Πάνω από 100 δρομείς στην πρώτη της Δίρφυς

Με θετικες εντυπωσεις εφυγαν οι 123 συμμετεχοντες του πρωτου ορεινου ημιμαραθωνιου ΔΙΡΦΥΣ που έγινε την περασμένη Κυριακή στο όμορφο βουνό της Εύβοιας. Στον αγώνα των 22 χλμ. και σε μια γρήγορη κι άλλοτε αρκετά τεχνική διαδρομή νικητές αναδείχθηκαν ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος του ΕΟΣ Αχαρνών στους άνδρες και η Ασημίνα Συλαίου του Pulse 100 – HI5 στις γυναίκες.

Share

1ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος ΔΙΡΦΥΣ
Με θετικες εντυπωσεις εφυγαν οι 123 συμμετεχοντες του πρωτου ορεινου ημιμαραθωνιου ΔΙΡΦΥΣ και υποσχεσεις για περαιτερω βελτιωση και αναβαθμιση του αγωνα στο μελλον απο τους διοργανωτές.

Στον αγώνα των 22 χλμ. στο όμορφο βουνό της Εύβοιας και σε μια γρήγορη κι άλλοτε αρκετά τεχνική διαδρομή νικητής αναδείχτηκε ο Αλέξανδρος Καμπουρόπουλος του ΕΟΣ Αχαρνών με χρόνο 1.51.56. Πρώτη από τις γυναίκες τερμάτισε η Ασημίνα Συλαίου του pulse 100-HI5 με χρόνο 2.09.41

Η διοργάνωση θα ήθελα να ευχαριστήσει  όλους όσοι συνεβαλαν για την υλοποιηση του αγωνα τους χορηγους SPORT BOX, GU, GEWHOL, BODY WORKS, INTERAMERICAN, SALOMON, PULSE 100, PODILATODROMIO, CHIQUITA, 3E, HERBALIFE, INTERSPORT ΔΑΦΝΗΣ-ΧΑΛΚΙΔΟΣ, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ, τους τοπικους χορηγους ΤΑΒΕΡΝΑ Η ΜΟΥΡΙΑ, ΚΑΦΕΓΛΥΚΟΠΩΛΕΙΟ 1743, ΞΕΝΩΝΑΣ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, PHARMSHOP.GR, SUUNTO, DOWNHILL.GR, RUNNINGNEWS.GR, RUNNERMAGAZINE.GR καθως και την πανελλήνια σχολη ναυαγοσωστικης, την ελληνικη ομαδα διασωσης και φυσικά ολους τους εθελοντες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run for Tokyo - Παράταση εγγραφών
Τρέχουμε στον εικονικό αγώνα δρόμου και δείχνουμε τη συμπαράστασή μας σε όλους τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων
5oς Ημιμαραθώνιος Πάικου
1-11-2015: Ανακοινώθηκε η ημερομηνία
11ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου «Άρμα Πάρνηθας»
14-10-2018: Αγώνες 10 & 17 χλμ. στην Πάρνηθα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο