Με φόντο τα βουνά της Αθήνας

Ανακαλύψτε τα βουνά της Αθήνας τρέχοντας. Το New Balance – Mountains Cup 2010 μέσα από μια σειρά 5 αγώνων που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Νοεμβρίου υπόσχεται να μετατρέψει το αγαπημένος σας άθλημα σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Share

Έχοντας σαν σκοπό τη διάδοση και την ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος σε νέους δρομείς προσκαλώντας τους, να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση η εταιρεία οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων Hop! συνεχίζει και φέτος με τη σειρά αγώνων “New Balance Mountains Cup 2010”. Μαζί στην προσπάθειά της η αθλητική εταιρεία New Balance η παρουσία της οποίας θα προσφέρει εκτός από στήριξη και μοναδικά προνόμια και οφέλη στους συμμετέχοντες αθλητές.

Περιοχή: Τατόι – Κατσιμίδι

Αποστάσεις: Ορεινό τρέξιμο – 10 χλμ. & 15 χλμ.*

Εγγραφές από 07 Ιανουαρίου μέχρι 04 Φεβρουαρίου.

Παραλαβή πακέτων αθλητών: 7:45 μέχρι 8:30

Εκκίνηση αγώνα 9:00

Κόστος: 15 ευρώ

* Οι οριστικές αποστάσεις θα ανακοινωθούν με την έναρξη εγγραφών.

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.athensmountains.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Δεκάρι του πάρκου
9-4-2016: Τα Εκπαιδευτήρια Αυγουλέα – Λιναρδάτου με την υποστήριξη του Α.Π.Σ. Απόλλων Δυτ. Αττικής και των Δρομέων Πάρκου Τρίτση, υπό την αιγίδα της Ε.Ο.Σ.Λ.Μ.Α. – Υ και του ΑΣΔΑ, προκηρύσσουν τον 1ο λαϊκό αγώνα δρόμου, με την ονομασία: «ΤΟ ΔΕΚΑΡΙ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ»
32οι Αγώνες Δρόμου "Μπλόκο Καλογρέζας 2017"
12-3-2017: Για 32η φορά θα πραγματοποιηθεί αγώνας με την ονομασία “Μπλόκο Καλογρέζας 2017”.
Tyros Run 2020 & Τyros Triathlon- Nέα ημερομηνία
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top