Με φόντο τα βουνά της Αθήνας

Ανακαλύψτε τα βουνά της Αθήνας τρέχοντας. Το New Balance – Mountains Cup 2010 μέσα από μια σειρά 5 αγώνων που θα πραγματοποιηθούν από τις 7 Φεβρουαρίου έως και τις 21 Νοεμβρίου υπόσχεται να μετατρέψει το αγαπημένος σας άθλημα σε μια ξεχωριστή εμπειρία.

Share

Έχοντας σαν σκοπό τη διάδοση και την ανάπτυξη του ορεινού τρεξίματος σε νέους δρομείς προσκαλώντας τους, να γνωρίσουν την φυσική ομορφιά των βουνών και να ανακαλύψουν την ξεχωριστή εμπειρία, που προσφέρει το τρέξιμο στη φύση η εταιρεία οργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων Hop! συνεχίζει και φέτος με τη σειρά αγώνων “New Balance Mountains Cup 2010”. Μαζί στην προσπάθειά της η αθλητική εταιρεία New Balance η παρουσία της οποίας θα προσφέρει εκτός από στήριξη και μοναδικά προνόμια και οφέλη στους συμμετέχοντες αθλητές.

Περιοχή: Τατόι – Κατσιμίδι

Αποστάσεις: Ορεινό τρέξιμο – 10 χλμ. & 15 χλμ.*

Εγγραφές από 07 Ιανουαρίου μέχρι 04 Φεβρουαρίου.

Παραλαβή πακέτων αθλητών: 7:45 μέχρι 8:30

Εκκίνηση αγώνα 9:00

Κόστος: 15 ευρώ

* Οι οριστικές αποστάσεις θα ανακοινωθούν με την έναρξη εγγραφών.

Περισσότερες πληροφορίες στο site www.athensmountains.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος στην Πτολεμαΐδα
Την Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου διοργανώνεται για τέταρτη χρονιά ο Πανελλήνιος Αγώνας Δρόμου ΔΕΗ με την επωνυμία “Μνήμες λιγνίτη” στην Πτολεμαΐδα. Δείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τον αγώνα.
Τα αποτελέσματα από το Βέρμιο
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 2ος Ημιμαραθώνιος Βέρμιου αλλά και αγώνας απόστασης 5 χλμ. με συνολικά περισσότερες από 90 συμμετοχές. Δείτε τα αποτελέσματα.
Virtual αγώνας: RaceForAutism.gr
Τον Απρίλιο τρέχουμε και αθλούμαστε για τον αυτισμό
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο