 χλμ. ενώ στα 4 χλμ. πρώτοι τερμάτισαν ο Μανώλης Μουστάκας και η Μαρία Μαλλίκη.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα.
» Αποτελέσματα Γενικής κατάταξης αγώνα 10 χλμ.
» Αποτελέσματα Γενικής κατάταξης αγώνα 4 χλμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΝΑτρέχω στην Αρκαδία
Οι Δήμοι: Δημητσάνας, Βυτίνας και Κλείτορος, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αθηνών (ΣΔΥΑ) και το Μουσείο «ΜΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ» οργανώνουν τον 1ο Ετήσιο Λαϊκό Αγώνα Δρόμου (επί ασφάλτου), προς τιμήν του μεγάλου μας συνθέτη και αγωνιστή Μίκη Θεοδωράκη με τον τίτλο «ΘΕΟΔΩΡΑΚΕΙΑ 2010» στις 30 Μαΐου.
12ος Μαραθώνιος Μεσσήνης
12-3-2017: Στις 12 Μαρτίου ο Μαραθώνιος στη Μεσσήνη και οι Αγώνες 10 & 3 χλμ.
Aγώνας δρόμου και πολιτιστικές εκδηλώσεις
To Σάββατο 27 Αυγούστου ο Σύλλογος Ανδανιωτών Καλαμάτας και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν αγώνα με την ονομασία “3ος Ανδάνειος Δρόμος 17.000 μ.”, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Οιχαλίας και υποστηρίζεται από το Σύλλογο Γυναικών του τ. Δήμου Ανδανίας.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο