Αγώνας στη λίμνη Βεγορίτιδα

Με 135 συμμετοχές από την πρώτη του κι όλας διοργάνωση, έγινε ο πρώτος Ημιμαραθώνιος δρόμος της Λίμνης Βεγορίτιδας. Νικητές, ο Δημήτρης Τσιούνης στους άνδρες με 1:10.37 και η Ευφροσύνη Πατούρα με 1:31.09.

Share

1ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος της λίμνης Βεγορίτιδας
Με μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία διεξήχθη ο 1ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος της λίμνης Βεγορίτιδας, του Δ.Δ. Αρνισσας του Δήμου Έδεσσας. Οι συμμετοχές των αθλητών ξεπέρασαν και τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις, φτάνοντας τις135 συμμετοχές από όλη την Ελλάδα. Οι συμμετέχοντες αψήφησαν τις προβλέψεις για πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες, και δικαιώθηκαν από το αποτέλεσμα, αφού δεν έβρεξε καθόλου και ο αγώνας διεξήχθει σε ιδανικές συνθήκες.

Σε μια «γρήγορη», διαδρομή, που σε μεγάλο μέρος της γίνεται δίπλα στην πανέμορφη λίμνη Βεγορίτιδα, και κάτω από τον επιβλητικό όγκο του βουνού «Βόρρας», ο Τσιούνης Δημήτρης από την Πύλη Τρικάλων τερμάτισε στην πρώτη θέση σε 1:10.37. Τον ακολούθησαν με πολύ αξιόλογους χρόνους οι Κουκουτέγος Αντώνιος από την Βέροια της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών με 1:20.41, και στην τρίτη θέση ο Κωνσταντινίδης Κοσμάς από την Θεσσαλονίκη με 1:21.00.
 
Στις γυναίκες η Πατούρα Ευφροσύνη από την Κοζάνη με 1:31.09 τερμάτισε στην πρώτη θέση, για να ακολουθήσει στη δεύτερη θέση η Γεωργιάδου Τράδα από την Θεσσαλονίκη με χρόνο 1:43:07, και στην τρίτη θέση η Γρηγοριάδου Mακρίνα της Ομάδας Μαραθωνίου Γιαννιτσών με 1:43.29.
Η διοργάνωση του αγώνα στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, η οποία οφείλεται στου εθελοντές του αγώνα, από την Αρνισσα, της οποίας οι κάτοικοι αγκάλιασαν τον αγώνα. Παράλληλα τα μέλη του συνδέσμου κριτών στίβου Πέλλας – Κιλκίς, ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας,οι εργαζόμενοι της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε, προσέφεραν τα μέγιστα, στην υλοποίηση του αγώνα
 
Μετά τον αγώνα οι συμμετέχοντες αθλητές/τριες του αγώνα και όλοι οι συντελεστές του, οι εθελοντές, παριστάμενοι Δημοτικοί σύμβουλοι και Αντιδήμαρχοι της Έδεσσας και οι αθλητές, ανανέωσαν το ραντεβού τους για το 2012, στο δεύτερο Ημιμαραθώνιο δρόμο της λίμνης Βεγορίτιδας.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
17ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός»
7-2-2016: Ο ΔΟΠΑΠ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τη ΓΓ Νέας Γενιάς διοργανώνουν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου τον 17ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός».
The Bridge Experience
8/9-7-2017: Αγώνες κολύμβησης, ποδηλασία και τρεξίματος στη Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου
Virtual Veikou Trail
Από τις 17 ως τις 24 Ιανουαρίου ο ψηφιακός αγώνας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο